נוער רוקד

renat18

New member
נוער רוקד

אני נערה בת 18 אוהבת מאוד לרקוד ריקודי עם.התחלתי להיכנס להרקדות מזה חודשיים ומצאתי אחת המתאימה לסביבות הגילאים שלי (הולכים לשם המון צעיריםגילאי 20-30 ישנם גם מבוגרים...). עד שהשבוע עובר ומגיע היום של ההרקדה-יום שלישי אני לא יכולה להתאפק ואני משתוקקת כבר לרקוד. אך כאן הבעיה- אני הייתי רוצה לנסות הרקדות חדשות בימים אחרים אך אני חוששת להיכנס לאחת ההרקדות בהם אמצא רק מבוגרים-שלא תבינו אותי לא נכון אין לי שום בעיה לרקוד איתם אבל תסכימו איתי כאן שהרבה יותר נוח לרקוד ולהתחבר עם אנשים בגילך.... אשמח מאוד אם אתם הרוקדים-שרוקדים בהרבה מקומות תואילו בטובכם לומר לי היכן אוכל להיכנס להרקדה ולמצוא שם את מגוון הגילאים?

ל- renat18 - יש הרקדות לגיל שלך:

תלוי באיזה איזור את גרה (לא ציינת!) אך אם את נמצאת באיזור המרכז - בגוש דן יש לך הרקדה באוניברסיטת תל-אביב, בחוג למתחילים, שם החברה יחסית צעירה. כמו כן יש לך בבית דני (ציינת כי את רוקדת ביום ג´) אז לידיעתך נפתח חוג חדש בבית דני החל מהשבוע הבא (אם אינני טועה) גם כן חוג למתחילים עד בינוניים בימי שני - חדש! אם תספרי לנו היכן את מתגוררת באיזה איזור נוכל לעזור לך יותר. ובהזדמנות זו אם המדריכים קוראים כאן את דברי הבחורה הצעירה הזו, אולי כדאי שתפתחו חוגים שהם יעניינו גם את הנוער שלנו? שיתאימו לגילם?

renat18

New member
אני אכן גרה באזור המרכז

אני מאזור רמת גן אך אין לי בעיה להגיע להרקדה כלשהי. אשמח אם תוכלי לספר לי על עוד הרקדות ואם זה עוזר- אפשר לא רק למתחילים (הייתי רוקדת עוד מגיל צעיר יותר עם הורי- לכן עכשיו אני גם רוקדת בשעות של המתקדמים....) אשמח לשמוע ממך בקרוב וגם מעוד רוקדים כמובן....

לרנט 18 - תשובה

שמחה אני לשמוע שאת מאיזור המרכז והרקדות באיזור זה לא חסרות, הבעייה שאולי חסרות זה הרקדות לבני גילך (הצעיר משהו), נקווה שבעתיד יפתחו חוגים לנוער ועד גיל 25? כך שתוכלי להרגיש יותר בנוח, הרי זו המטרה, להצעיד את הנוער ולהביאו לחוגים שלנו לריקודי עם, ישנם כמה מדריכים שחושבים עליכם ומעסיקים בזה את מוחים כמו גדי ביטון לדוגמא, אני אומרת את שמו כיוון שאותו אני פשוט מכירה מקרוב ויודעת אני עד כמה הוא עמל, להביא את הנוער לחוגים. ולענייננו: קודם כל תוכלי להכנס דרך אתר זה אל "רוקדים" ולהציץ בעצמך על כל החוגים שבאיזור המרכז (אך כמובן איני מתחייבת על גילים צעירים בכל החוגים - אך כן מתחייבת על הרמה הגבוהה ועל המדריכים המעולים שלנו), כמו כן אם יצטרפו לשרשור זה מדריכים שיודעים על הרקדות עם אנשים צעירים, אשמח אם ישתפו פעולה ויענו לך גם כן. זאת כמובן בנוסף לחוגים שכבר ציינתי לפנייך, אוניברסיטת תל-אביב, ובית דני.

dw2322

New member
אונ´ ת"א יותר יתאים

לעיתים רחוקות אני מגיע לבית דני ולעניות דעתי חתך הגילאים שם גבוה מזה שבאוניברסיטה. אולי עדיין נמוך יותר מכמה הרקדות שכונתיות אבל עדיין, לו הייתי צריך להמליץ לרינת בין האונ" ובית דני-האונ" יותר מתאים (עצם קיומו באונ´ מביא קהל יעד צעיר יותר בפוטנציה). באופן דומה, האם מישהו מכיר החוג באונ´ בר-אילן, אם קיים כזה? אם כן, אזי תיאורטית נראה לי סיכוי טוב שגם שם נמצא חתך גילאים נמוך יותר מהמקובל. חוג נוסף שיצא לי לבקר אישית הוא החוג של יגאל טריקי בגבעת שמואל ביום שלישי. פשוט תפור על רינת מבחינת הגילאים, קצת פחות מבחינת היום.

renat18

New member
תודה

תודה לשניכם על הצעתכם... היום הלכתי לנסות את ההרקדה באונ´ ת"א וגיליתי שישנה עוד הרקדה ממש סמוכה של יגאל ולאחר מכן ניתן להיכנס להרקדה של גדי ביטון. היה ממש נחמד תודה לכם שוב. ובאשר להרקדה של יום שלישי של יגאל בגבעת שמואל, זו ההרקדה הקבועה שאני הולכת אלייה... ולכן נכנסתי לפורום כדי לשאול על עוד הרקדות מסוגה... :)

naamma

New member
אני גם נערה בת 17 ו...

אני גם כן חושבת שזה יותר נחמד להיות עם אנשים יותר בגיליים שלנו... אני לדוגמה הייתי בכמה וכמה הרקדות, והתחלתי להכיר, ויש צעירים שרוקדים.. לא הרבה אומנם - אבל יש.... זה נורא נחמד... אני גם מאזור רמת גן.. :) תראי, אני רוקדת אצל מישאל בכפר המכביה בימי שני, אבל אין שם ממש צעירים... יש ביום חמישי בת"א באוניברסיטה אצל גדי ביטון, נורא נורא נחמד שם !!! ועוד משהו שלדעתי את יכולה להנות, אני מאוד נהנת שם ויש צעירים... ביום שבת !!!! בטיילת, בחוף גורדון! נורא נורא נורא נחמד שם !!! אני אישית נורא נהנת !!!!!!! אני מקווה שעזרתי לך, יש לי אי סי קיו לך ולכל מי שרוצה לדבר על הריקודים ובכלל.... 156093528- גברת פלפלת, כן כן אני יודעת שהניק מטומטם, אבל לא נורא:) אל תתיחסו לפרטים, זה סתם בצחוק, ושוב אני נעמה מאזור רמת גן, בת 17 להתראות.

avigal23

New member
שלום רינת!

באמת כמו שנעמה כתבה זה כייף לרקוד בחברת אנשים שבגילנו אבל אני רוקדת בחברה גם של אנשים במבוגרים ממני ומסתדרת איתם... באמת כייף ביום שבת בחוף גורדון...ממליצה! אם את רוצה לדעת: 11:00-15:00 חוף גורדון מקווה לראות אותך שם,כי אני יהיה

למעלה