נוער פיברו- התאחדו!

נוער פיברו- התאחדו!

חברה, אני מרגישה קצת בודדה פה. לפני כמה שמן ניסיתי להצטרף לקבוצת תמיכה אבל בעיקרון הבנתי שאין פואנטה כי דוגרי, מה אני אעשה עם המון המון נשים בנות 40? אז נכון שזה יכול לתרום והכל אבל אני ממש רוצה לדבר עם אנשים בגילי. אז בני סביבות ה-17 פלוס מינוס אמצע ווטאבר שבא לכם, תצרו קשר. מהפכת הנוער! :) רתם

../images/Emo6.gif את יכולה למצוא גם שפה משותפת

עם החיילים ובני העשרים ופסיק. ואני בכל מקרה, אשמח לעזור
לפחות עד שתארגני את המהפכה די ל-
יחי ה-
!!! מה את אומרת?

תודה!

אני מאוד אשמח אם תוכלי לעזור. אני מרגישה רוב הזמן כאילו אין לי כל כך עם מי לדבר בעניין, ואני יודעת שאני יכולה להפיק אמממ.... דברים טובים מהמבוגרים, אבל לפעמים צריך מישהו באותו הגיל שיבין. vive le revolution!

שלום!

אני הדס אני חיילת בת 19 גם כן עם פיברו ואשמח מאוד להצטרף למהפכה שלך, אני מבינה ממש טוב את הצורך בבני גילך בערך אם אותה בעיה בייחוד בגלל שמי מהחברים שלנו יכולים להבין שהנערה בת ה19 או ה17 מתנהגת כמו בת 100?! אז בכל מצב אני תמיד זמינה ותמיד אשמח לעזור (למרות שבעצם גם אני די חדשה בכל העניין...) יום טוב! הדס

יאיי

היי הדס! אם בא לך ליצור קשר ולדבר קצת, האימייל שלי הוא [email protected] ואולי אם יהיה קצת מזל תיפתח קבוצת תמיכה לנוער (טפו טפו טפו) וכולנו נוכל לזחול לשם (כי כואב מדי ללכת). תרגישי טוב! -רתם

הייי

קודם כל ברוכה הבאה ... אם ביקשת בני נוער קבלת .. אני איתי בן 20 חולה פיברומיאלגיה. וגם אני פה לשירותך במידה ותצטרכי.

למעלה