נוער שלי שלום!!!

asafz8

New member
אני אומר

שההצעה להגביל את ההצעות היא בלתי דמוקרטית בעליל ונוגדת את ערכי המפלגה בצורה מחפירה ונבזית. אני חושב שלחברים יהיו 30 שניות להסביר כל הצעה. זה מספיק זמן להסביר הצעה אחת. זהו אחרי הדרמטיות, אפשר להמשיך

תמיר1991

New member
נו באמת, חצי דקה להצעה?../images/Emo6.gif

איך?

דללה

New member
חברי הפורום מתבקשים להפסיק

לצחוק על ברננקה על גבי הפורום. נורא חכם לצחוק על מישהו שאין לו את האפשרות להגיב על הדברים שנאמרים. הבהרה: לא דובר רק על המקרה הנ"ל, אלא גם מקרים אחרים. תודה.

תמיר1991

New member
את נורא רשמית...../images/Emo122.gif

ובהודעה שמעלייך בסה"כ רשמתי עובדה, זו עובדה שכל הצעה שלו תיקח שנה. זה אני שדיברתי איתו היום במיקרופון על זה בדיוק... תמיר.

asafz8

New member
לכל אחד דקה נו..

בלי הבדלים באנשים כפי שאתה תדבר דקה כך גם אסף (ב) ולהפך

Sashka7

New member
../images/Emo45.gif לפעמים לוקח הרבה

זמן להסביר הצעה... לכן עדיף להגביל במספר הצעות. כדי שילך יותר מהר ויהיה יותר נוח אני מציעה שכל מי שרוצה להציע הצעה שיפרסם אותה בין חברי הנוער לפני האסיפה...

asafz8

New member
ברור שההצעה תפורסם.

אבל ההגבלה במספר ההצעות לעומת ההגבלה בזמן (שגם בכנסת קיימת) היא בלתי דמוקרטית בצורה מוחצנת. אתם רוצים להגביל את מספר ההצעות בגלל מקרה אחד. השאלה אם זה כדאי להגביל את כולם.

omerlich

New member
לא נראה לי שיש

זמן לסמינר. יותר נוח השני ימים או באמת להגביל את מספר הצעות התקנון...

asafz8

New member
כתנועה דמוקרטית

בעלי התפקידים צריכים להבחר ע"י בחירות דמוקרטיות גם אם התוצאות ידועות כבייכול מראש. בנוסף, התפקדים וצורת בחירתם צריכים להיות מעוגנים בתקנון שיחייב את כולם.

דללה

New member
מממ...

אני מקווה שהפעם זה לא רק דיבורים... בכל אופן, התפקדתי היום למפלגה.. לגבי התאריכים, אוכל לדעת רק אחרי שאקבל את מערכת השעות שלי.

דללה

New member
אה זה...

הפנתי את האשמה לרון, לא אליך :) אצלי מעולה, מה איתך?

למעלה