נופים שוודים

nirit36

New member
נופים שוודים

אני מקווה שאני לא יורה באפלה, אבל ראיתי בקולנוע לב את הסרט "בעולם טוב יותר" (סרט מומלץ כלשעצמו) והגיבורים מתגוררים בעיירת חוף עם נופים מקסימים. היכן ניתן לראות נופים מהסוג הזה בשוודיה? תודה מראש על העזרה.

ezha25

New member
אין לי מושג לגבי שוודיה...

אבל זה סרט דני שמצולם באי Fyn בין שילן ליולן :)

forglemmigej

New member
אהבת את הסרט? קצת ספוילר../images/Emo58.gif

אני לא השתגעתי ממנו במיוחד והוא הזכיר מאד את efter brylluppet גם שמה יש איזה יפה נפש שמטפל בילדים יתומים בהודו וצריך לחזור לדנמרק בגלל סבות משפחתיות . כל הקטע הזה שהסקנדינבים עוזרים לעולם השלישי עם תרומות או רופאים ללא גבולות או סתם מתנדבים די מתחיל לעצבן זו טיפה בים השחיתות בכל המדינות האלו ותמיד יש הקבלה לעולם האירופאי הנקי והלבן והמעוצב. הקטע שהילדים הולכים עם אנטון לגרזניק הזה יענו שהוא יכנס בו והוא עומד שם כמו איזה מדריך בתנועת הצופים ואומר להם שצריך לדעת לשלוט בעצמך ממש הצחיק אותי. אגב הגרזניק שזה קים בודניה הוא שחקן מעולה תמיד משחק תפקידים אפלים כאלו.

ezha25

New member
ממש אהבתי את הסרט!

קודם כל- כן אני מכירה את המוסכניק ההוא, הוא באמת שחקן מעולה! לא יודעת אולי לא ראיתי מספיק סרטים סקנדינביים כדי שזה יתחיל להמאס אבל אני חושבת שזה היה סרט ממש טוב! הוא גם היה עשוי היטב (אני מניחה שעם תקציב גדול). נכון שיש השוואה בין אפריקה לסקנדינביה המסודרת (אבל ממש לא יותר מדי, לטעמי), אבל אני עדיין רואה בזה משהו מרגש. לא ראיתי את הסרט הקודם שלה, אבל דווקא ממש בא לי לראות. אני גם לא רואה כאן יותר מדי אפריקה מול סקנדינביה (מבחינת ניגודים)... גם הסקנדינבים לא מוצגים כאן באור הכי מושלם שיש, אפילו להיפך. ופשוט מתעסקים בסוגים שונים של נקמה. בקיצור, אני דווקא חושבת שזה היה סרט נפלא!

forglemmigej

New member
הנוף השוודי היחידי שהיה שם

הוא מיקאל פרסברנט (Mikael Persbrandt). אני רוצה לציין שלא נפלתי מהסרט בדרך כלל לסוזנה ביאר יש סרטים יותר טובים.

למעלה