נוער שלי שלום!!!

נוער שלי שלום!!!

מה שלומכם? כולי תקווה שכולם בסדר, וכי נשוב לשיגרה המשעממת.... כמה עדכונים: ראשית- טופסי התפקדות טרם הגיעו אליכם מכיוון שהם עדין לא נשלחו. תחילה עידו שולח לחברי המפלגה ורק לאחר מכן לנוער. אנא המתינו בסבלנות!!! שנית- ספטמבר מתקרב, מה שאומר כי לפי הבטחתו של רון - הנוער שב לפעול בספטמבר. כולי תקווה כי הדבר יקרה, יודעים אתם כי מאמינה גדולה אני ואופטימית ללא תקנה.... כמו כן, הבנתי כי הנכם מעוניינים לקיים פגש הן בנושא התקנון והן בנושא יו"ר. ננסה לארגן תאריך , אנא כתבו לי מספר אופציות ואבדוק אותן. שיהיה לכולנו ימים שקטים, מאושרים ומהנים וחזרה ללימודים מהנה וכיפית. תמיד כאן בשבילכם. רונית.

תמיר1991

New member
../images/Emo13.gif

לגבי תאריכים - לפצל את הפגישות זה חיוני ביותר, ואני אישית ממליץ על: פגישת תקנון - יום שני, 4.9 בחירות - יום רביעי, 6.9 אם לא מתאים, אפשר לדחות בשבוע, אבל לדעתי עדיף כמה שיותר מוקדם. וגם אנחנו אופטימיים, רובנו...
יהיה טוב
רונית, תודה על הכל! תמיר.

תמיר1991

New member
בעצם, רביעי לא מתאים לדינו../images/Emo122.gif

אז עדיף שני וחמישי. תמיר.

תמיר1991

New member
מה נהיה איתי../images/Emo6.gif

רביעי השבוע לא מתאים לדינו, אבל אולי אז כן
ניתן לאסף להגיב בעצמו XD
תמיר.

omerlich

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

אבל אני צריך לקבל מערכת ואז נראה...

vladiadom

New member
מבחינתי

ימים שלישי ורביעי מצויין היחידים בנתיים שאפשר...אז אם יהיה בימים האלה ממש טוב

תמיר1991

New member
אני לא יכול בארבעת ימי ראשון

הקרובים... בשאר הימים, מצדי בכיף. תמיר.

תמיר1991

New member
חח המערכת לא נראה לי משנה לשבועיים

הראשונים, אני מניח שלא ידפקו אתכם עד מאוחר בימים האלה... גם ככה נקבע מארבע או משהו בכל מקרה, לא? תמיר.

Sashka7

New member
אני לא מבינה מה הסיבה לפיצול???

מדוע אי אפשר לעשות את זה ביום אחד?? כאילו יהיו שם 6 אנשים שישתתפו באסיפה- בחירות ליו"ר ולנציגים במועצה + כמה הצעות לשינוי בתקונון... כמה זמן זה צריך לקחת?? פעם היו זמנים שלאסיפות נוער היו מגיעים כ-40 או יותר אנשים- והיו מלא הצבעות והצעות ושינויים בתקנון והסתדרו טוב מאוד ביום אחד... מה בעיה עכשיו??? גם ככה עדיף לחסוך, לא?

תמיר1991

New member
לשאלה הזו יש תשובה אחת...

וקוראים לה אסף ברננקה... אם הספקת לשכוח, ביום האחרון של החופש שעבר כולנו יצאנו באמצע הדברים שלו וחלקנו הלך לאכול פיצה, מרוב שכבר היינו עייפים,וגם הדברים היו לא פחות מעייפים... חוצמזה, עכשיו צריך פשוט לעשות תקנון כמעט חדש לגמרי, כי כבר כלום לא רלוונטי... באסיפה שנה שעברה עשינו שינויים חזקים, אבל לא משהו קיצוני... ובאסיפה הקודמת לא היו בחירות...
קיצר, אם לא ממש מתחשק לך להתייבש מ- 11:00 עד 21:00, צריך לפצל. זה הולך להיות ארוך ארוך, ובאסיפה הקודמת היו 25, אבל כאן יהיו פחות מחצי וזה יהיה לא פחות מייגע. תאמיני לי... תמיר.

asafz8

New member
כי התקנון

של היום לא מעוכן לצרכים ולתנים החדשים לכן צריך לקבוע תקנון חדש ולערוך את הבחירות על פיו.

