נוף

נוף

"תראה לי את הנוף הכי יפה בחיפה", היא אמרה. כמובן שמוחי המתחכם מיד רצה לענות "את הנוף הכי יפה בחיפה" אבל עצרתי בעדו בזמן. בכל זאת, אנחנו מכירים רק בקושי... אז לקחתי אותה...סטלה מאריס...תצפית על חיפה...שעות בין הערביים. באוטו בדרך חשבתי איזה כיף לי שאני מכיר לה את העיר. הסתכלתי עליה, לצידי, שערה השטני הארוך, עיניה הבורקות...חיוך שמרחף בשפתיה. באה מראשון הרחוקה...אני יכול להגיד לה "לא"? בכלל, כל פעם שאני מסתכל בפניה החלקות והיפות אני מחייך...כך גם באותו ערב, כשהשמיים היו בגווני תכול-ורדרד ועמוסים ענני סוף חורף אפורים. השעה הייתה שש, רוח קרה נשבה, ואני עצרתי את המכונית מול התצפית. יצאנו מהמכונית, הסתכלנו לשני הצדדים וחצינו את הכביש בריצה....איזה רגליים יש לה. התפלאתי שלמרות האוויר הקר היא לובשת מיני שחור כזה...רגליים ארוכות וחטובות. "הנה....חיפה פרושה מולך" אמרתי. ואכן, נוף טוב מזה קשה להשיג. העיר למטה הייתה צבועה באור השקיעה, שהתווסף למנורות הרחוב הראשונות, בנתינת צבע כתום לכל. היא נשענה על המעקה..ואני, טיפה לימינה, טיפה מאחוריה...הרוח הקרה נשבה, מעיפה את שערותיה הארוכות לאחור, חושפת את צדודיתה המהפנטת.. להפתעתי, מצאתי את עצמי עומד צמוד אלייה, יותר צמוד משהייתי חושב שאני מעיז. אולי היא זזה? אולי אני, ולא שמתי לב? מה שכן שמתי לב פתאום, היה לרגלה החמה הנוגעת בשלי...ניגוד נעים לרוח השורקת ברכות ובקרירות. שיט...היא מדליקה אותי..ומתחיל לעמוד לי...היא תיכף תרגיש, ואני אתפדח. אבל אני לא רוצה לזוז...תחושת רגלה ברגלי, ריח שערה באפי, המבט הרחוק בעיניה, כשאני מראה לה ציון דרך זה או אחר בעיר....אני אפילו לא זוכר מה אמרתי...מה היא אמרה...ככל שאני יודע דיברתי הינדית...רק תחושת המגע....העור החם אל מול הרוח הקרה. היא נרעדה...לא מפתיע בהתחשב בסוודר הלבן שלבשה....מלא חורים...ורק חזייה צחורה מציצה מתחתיו...נצמדתי טיפה יותר...לא חושב, רק מרגיש. "מקווה שלא קר לך מידי". היא הפנתה את ראשה חצי אלי...איזה צוואר מתוק...אוזן רכה..."זה בסדר". היי! מה זה? ידה מחליקה במעלה רגלי, כאילו במקרה... התורן עבר להקשב מלא...מה עושה הבחורה המשגעת הזו? אני מניח יד אחת על המעקה הקר, יד שנייה על כתפה, היא מטה את ראשה למטה...