"נופש" משפחתי

למה שאגיב אם אני לא רצינית

חסר כאלו בפורום?

או בכלל? לא ברורה לי התגובה שלך. פרצלה או עלה יבואו ויסבירו טוב יותר ממני

אני אנסה להסביר

התגובה הטבעית שלי אחרי ההודעה הראשונה היתה לטובתה, זה נורא ומשפיל ומבאס שבעלה 'לא סופר אותה ממטר'. אבל לאחר שהגיבה לתגובות התחלתי לזוז באי נוחות. אין לדעת מה בא קודם, תפיסתה של חסיה את עצמה כ'עילית אשכנזית חושבת' תוך זלזול בוטה במשפחתו של הבעל שניכר שהוא קשור אליה, או הזלזול של הבעל ומשפחתו בחסיה, אבל התוצאה היא חוסר כבוד הדדי ופגיעה הדדית. אין ספק שככה לא נראית זוגיות טובה . כדי לשבור את המעגל הזה של חוסר כבוד וזלזול צריך רצון לשנות ועבודה קשה, ולכן על חסיה לטעמי לעשות חושבים האם באמת היא חושבת שהיא רוצה לשמר את הזוגיות הזאת כי עבודה כזאת דורשת ויתור והקרבה של שני הצדדים ומישהו שיעשה את הצעד הראשון. מקווה שברור יותר

עונה יותר בהרחבה

חוסר התאמה בסיסית בתפיסה? איזו זוגיות אני רואה? אני רואה גבר שרומס את אישתו ואישה שמקבלת את זה. אני רואה פה חוסר כבוד וחוסר התחשבות. אני לא רואה בכלל את מקומה. לפיכך, אני חושבת שאולי זאת הפעם הראשונה שהיא נעמדה על שלה. היא עשתה מלחמת חורמה על משפחתו כי הם מתייחסים אליה בחוסר כבוד ולא משנה אם בעלה מעמיד אותם במקומם או לא. העובדה שהם עושים זאת מעליבה ומשפילה לכשעצמה. המשפט האחרון מתומצת ונכן.

למעלה