נופש עם תינוקת

נופש עם תינוקת

לאיזה מלון באילת אתן ממליצות לנסוע עם תינוקת בת שנה? תודה מראש

scalar

New member
אמנם היינו שם עם תינוק צעיר יותר

אבל הכי כיף בחדר על המים, זה כשהוא ישן, אתם יכולים להנות מקריאה במרפסת הסמוכה, וכשחם מדי, ניתן לטבול לרגע במים, ולחזור לספר.... אגב - למרפסת יש שער, כך שהתינוק לא יכול לזחול/לרוץ למים. לפני תומר היינו בד"כ בדן אילת. עדיין דן המלון המועדף עלי באילת, אבל עם תינוק, לחדר על המים באגמים יש יתרון יחסי לדעתי.

scalar

New member
תיקון טעות...

היינו בעצם עם תינוק מבוגר יותר (כשנה וארבעה חודשים.) צרפתי תמונה, אמנם לא מאד ברורה, אבל ניתן להבין איך נראים החדר, המרפסת, השער למרפסת העץ, והגישה ליובל שמוביל לבריכה.

gali baron

New member
גם אני ממליצה על אגמים בכל מצב!

אבל רק חדר על המים!!!!!

ליצה

New member
אגמים... חדר על המים

אנחנו היינו בהמלצתה של לוליק ונהנינו קשות

מה שטוב במרידיאן זה המטבחון

זה מאוד נוח עם תינוקות קטנטנים-היינו שם בגיל חצי שנה של דור, והיה לי נוח מההבט של לנקות בקבוקים +סטריליזציה... מעבר לזה לא ככ אהבנו את המרידיאן

מצרפת גם את המלך שלמה וגם את

מגיק פאלאס. בשניהם יש פעילויות לילדים-חוץ מבריכת ילדים יש גם חדרי גימבורי ומשחקים ופינת יצירה-מתאים לידים גדולים יותר מגיל כמה חודשים.-אנחנו היינו במלך שלמה בגיל שנה וחצי, ומגיק בגיל שנתיים וקצת.

גמנחנו ניסע

אבל ניסע למלון של הכל כלול אני לא מתכוונת להתחיל להסתובב באילת כדי לאכול צהרים או ערב אז נהיה בלגונה כמו שהיינו בה כבר יש בר ארטיקים כל היום יש פירות כל היום יש חדר אוכל פתוח ותמיד יש שתיה זמינה אני עם ילדה גדולה יותר מאצלכם (מיקה בת 3) ואיתן בן חמישה חודשים אבל לא מחליפה באגמים אני אהיה עם בעלי לבד בלי פחד מהנפילה למיים מהמרפסת

שמופי10

New member
מרידיאן ממש כייף.

וחדרים מרווחים.... אני ממליצה בחום, וכמובן גם על אורכידאה.

galya13

New member
גם אנחנו בדילמה לאיזה מלון כדי

לנסוע לאילת בספטמבר עם ילדה בת שנה. בעצם היא תיהיה בתחילת ספטמבר כבר בת שנה וחודשיים בערך. באיזה מלון יש ג'ימבורי באילת? האם מישהי יודעת?

lulyK

New member
באילת לא צריל ג'ימבורי ../images/Emo13.gif

יש ים, בריכה, דשא (באגמים אין דשא..... לפחות לא היה לפני שנה +)..... מבחינתי ג'ימבורי זה חלק מהשגרה המשעממת.

אגמים אגמים ושוב אגמים!!!!!!!

חזרנו לפני שבועיים מאגמים (חדר ל המים) עם נסיכה בת 10 חודשים. היה מטריף!! החדר על המים משגע, ובהחלט מאפשר להינות מבריכה גם כשנסיכה אחת ישנה (או במקרה שלנו היתה חולה יום אחד ובילתה את רובו בשינה...). גם בערב נורא כיף בערסלים לייד הבריכה. אוירת סיני קצת...

קלאב הוטל

חזרתי משם השבוע והיה אחלה יש שם הרבה בריכות. בזו של התינוקות המיים ממש נמוכים והתינוק יכול לזחול על המיים , כמובן ככ שמתרחקים העומק עולה. בר ממש נהנה לזחול והשתכשך במיים לבד(9 חדשים)

galya13

New member
תודה רבה על כל ההמלצות והתגובות

אני רואה שהרוב ממליצות פה את המלון אגמים בגלל החדר על הצים, וגם מלון דן בגלל אוכל טוב.

למעלה