נופר הזבלה

אילנה153

Well-known member
נופר הזבלה

ראיתם/שמעתם את נופר חסרת סבלנות וצורחת בלי סיבה על גקי על הבוקר? ממש בכיתי בשבילו...הבחורה חולת נפש רצינית. אוי גקי גקי,האהבה הרגה אותך...איך הוא סובל את הכלבה מהגיהנום הזאת?איךךךךךךךךךךך?

חן שיזף

New member
נופר פתיל קצר..........

הלא ביומיים הראשונים בבית האח,היא יצאה על ה"יורם" הזה ואף אחד לא הבין למה?....עכשיו הבנו זוהי פקעת עצבים שטחית קטנונית ובעיקר משפילה.....איכס שתעוף לנו מהמסך!!!

אילנה153

Well-known member
בילבי

אני ממש ממש רותחת מזעם...זה היה אלים פשוט מה שהיה עכשיו... הוא מדבר עם דנה בסבבה והיא מפריעה להם וצורחת עליהם בלי שום סיבה...זה היה דוחה בעיניי .הבחורה באמת לא שפויה היא חייבת כדורים !!!! וזה עוד אחרי אתמול בלילה שהיא צרחה עליו והם רבו והוא בכה ודיבר עם יואב והיה בגקוזי..עבר עליו לילה לא קל בכלל. אני במקום המשפחה של גקי היתי עושה משהו....הבחור עיוור לגמרי ולא רואה שהיא עושה לו טרוואמה לכל החיים!!!! לגבי הצעקות אני מתה לנסוע לשם הבעיה שאין לי עם מי ואין לי מושג איפה זה בכלל... כואב לי הלב עליו...הוא פשוט נשמה טהורה הילד הזה.. החלום הכי גדול שלי כרגע הוא שנופר תעוף בשבת אבל אני יודעת שזה לא יקרה בגלל ששלומי שבת מגיע ביום ראשון והזבלה לא תעוף לצערי....ממש חבל

MICHAL2404

New member
טוב, אולי תצחקו עלי, למרות שאני בת 39, אני

כרגע עם דמעות בעיניים, אחרי שנופר צעקה על גקי על כלום... היא מסונוורת מתומר, ולכן כבר לא צריכה אותו. אלוהים, רע לי כל כך, ואני פשוט לא יודעת מה לעשות. הילד הזה גומר על הנשמה שלי, הוא כל כך טוב, רגיש ועדין.

חן שיזף

New member
ג'קי הרוויח את היחס שלה ביושר

מה הוא מנסה להתחיל עם אחת שאוהבת בנות?הרי פורסם בבלוג תפוז של מישהי שהיא ניהלה עם "פתיל קצר" מערכת יחסים

אילנה153

Well-known member
למיכל היקרה..

מיכל אני איתך לגמרי...בגלל הגילאים שלנו אנחנו מרגישים את זה בעוצמות כאלה...אני בת 33 ומבינה אותך לגמרי. הילד הזה עובר שם לדעתי התעללות נפשית חמורה ביותר והכל על חשבון הבחורה הזאת... איך אפשר לסבול את ההתנהגות שלה ? אני ממש בכיתי עכשיו וזאת לא הפעם הראשונה שאני בוכה בגלל היחס שלה אליו... לגבי תומר אין לי ספק שהיא דלוקה עליו ומחפשת את תשומת ליבו... אתמול היה ריב בלילה בינה לבין גקי כי הוא אמר לה בנאיביות ואמיתיות שהוא קצת מקנא בתומר והוא לא בא לו טוב והיא התעצבנה עליו ובגלל זה עוד יותר עצבנית עליו....מה רע בלהגיד את האמת?אני פשוט לא מבינה את זה... כואב הלב...

