נוער מרצ

Aeroguy

New member
נוער מרצ

נוער מרצ, תתעוררו!!! הכיבוש נמשך, וקולכם לא נשמע! התקווה היחידה של השמאל הישראלי יושבת בבית ולא עושה כלום! איפה קולכם?? צאו לרחובות! תצרחו! תפגינו! תשמיעו את קולכם! ד-י ל-כ-י-ב-ו-ש!! ד-י ל-כ-י-ב-ו-ש!! אז קדימה- לרחובות! לאן נעלמתם?? אתם הקול של השמאל בישראל! צריך לשמוע אתכם!!

צודק! בהחלט!

בוא נחזיר ליאסר ארפעת את כל ירשולים וכל הקו הירוק וגם את תל אביב כי הוא יהיה מרוצה! אה רגע! אסור תל אביב! אז ניתן את כל השאר ונשמור רק על רעננה הרצליה ותל אביב וכפר סבא כי שם כל הצפונים!!! אבל את כל השאר ניתן כי אנחנו עם של פחדנים שרק אכפעת להם מעצמם ולא מהמדינה! די לכיבוש!

Aeroguy

New member
יווופי....

יוווופי דביל... נוער מרצ צריך להיות הקול המוביל של השמאל הישראלי: עמדת השמאל כיום צריכה להיות משא ומתן מהיר שכולל נסיגה מהירה ומסודרת של כל הכוחות הצבאיים והאזרחים הנמצאים בפלשתין, והקמת המדינה הפלשתינית בגבולות 67´- רק כך אפשר לשים קץ לאלימות. אם אתם רוצים לשים קץ לאלימות הנובעת מהתקוממות מוצדקת של עם מדוכא, אתם צריכים דבר ראשון לעשות צדק, וזה- לחסל את הכיבוש, לפנות את המתנחלים, לקבל אחריות על בעיית הפליטים, לשלם פיצויים ולכונן בירה משותפת בירושלים!!! ...והפחדנים האמיתיים זה אתם, הקונפורמיסטים שהולכים להילחם בעבור המתנחבלים!

אוי בחייך תהיא לא בריאה!

המתנחלים יותר ציונים ממך! כל מה שמעניין תשמאלנים הקיצונים זה איפה לבלות בחגים איך לברוח משירות בצהל לא אכפעת להם ממש מהמדינה רק שהיה שקט בשביל המסיבות שלהם! אתם קבילת נכשל בגאוגרפיה אתם לא מבינים שהם שונאים אותנו לעד!!!! הם רוצים אותנו בים! תלמדי! עם יתנו להם את כל הקו הירוק תוך 10 דקות מחבל מגיע לבית שלך בסביון או השד יודע איפה ואין לך בית! תקלטי הם שונאים אותנו והם עושים לנו ג´יאד! לא אכפעת להם מהשלום! הם רק עושים בזה שימוש לקבלתל שטחים וסיוע מארצות הברית! ראי דוגמאה של לבנון יצאנו משם והם עדין דורשים עוד שטחים שלא קשורים אליהם! כמו החוות!!!!!!!! תלמדי כבר! הם שונאים אותך! את מצפה לשלום איתם שהם עושים להם חינוך מגיל 0 שיהודי טוב זה יהודי מת? ושמלמדים אותם ש100% מארץ ישראל שלהם?! אני לא אומר שכולם רעים יש כמה טובים שאני מכיר איישת והם ידידים שלי!!! אבל כל הבעיה זה מהחינוך שלהם והדת שלהם!!! הם שונאםי אותנו בדם תלמדי כבר! הם עושים בך שימוש כמו בובה על חוטים!!!! והמתנחלים לא מוותרםי למדת תביטוי "לא בורחים תחת אש" אסור ככה זה מראה לערבים שכבר ככה חושבים שבעזרת טרור משיגים הכל! אז אל תגידי שטויות!