שערה גולש מעל כתפיה כי הרוח השתתקה פתאום, וידה על מכנסיי...שיט! מה עושים? אני לא באתי מוכן לזה... אני מלטף את עורפה...מעביר את סנטרי לאורך כתפה, מנשק את שקע עצם הבריח שלה...היא כולה מפתה....עורה מזמין אותי לטעום אותו...דמי הולם ברכתי כשור משתולל, ידי מחליקה מתחת לסוודר...עורה חלק וקטיפתי...מגע ידי הקרה גורם להסתמרות עורה....ידי מטיילת...מלטפת...מחליקה.... אני נושם את ריח שערה..עיני עצומות....ממוקד בתחושת העור מתחת לכף ידי, הרוח ששבה לנשוב על פני.....וידה....ידה המהתלת בחלציי...מעוררת...מרגשת...ידי השנייה חודרת לסוודר מעל בטנה....משוטטת...רק נשמע קול הרוח, שמזמן העיפה את המילים שרצינו לומר. ידי מגששת מעלה...מגיעה אל החזה שלה..בינוני, רך ומזמין. היא נאנחת קלות ..גורמת לי להצמיד אותה אליי. מכוניות חולפות בשעטה רק מטרים ספורים מאחרינו...אבל אנחנו בעולם אחר. עולם של תחושות. היא פותחת את מכנסיי...מחליקה מעבר לתחתוניי, ותופסת את גבריותי הזקופה...ידה קרה וחמה בו זמנית...מעוררת ומצמררת. נהמה נפלטת מפי. אני חופן את שדיה, ולוחץ....מעסה אותם ברכות אך בתקיפות. מחליק את פרקי אצבעותיי מעל פטמותיה...שולח את לשוני לגשש באוזנה...מתמכר לה.... ידה האחת עושה בי נפלאות..ידה השנייה בין רגליה...גופי שלה וגופה שלי....ניצבים, טרופי חושים כשמתחתינו פרושה העיר. אנחותינו גוברות, אצבעותיה מגפפות את אשכיי, עולות ויורדות לאורך הכלי שלי...לאט ומהר, מהר ולאט...אנחנו נעים יחד...מתפתלים...ידי תחת חזייתה, ממוללת פטמה קשה וחמה...גרומה הלבן והמתוק מפיק קולות הנאה...ידה נעה מהר יותר ויותר מתחת לחצאית...אני מתחיל לדפוק את ידה מבלי משים....טובע בריחה ובתחושת גופה..קולותינו גוברים...ידה מחשמלת אותי...מביאה אותי אל הסף....אני צובט את פטמתה וחש בגופה המתקשה לרגע..במיצים חמים הנובעים ממנה המרטיבים את רגלי... ואני מאבד שליטה....גומר כשאני בידה של היפייפיה הזרה הזו, זועק את הנאתי קבל עם וכרמל. ועם זעקתי, גם היא גומרת...רועדת גם מן הגמירה וגם מן הקור.... "מקווה שאהבת את הנוף", זה המשפט הכי מוצלח שהצלחתי להגות באותו רגע. טוב, יש לי נסיבות מקלות....

