נופש עם תינוקת

HoGod

New member
../images/Emo45.gifאמנם לא היינו בחדר על המים, אבל

מלון כיפי ומומלץ ביותר

1במיה

New member
מתה על אגמים אבל חדר על המים קצת

מסוכן עם ילדים שובבים ולא על המים לא שווה. מלון שהולך טוב עם ילדים - מרידיאן החדר הוא בעצם 2 חדרים סלום וחדר כך שאם הילד ישן בחדר אפשר לצפות בטלוויזיה/להשתכר/לעשות SEX מרעיש וכל מה שעולה על דעתכם בסלון... (יש דלת הזזה שמפרידה
) יש חוף ים בתוך המלון, גן שעשועים, אוכל טוב, בריכה לקטנטנים מוצלת וזה במרחק הליכה מהמרכז.

lulyK

New member
אני לא מצליחה להבין למה זה מסוכן.

אם נמצאים בחדר - יש שער שננעל. אם נמצאים איתם במרפסת - זו לא בעיה. אם זו שעה של הוצאת אנריגה ומשחקים - אפשר ורצוי לצאת מהחדר. היינו באגמים בחדר על המים ובסוויטה במרידיאן. במרידיאן באמת נוח אבל אני מאד לא אהבתי. זה מין מלון באילת
(להבדיל ממשהו בסיני, נגיד).

lulyK

New member
תלוי בתאריך, באמצע/סופשבוע

תיכנסי לאתר של ישרוטל isrotel.co.il

נעמולה

New member
כנסי לאתר של כל הקודם

אם התאריך לא ממש בוער לך וגם הימים תמצאי שם מחירים מוצלחים. אנחנו נוסעים בספטמבר משבת עד שלישי במחיר מצחיק של 820 ש"ח לזוג+ עולל לשלושה לילות ארבעה ימים

א מ א י ה

New member
תודה../images/Emo140.gif

באמת התאריך לא בוער לי, זה מאוד כדאי!!! השאלה האם זה עם ארוחות?

ah4256

New member
איך הצלחתם להזמין לספטמבר?

אני מנסה לראות שם מחירים אך, לבנתיים ללא כל הצלחה.

1במיה

New member
זה תלוי עד כמה הילד שלך יצירתי

אני לא יוכל לישון בשקט ... טיפוס ופריצות זה עיניין שבשגרה בבית הזה...

lulyK

New member
אבל כשאת ישנה החדר סגור ונעול.

אם אני זוכרת נכון, את החלון למרפסת אפשר לנעול במפתח נשלף.

1במיה

New member
את צודקת אבל אני נורא חוששת

אני תמיד שוכחת לנעול דברים האוטו שלי נשאר פתוח חצי מהזמן עם התיק בפנים, הבית נשאר לא נעול (מבחוץ אפשר לפתוח רק עם קוד אבל בכל זאת...)אני על הפנים בדברים האלה... אולי הכוונה היא שמסוכן להיות איתי במלון כזה

lulyK

New member
חברים שלנו חזרו עכשיו מלוחמי הגטאות

ומאד נהנו (יש שם ארוחת בוקר שבכל מקום כתוב ששווה לבוא עד לשם במיוחד רק בשבילה).

קרניר

New member
היינו בסוף שבוע האחרון בצימר בגונן

ומאוד מאוד נהננו. יש מרחבים של דשא, בריכת שחיה, פינת חי (אומנם קצת עלובה אבל נחמד) וגן משחקים ונוף מטריף. אפשר לצאת משם לטיולים (בחצבני, תל דן, באניס...) הבעיה העיקרית שאין צל לא בבריכה ולא במשחקים וכשהשמש קופחת זה קצת בעייתי... אם מחליטים להגיע לשם עם תינוקות לבקש חדר ללא מדרגות ורצוי מהחדרים שנחשבים טובים יותר. תהנו ואם מעניין אותך שלחי מסר ואספר קצת יותר...

ה דרומי

New member
גדות או כפר סאלד בצפון

פורום 1155 כאן בתפוז פורום לצימרים ונופש

lilend

New member
קלאב מד!!!!

היינו לפני שבועיים והיה פשוט מדהים! השהות שם היא תמיד על בסיס פנסיון מלא, האוכל מעולה, האווירה מצויינת והכי חשוב בעיני: בחוף הים של המלון יש בר עם פינות זולה ודשא מלאכותי וזה פשוט הכי נוח בעולם עם תינוקות. בתי בת 9 חודשים וזה היה נהדר. מומלץ בחום!!!!!

למעלה