" נוצה ברוח"

noa222

New member
" נוצה ברוח"

היום מוצ"ש 1.4 הייתי בהופעה של רמי בירושלים. מיותר לציין שהיה ענק. הוא פשוט מוכשר בצורות שלא יתוארו. כשהוא ירד לקהל ביקשתי ממנו שישיר את "נוצה ברוח" אבל לא יכולתי להסביר לו מדוע. לא מזמן מלאה שנה להירצחה של חברתי לעבודה אודליה חוברה ז"ל שנרצחה בפיגוש בסטייג'. באזכרה שלה שרו את השיר הזה מכיוון שהוא מסמל בעיננו אותה ואת זכרה. לכן היה לי חשוב להיות חלק מערב שבו יושמע השיר ע"י בעליו או כפי שהוא קרא לעצמו בהופעה - אביו של השיר. אני מניחה שהוא בטח לא קורא את כל התגובות של כל האנשים אבל אם מישהו שקרוב אליו קורא את זה אשמח אם תעבירו לו את המסר שהוא מאוד מרגש אותי באופן כללי והערב במיוחד. תודה לך רמי על ערב בלתי נשכח. נועה.

ענת 19

New member
נועה תודה רבה לך...

דבר ראשון נעביר לרמי את המסר הוא באמת מרגש וגם אני נורא מזדהה עם השחר הזה באופן אישי וכואב. ובאמת תודה שחלקת את זה איתנו... מוזמנת להישאר

TEENAGER1

New member
התכוונתי להיות בהופעה הזו...

אבל לצערי הייתה הופעה אחרת גם אתמול בירושלים לא מתואמים! בכל מקרה, התרגשתי לקרוא. שמחה שנהנית...

noa222

New member
יכולה רק להגיד שהפסדת....

בד"כ אני מתבאסת בהופעות בירושלים כי הירושלמים לפעמים יכולים להיות קצת יבשים. אבל אתמול היה קהל עם מלא אנרגיות. וכאמור היה פשוט מדהים. נהניתי מכל שניה. מקווה שהוא יבוא שוב לירושלים ומהר.

למעלה