נוער תנועת בית"ר- פעילות

נוער תנועת בית"ר- פעילות

שלום רב, שמי שוהם שר ואני בת 16 מבאר- שבע אני פעילה בנוער הליכוד, לאחר שניסיתי לפני שנתיים ליצור קשר עם מפעילי תנועת בית"ר לשוא. כיום , כשהפעילות בתנועת בית"ר ברורה לי בחשיבותה יותר מתמיד , הייתי שמחה ליצור עמכם קשר ולהיות פעילה ,ולתרום מעשית ככל יכולתי . כמו כן הייתי רוצה לשמוע אודות פעילות התנועה (הערכית הלימודית והמעשית) בכלל, ועל הפעילות בדרום בפרט. תודה מראש , שוהם [email protected]

MS6

New member
תל חי שוהם

קוראים לי משה והסיפור שלי די דומה לסיפור שלך.. בכיתה בהיותי פעיל בנוער הליכוד הקמתי את מעו"ז בית שמש שהתבסס על פעילים בנוער הליכוד (מיותר לציין שאחרי חודשיים-שלושה עזבנו לחלוטין את נוער הליכוד והתעסקנו רק בבית"ר).. פעילות בדרום? נפתח לא מזמן מעו"ז בערד ויש גם בפעילות בניצן כמדומני, בבאר שבע מאז שאני הצטרפתי היו 3-4 נסיונות להקים משהו שלצערנו הרב כולם נכשלו.. בעוד חודשיים בערך חלים קורסי ההדרכה של התנועה, ואין מקום טוב יותר מהקורסים בשביל להכיר את בית"ר, אני יכול להעיד על כך כשהמעו"ז אצלנו קם וגם ברעננה יכולים לומר לך את זה (זה מה שהם עשו בשנה שעברה), קורסים זה אחלה דרך להכיר את בית"ר בשביל חבר'ה שרוצים לפתוח מעו"ז, כך שאם את רוצה לקחת את הקאמבק של התנועה בבאר שבע ברצינות זה המקום להתחיל.

משה משה משה...

עם כל הכבוד ויש כבוד... אבל מה אכפת לנו מהסיפור המשעמם שלך?! גם כן בית שמש סיפורים בע"מ. איזה מזל שאי אפשר להרביץ דרך המחשב... סתם סחתיין שוהם.. בדרום היו אופקים ולא ניראה שהם עדין קשורים לתנועה.. ויש את מעוז ערד דיי חדשים אבל הם הישתלבו דיי טוב.. בהצלחה בכל מיקרא

MS6

New member
אני סולח לך רק מהסיבה שאתה ילד כאפות

ובגלל שאושרי נהנה להרביץ לך.. אם יש לך אומץ תבוא שוב לחיי שרה.

עלקקקקקקק

אויי משה אתה דפוק!! מי ידל כאפות לך הבית!! אושרי לא הרביץ לי.. הוא רק חישל אותי.. ואני יבוא אל תידאג לי.. ועכשיו רציני השנה גם נוסעים לחברון מביתר???

חוצפנית...

את אמורה להיות איתי או נגדי?? שחתכ שאת משקד ולא מבית שמש!!! וכן הוא חישל אותי...

JaboGirl

New member
סתום דביל

נוגח בי עם מטאטא באמצע הלילה. או מה שזה לא היה.

למעלה