*g99

New member
אהבתי!!!!!

ומשום מה,בכל פעם שמזכירים את חיפה אני נזכרת בבדיחה "כולם נוסעים לחיפה"...משהו לא מכיר??? אתה יודע,אין כמו לראות גבר גומר,זה השיא!!! אני חושבת שכ"כ גירית אותה וכשגמרת זה בטח היה ממש מושלם,היא לא יכלה לשאת יותר וגמרה. g99...

sweeny

New member
לפעמים צריך

לשתוק, בשביל להפנים, בשביל למצות עד תום. בשקט, ב ש ק ט, . . . ב ש ק ט . . .
ואז אפשר בשקט לצעוק
: W O W
מרשים מאוד

dudusch

New member
אפשר לחמם אותך?

בלילה הקר, אנו הולכים צמודים, כדי להתחמם וגם לחוש את הביחד. העננים מכסים את הירח, ותחושה של גשם עומדת באוויר (למרות שהבטיחו אביב). את פונה אלי, מישירה מבטך אל תוך עיניי. אני יכול לטבוע בתוך עינייך... אני מגניב מבט אל חזך ורואה כי כנראה ממש קר לך. אני מחבקך חזק, ומשפשף את גבך, ליצור חיכוך שיחמם אותך. תוך כדי התנועה, משהו ניתק שם מאחור, ואת אומרת ספק בכעס, ספק בשעשוע: יופי! פתחת לי את החזיה. ואני כלל לא ידעתי שאת לובשת אחת... אני שואל האם את רוצה שאנסה לסגור לך אותה, ואת אומרת "עזוב... עזור לי להוריד אותה". ככה סתם באמצע הרחוב. אני מכסה עלייך מעיני העוברים ושבים, מסתיר את תנועותינו (לא כולם צריכים לדעת מה אנו עושים). כעת, בלי החזייה עוד יותר קר לך, ואת מתכרבלת בתוכי, מחפשת חום. התחושה של שדייך נלחצים אל חזי עושה לי את זה. שותפי הנמוך מתעורר לו כמתוך חלום, ובודק את האווירה. אני שואל אותך במבט "האם יש מצב", ואת עונה, "לא פה". אנחנו פותחים בריצה לביתך, פותחים את הדלת, מתנשפים. כעת כבר חם לנו, וכל רצוננו הוא לפשוט את הבגדים מעלינו. אני מוריד את חולצתך במשיכה אחת, מניף את ידייך באוויר, ובתנועה מתואמת היטב מצרף אליה גם את מכנסייך. את לא נשארת חייבת (אחרי הכל, למה שרק אני אהנה?). את מצמידה אותי לקיר, פותחת את כפתורי חולצתי, כמעט קורעת אותם ממנה, מורידה אותה אל מאחורי גבי, ממסמרת את ידי לאחור. את פותחת את כפתור מכנסי, את הרוכסן ומורידה את מכנסי, מותירה אותי בתחתונים... אנחנו מתחילים בריקוד שנע בין חושניות עדינה ובין תשוקה מרטיטה. נשיקות עמוקות חוקרות פה ונשמה, חיבוקים וליטופים, נגיעות הדדיות שמגיעות לכל מקום. מלקק את תנוך אוזנך, שומע את נשימתך. נוגע בדגדגן המתנפח שלך, ואת לוחצת על הזין שלי. אני מלטף - מועך את פטמותייך, ואת מגרדת לי את פטמותי. זה השלב בו אנו מאבדים עצמנו, וזורקים עצמנו על המשטח הקרוב ביותר, כסא. אני יושב ואת מעלי, מורידה עצמך אט אט לעבר עמוד הבשר שלי. הוא חודר אלייך בקלות, במעין "ווש" כזה. את עולה ויורדת כמה פעמים, קולטת את הקצב הנכון, מגוונהת מידי פעם התנועות אגן סביב סביב, קדימה ואחורה וחוזר חלילה. אני מלטף את שדייך, מלקק את שדייך לסירוגין, שב ומנשק את שפתייך, מחדיר את לשוני לפיך ומשחק עם לשונך בזמן שמשחק עם דגדגנך. אני מרגיש שאת מתקרבת לשיא, נותן לך כמעט להגיע, וממש בשניה האחרונה עוצר, ומכריח גם אותך להפסיק. את כועסת עליי בגלל זה, אך אני מסובב אותך, כעת גבך אליי. הקצב מתחיל מחדש, רק שכעת החדירה היא בזוית שונה. תוך כדי החדירה, אני משחק עם שדייך, ממולל אותם בין אצבעותי, מוציא ממך גניחות של עונג וכאב מתוק. את נעשית יותר ויותר אלימה ככל שהאורגזמה שלך מתקרבת, את מאיימת עלי שלא אעז להפריע לך לגמור הפעם, או שגורלי יהיה מר. איני רוצה לנסות להילחם באישה בעת ייחום, אז אני מוותר ונותן לך לרכב לניצחון. את גומרת בגניחות קטועות, שואפת אוויר לאחר המאמץ האדיר. את מסתובבת חזרה אלי, ואנו חוזרים להתנשק, בעדינות שלאחר השיא... מקווה שהצלחתי לחמם...

יופי

עכשיו האגו שלי טיפס קצת תודה על התגובות :) נשמן את האצבעות נשחיז את המקלדת וקדימה בקרוב, סיפור נוסף

sweeny

New member
כל כך התרגשתי ../images/Emo24.gif

ואז קראתי והתעצבתי
כי הבנתי שהתרגשת מהמטאור ולא ממני
ישכנע אותך להתרגש גם איתי ? או שמא עלי להציע
אל תשאירי אותי עם
[מצפה לתשובתך בכליון עינים]

למעלה