MICHAL2404

New member
אלוהים בבקשה תן לגקי את התבונה וההבנה שנופר

לא בשבילו. אני מאמינה שאם הוא יתעלם ממנה לחלוטין, קרי, יעבור מיטה, לא ידבר איתה, לא ימצא לידה, אולי, ממש אולי, שהיא תבין שהוא חסר לה. הענין עם תומר מאוד מאוד מפריע לי. אני יודעת שהיא לא חייבת לגקי כלום, אבל קצת רגישות לא תזיק, הרי היא יודעת שהוא מאוהב בה קשות, היא יודעת שהוא מקנא לה, וחוץ מזה שאני לא ממש מבינה מה היא מוצאת בתומר. אתם רואים אל הטיזינג שהיא עושה לתומר, אתמול כמעט כל היום הם היו ביחד, קיפלה לו את הבגדים, חיבקה אותו, ישבה איתו בחוץ, וכל הזמן צוחקת ממנו, ומסתכלת עליו במבט מאוהב. כואב לי כל כך, מקווה שגקי לא רואה את הכל.... הלב נשרף לי, אני רואה את גקי, וחושבת על הבן שלי עם בעיות הדיסלקציה והפרעות הקשב, וחושבת לעצמי, אלוהים, מה הוא עוד יעבור..... הולכת לשטוף את הדמעות....

אילנה153

Well-known member
לפעמים אני מרגישה...

למרות שאני לא אלימה בכלל ורחוק מזה...רק כשאני רואה על המסך את נופר אני רואה את עצמי פשוט מרביצה לה...זה נשמע איום ונורא אני יודעת ...אבל מעולם לא היתה דמות בטלויזיה שגרמה לי לתחושת אלימות וגועל ברמות כאלה...

Mierky

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifהלואי שג'קי יזכה במליון וישים פס עליה

אילנה153

Well-known member
ועוד משהו..

והכי מעצבן שכמה דקות לפני כן במקלחת היא צחקה בלי סוף עם תומר ..על כלום.על השעורה בעין שיש לו. היא מתייחסת לגקי כמו לפודל שלה ועושה בו כרצונה...מטריף

to be1

New member
אני כבר כועסת על ג'קי

למה הוא לא שם לזה סוף? יש לכול דבר גבול... עשרות פעמים אמרה לו שלא רוצה בו רומנטית משפילה אותו ומלבינה פניו ברבים.. והוא ממשיך לנשק לה להתחנף וכ"ו בבקשה בבקשה אל תגידו לי הוא מאוהב.. די.. כול בן אדם בר-דעת צריך שיהיה לו מעט כבוד עצמי. וחוץ מי זה מישהו רוצה מישהי ומנסה ומנסה ומקבל אין ספור בעיטות והתנהגות לא יפה בעליל ובטח לא חברית. צריך להגיד לעצמו- עד כאן. לא מדובשה= לעשות לה נעימים למשל,כי גבר שנמשך למישהי מוכן לקבל את הפרורים האלו וגם פה כמה גבר יכול..... את יודעת סתם פתאום אני חושבת נופר יודעת שהוא לא רוצה בה כידיד אחרי התוכנית אז מה איכפת לה להשפיל אותו.. עכשיו גקי הסביר משהו יפה לדנה,אולי לא מדויק אז מה? אז היא ישר חותכת אותו ואומרת משהו כאילו מה הוא מבין זה לא פעם ראשונה שהיא יורדת עליו כאילו הוא כלום.. בפני כולם. יש מצבים שאתה מכיר את חברך ומכיר את השטויות שלו ואז אם הוא אומר אותם את מצחקקת ואומרת בכול הנה הוא והשטויות שלו. אבל היא כול הזמן יורדת עליו מגמדת אותו. מצד אחד מראה כביכול אהבה מצד שני מתנהגת אליו ומדברת עליו לאחרים כאילו אני(נופר) יודעת שהוא שרוט/מפגר/לא עיפרון הכי חד/מיוחד ברמה של להתיחס אליו כמו למפגר ככה נראה לי לפעמים. ושבחבורתה היא גם מצחקקת בחצי פה עליו שהוא שרוט ולא בעל משקל בכלל בבית. שלא לא ידבר איתה אבל שיתחס אליה ככול דייר. מה גם שהיא מכריזה שהם חברים טובים ולא מתנהגת ככך מקסימום מתיחסת אליו כחיית מחמד

ofelia9

New member
לאילנה 153 כולך קנאית ומכוערת

ואת זבאלה בת זבאלה עם גנטיקה דפוקה

למעלה