נוער,

חלושקית

New member
אבי,

תפחד לחשוב על דברים אחרים ולא על זה. מאמינה שעם הזמן כשתמצא את הדרך האמיתית שלך ותתארס...כבר לא תהייה פה...

ראה נא...

זו הסיבה שלי, ואם לא היא לא הייתי יודעת עד עצם היום הזה מה זה אינטרנט. המציאות היא שמטעמי מודרניזציה כן נחשפתי לזה ומכיוון שכך אני לא רואה סיבה הכרחית להפסיק, ככה זה. אתה רשאי לקבל ורשאי לפקפק, זכותך.

קסמאישי

New member
הוא מתכוון שאפי` אם זה נכון

זה רק הסיבה שאת התחלת להשתמש באינטרנט, אבל אם לא היית נהנית היית מפסיקה. לכן מוכח שמסיבה כל שהיא את נהנית מהאינטרנט וזה הוא שואל מה הסיבה.

לא בדיוק...

זה כמו שלימדו אותי שצריך לאכול, לישון ועוד הרבה דברים. כל זמן שהדברים האלו לא מפריעים לי אין לי סיבה להפסיק, זה עניין של הרגל. זה עוזר לי אם אני צריכה משהו, אז למה לא? מתוך זה שאני כבר כאן אני מגיבה פה, כותבת בלוג או נמצאת בפייסבוק אבל אלו לא הגורמים להימצאות שלי כאן.

הרגילו אותך לגלוש??

זה קצת מוזר... אולי הרגילו אותך שאינטרנט זה פיתרון למציאת דברים ודברים דומים. אבל לא מאמין שהרגילו אותך לכתוב בלוג... את נהנית לכתוב בלוג!! את מבטאת את עצמך. וזה כנראה חשוב לך...

בהחלט, הרגילו אותי לגלוש...

מוסר לך? יכול להיות, לי לא כי כמור ככה הורגלתי. האינטרנט עוזר (לנו למשל הוא חוסך המון ביצירת קשר עם לקוחות בחו"ל), הוא מקור מידע (סתם שיטוט בויקיפדיה או אפשרות ללמוד שפות), תיקשור עם אנשים מעבר לים סתם כדי להכיר עוד סגנונות חיים ועוד, לא חסר. אז כן, הרגילו אותי לגלוש מעצם הגלישה עצמה, כי היא מועילה. הרגילו אותי לכתוב בלי קשר לבלוג, כביטוי עצמי וכי מאז ומתמיד זה שאהבו מה שכתבתי רק גרם לי להמשיך לכתוב (בדומה לדברים אחרים שמקבלים עליהם פידבק). אם שמת לב הבלוג שלי קרוי דפים, כי עד אליו הייתי כותבת ושומרת בתיקיות בלי לפרסם. הבלוג בסה"כ נותן לי במה, אופציה לשתף חברות ואנשים אחרין בדברים שממילא הייתי כותבת. חשוב לי? לא בהכרח, נחמד לי כי אני ממילא נמצאת פה. המידה ולא אגלוש יותר הבלוג ייסגר ואמשיך לכתוב לעצמי כמו שאני ממילא עשיתי ונהניתי מזה.

למה בן כמה אתה...?

תחילת הקילקול שלך בנט היתה בגיל הנעורים כמדומני...לא?!

נו נו...

למרות שנראה לי שיש דברים יותר עמוקים. שהרי לא כל המשועממים נמצאים פה... כל אחד מעסיק את עצמו במה שמעניין אותו...

למעלה