Sashka7

New member
כל מה שצריך לעשות עם התקנון

זה לצמצם אותו כמה שאפשר... שיהיו בו כללים מנחים וזהו... לא צריך לאשר כל סעיף בתקנון לדעתי. כל מי שרוצה שינסח נוחס משלו לתקנון, יפיץ אותו בין חברי התנועה לפני האסיפה, ובאסיפה פשוט תהיה הצבעה על הנוחס האופטימלי, ואז שינוייים קטנים בנוחס הזה... חוצמזה, וזה לתשובתו של תמיר, אני חושבת שאסף מבין טוב מאוד שלא צריך תקנון ארוך ולכן אני מקווה שהוא לא ירצה להכניס את המגילה שלו לתקנון. לפי דעתי יהיה מאוד קשה לקבוע 2 תאריכים שאליהם יגיעו את אותם האנשים... צריך לפשט כמה שאפשר את התקנון ובעלי התפקידים ואסיפה בכלל. אני רוצה לציין שלמשל לנציגי הנוער במועצה בכלל לא צריך לערוך בחירות, אלא רק אישור כללי כיוון שאין בנוער כיום הרבה אנשים שמתאימים לקריטריונים של חבר מועצה. סשה

תמיר1991

New member
הייתי מסכים איתך בכיף,

אבל הצרה היא שמידע אישי, ברננקה לא מבין את זה. אי אפשר למנוע ממנו חופש ביטוי, ולכן עלינו לפצל. תמיר.

Sashka7

New member
אם כך,

הסיפור של שנה שעברה יחזור עליו. גם אם תפצל את האסיפה ל-18 חלקים- אנשים ילכו הביתה בחלק של ברננקה!!!

תמיר1991

New member
אבל עדיין צריך לפצל כי התקנון קודם

לבחירות, ואם אנשים ילכו הביתה בחלק של ברננקה, הרי שניאלץ לדחות את הבחירות... הלוואי שלא היינו צריכים לפצל, אבל צר לי שאי אפשר לשנות פתאום את דרך הפעולה בנושא התקנון כי לא מתאים לנו לשמוע 777 הצעות של אסף...
בשנה שעברה היה די זוועתי השעה-שעה וחצי של הפיאסקו הזה בנושא שלו... אין מה לעשות, לדעתי. תמיר.

Sashka7

New member
אפשר למצאו פתרון:

או שלהתחיל בבחירות או שלפצל את האסיפה לשני חלקים (יום אחד אבל) ולקבוע שמשעה X ועד שעה Y זה החלק של התקנון וכל השאר זה הבחירות... אולי אפשר לחשוב על משהו יותר מקורי כמו למשל שכל חבר בנוער יכול להגיש עד X הצעות לשינוי תקנון וכו'... או להגביל כל חבר בזמן... אפשר לפתור את הבעיה של ברננקה בלי סיבוכים כאלה של 2 ימים של אסיפת נוער. אז בוא נהפוך אץ האסיפה לסמינר וזהו???

תמיר1991

New member
אני בעד הגבלה של עד 5 הצעות

לחבר, והייתי בעד כבר בישיבת מזכירות שהייתה שבוע אחרי האסיפה, אבל יוראי אמר שאי אפשר לשנות. "או שלפצל את האסיפה לשני חלקים (יום אחד אבל) ולקבוע שמשעה X ועד שעה Y זה החלק של התקנון וכל השאר זה הבחירות..." זה רעיון נהדר ואני בעד. אבל מה אומרים היתר? תמיר.

תמיר1991

New member
ממתי מחליטים דברים כאלה בסקר?

בכלל, איך מחליטים דברים כאלה?
תמיר.

למעלה