נופר, הי! לגבי המפגש:

שיגריס

New member
נופר, הי! לגבי המפגש:

כפי שאמרתי כבר מראש - לא אוכל להגיע. אמרתי מראש שלא תבנו עלי אבל חשבתי שאולי כן אצליח להגיע. מסתבר שלא. בכל אופן, מי כן מגיע? בכמה אנשים זה מסתכם? מה קורה עם מאפין? מגיעה או לא? שמעת ממנה בכלל? מיכל

שיגריס

New member
מקפיצה את ההודעה ומוסיפה:

נופר, האם שומעת? הבנתי שמאפין עידכנה אותך שהיא לא מגיעה ואורן שלח הודעה בפורום שלא יוכל להגיע. יש לי תחושה שכולם מקבלים רגליים קרות ואני מלכתחילה לא חשבתי שיגיעו אנשים כי בימינו גם יש יותר מדי פחדים (בטחונים, את יודעת) וגם כנראה רובנו (וכאן אני מעלה השערה בהסתמך על עצמי) מעדיפים להשאר וירטואלים. חבל ואני בטוחה שאת מאוכזבת מאיתנו אבל אני אישית מאד מעריכה את כוונותיך ורוצה לעודד אותך שלא תיפול רוחך כי כוונתך היתה לטובה אבל כנראה שהעולם יותר מסובך ממה שחשבת. מתנצלת, מיכל

נופר 30

New member
שיגריס

דבר ראשון אני לא מאוכזבת כל אדם רשאי להרגיש ולעשות כרצונו והעולם לא כזה מסובך אנחנו רק עושים אותו מאפין עידכנה אותי ושלחתי לה מייל חזרה שאני מקווה שיעזור לשינוי דעתה עדיין נשארו כמה שמגעים ולכן הוחלט שאנחנו משאירים את זה ( ככה יראו כולם שאנחנו רציניים ובפעם הבאה יגיעו יותר ) אז יהיה קטן ואינטימי לא נורא ואם לא אז לא אז בפעם הבאה יהיה מוצלח יותר בכל אופן לא נוטרת טינה ולא נעלבת מאף אחד חבל שאתם לא מגיעים אבל אולי בפעם הבאה שלך נופר

דפדפ

New member
נופר, מכל הלב

למרות שלא אוכל להגיע אני מקווה (ובטוחה) שיהיה מפגש פיצוצי.

שיגריס

New member
נופר, את 10 ! מקווה שתיהנו במפגש

ותשתפונו בחוויות חיוביות. כל הכבוד לך על היוזמה והגישה החיובית. מיכל

למעלה