נופשת
ו

נופשת ../images/Emo24.gif ו ../images/Emo50.gif

הפעם זה יום חמישי הנכון
מחכה לקרוא דיווח מחר בערב. אם משהו פתאום מלחיץ - דמייני מה הייתי אומרת לך אילו סיפרת לי אני מניחה שזה יעזור לך להתמרכז על מה שחשוב.

נופשת

New member
היינו אצל הקבסית

בסה'כ הכל היה בסדר גמור, ולא היו שום הפתעות ( היינו מוכנות לתפארת מדינת ישראל- תודה נאוה
) . איימו עלינו בתביעות משפטיות כמובן, הודיעו לנו שאין לנו שום זכות להוציא על דעתינו ילדים מהמערכת... היא הסבירה לי כמה וכמה פעמים את העובדה שההחלטה היא של המערכת, והילדים שייכים למערכת, והודיעה לי באופן שאינו משתמע לשתי פנים שאני חייבת להחזירם למערכת, עד תום הפרוצדורה. ספרתי עד אלף, קראתי את שמות כל הרחובות של עירי ( היה שם פוסטר) שבע פעמים, ספרתי שוב.. ואז כשהייתי רגועה ויכולתי לדבר בלי להשמע תוקפנית, ידעתי אותה לגבי הפסק דין והתקדים המשפטי, כמו גם הבטחתי לפקסס לה אותו. בקיצור, הייתי עדינה ומלאת קסם אישי, את הבטן המלאה השארתי על המיטה בחדר שינה, כשהתלבשתי לפגישה. נראה מה הלאה. עד יום שלישי הבא האני מאמין צריך להיות מוכן. כי יש עוד פגישה בשמחות, יקירותי.

וואו!../images/Emo24.gif חדשות נפלאות!

הצטמררתי מהמשפט "הילדים שייכים למערכת"
התרגשתי יחד אתכם... בהצלחה בדרככם החדשה! נשמע שאת אופטימית וחזקה כמו שצריך להיות!! ואת נשמעת לי לחלוטין מוכנה ל"קרב"... בהצלחה!! ותעדכני!

נופשת

New member
אני הייתי מעדיפה להיות פאציפיסטיתB-

אבל אף אחד לא שואל אותי, משום מה

נופשת

New member
אני אשלח ! ראי הוזהרת

אני מתפרקת, המחלות ילדות משתוללות, אבל אני חיילת וותיקה כבר, ומיומנת להפליא. שרדתי כבר אידיוטים יותר גדולים בחיים שלי. אני אקטר לכם ואמשיך.. ברשותכם כמובן
בשמחות וכו'

לא מפחידים ... עם ... - אופס! ../images/Emo4.gif

אהבתי את קור הרוח שלך (את העובדה שהצלחת איכשהו לשמור עליו) לאחרונה, יוצא לי לדבר הרבה על התהליך שעברנו, יוצא לי לדבר הרבה, וברמה האישית ביותר האפשרית. אני בוכה עד לחוסר יכולת לדבר. 7 מדורי גהינום עברו עלי ב- 3 שנים האחרונות. זה עדיין לא נגמר, אבל... אם יש בכוחי למנוע ממישהו את הטראומה, אם אני יכולה להקל, אעשה זאת בכייף!! תקטרי... תילחמי בהם בקור רוח ובביטחון. יש הרבה מוגבלים במערכת, גם בין הבכירים. אני מצפה למכתב ולחדשות... אגב, איך הילדים מתאקלמים לרעיון החדש? הם היו בפגישה? מחזיקה לכם אצבעות

נופשת

New member
אז ככה :

הילדים היו בבית, עם בייביסיטר( אני קצת בפארנויה מבדיקות פתע לגבי תפקודי כאם כשירה). הלכנו שתינו למשרדה של הקבסית. איך הם מתאקלמים? בתהליך כמו בתהליך, את יודעת.. אחד לומד פיזיקה ומטמטיקה, כי זה מה שבא לו. השני ביקש ללמוד על יערות הגשם, אז זה מה שהוא לומד. השלישי רוצה ללמוד לכתוב, אז אני ממציאה משחקים של אותיות ומילים. חוץ מזה, פתחתי פה בחדר לימוד שלהם גן קטן, אז אני מגישה להם כל יום חומר עבודה אחר, אז הבית שלנו מקושט מאוד בעבודות יפיפיות( זה נחשב תוצרים?) וביחוד לומדים לחיות בלי מסגרת. אז יש ימים יותר טובים וימים פחות טובים. יש הרבה ריקושטים עדיין- שלא תמיד קשורים בנו, אבל עלינו להכילם. תהליך הוא תהליך, הוא תהליך. בסה'כ הכל, כולנו עדיין לומדים את השינוי, כל אחד מגיב אליו אחרת. בשמחות, יקירי.

למעלה