נוער תל"ם...3

נוער תל"ם...3

תנועה יקרה, יש לי עוד רמז בשבילכם: אני לא מבחוץ, אני אחד משלכם! גדלתי והתחנכתי על ערכי התנועה, ומדי שבוע אני מדריך בהנאה. את זהותי האמיתית תוכלו רק לנחש, אך אנא מכם- לא להתייאש! מפעם לפעם אתן רמז נוסף, ועד אז- שיהיה לנו שבוע טוב ומוטרף.

נעה, בהתחשב בזה שאת

שלחת תגובות לעצמך בזמן הסתרת זהותך כאלפקה, אין לך ממש זכות לדבר על זמן פנוי, למרות שאני מסכים עם ענת.

שני דברים!...

ראשית כל, השם שלי זה עם ו' נועה (סליחה זה פשוט מציק לי) ושנית, הלוואי והיה לי זמן פנוי! לי לא היה זמן לחשוב על חידות בפורום!!!!!

מה קרה לך?!?!? (לא קיבוצניקית)

נראה לך שיש עוד אדם שראוי להיות אלפקה כמוני? באמת! ותמסרי לכולם, אני חזרתי!!!!!!!! אלפקה:)

מה???

מה כזה רע בחידות בפורום??? בזמן האחרון הוא היה טיפה יבש אז ניסיתי להכניס בו קצט יותר חיים!

יבש?!?!?!

אני הכנסתי פול חיים לפורום אם תסלח לי אדוני השישיסט! הפורום לא היה יבש בכלל! וכל עוד קיימת אלפקה אחת, שיכולה להכניס חיים, כך הפורום לעולם לא יהיה יבש!

גברתי האלפקה....

אני חשבתי שהוא טיפה יבש ודיברתי על זה עם עוד מישהו מהקהילה שלי שהסכים איתי! ואנחנו ביחד חשבנו על לעשות את השישיסט מבגין! מהות החיים של השישיסט מבגין היא סתם לנסות לשעשע אנשים ולא לעצבן אף אחד! אז בבקשה... צ'יל דאון... השישיסט...

למעלה