Aeroguy

New member
דביל! תצא מהסטריאוטיפים!!

1- הציונות היתה תנועה פוליטית שהשיגה את מטרתה ב- 48´. אין היום ציונות. 2- בחגים נשארתי בבית ועבדתי 3- קיבלתי 94 ב- 5 יחידות בגיאוגרפיה!! וקרעתי ת´תחת בשביל זה!!! 4- הבית שלי הוא לא בסביון, ולא בשום מקום דומה... 5- תסתכל כמה פלשתינים צה"ל רצח באינתיפאדה לפני שאתה מדבר על רוצחים. 6- יצאנו מלבנון וסופסוף היה שם שקט, למעט חטיפת החיילים (זה המקום להזכיר את החטופים הלבנונים, שחלקם יושבים 13 שנה בכלא הישראלי בלי משפט) 7- תסתכל על החינוך שלנו לפני שאתה מדבר על החינוך שלהם! מגיל 0 אנו מתחנכים ש"כל הערבים הם אנשים רעים שרוצים להרביץ לנו" (ואתה זה דוגמה מצויינת לתוצאות החינוך הזה) 8- "כמה מחבריי הטובים ביותר..." כמה פתטי אתה יכול להיות??? 9- ומה עם הדת שלך? 7 עמי ההשמד?? כל הדתות המונותאיסטיות מטיפות לשינאה! 10- המתנחבלים באמת מאוד אמיצים- מקריבים את הילדים שלהם למען המטרה!!! 11- בניגוד למה שרפי שכל כמוך חושבים, אני לא תומך ב"לתת להם כי הם משתמשים בטרור", אלא לתת להם כי זו זכותם הבסיסית, כמו שזוהי זכותי וזכותך! למה אתה חושב שלנו מגיעה מדינה ולהם לא? כי הם "אלימים"??? תסתכל במראה!!!!!

אוי אז אתה מציע

שלמרות הכל לתת להם הכל ולחיות בפחד מתמיד ממחלבלים ומחטופים? כי זה מה שקורא בצפון וזה מה שיקרא במרכז!!! הם שונאםי אותנו בלב תלמד!!!!!!!!! לא משנה כלום!!! רוצה שלום ששתי הצדדים ישנו שיטת חינוך ויצאו מהרעיון של שטחים תמורות שלום רוצים שטחים שיקבלו 80% מהקו הירוק לא הכל!!!!! ותאמין לי שאין יותר ציונים מהמתנחלים! ויש מתנחלים חילונים!!!!! מה שמעניין אחרםי במרכז זה לאן לנוסע החופש או איך לברוח מצהל!

Aeroguy

New member
זה קצת חוצפה מצידך...

מה זה 80%??? יש שני עמים בעלי זיקה הסטורית לארץ מסויימת: הפשרה המוצעת היא שישראל תקבל 79% משטחי ארץ ישראל (שטחי הקו הירוק), והפלשתינים יקבלו 21% משטחי ארץ ישראל. אז אתה אומר "תקבלו רק 80% מתוך ה- 21% שאתם גם ככה מקבלים??? למה שאתה לא תוותר על 20%? הרי השטח שלך גדול הרבה יותר גם ככה! ומה ז"א, "אין יותר ציונים מהמתנחלים"?? מה זה ציונים?? מהי ציונות??? נראה מה תשובתך ואז אענה על זה. ...וכדאי שתתעלה מעל לטיעונים של "מה שמעניין אחרםי במרכז זה לאן לנוסע החופש או איך לברוח מצהל" אם אתה רוצה שאתחיל לקחת אותך ברצינות...

אהמ אהמ אהמ

רק תשדע שהיה תחקיר וגילו שרוב אלה שוברחים משירות צבא תעזבו תחרדים אני מדבר על חילונים הם הילדים הטובים זתא אומרת אלה שאכפעת להם מעצמם בלבד כאילו תראה איך ערבי בן 16 גנוב מאג מטנק או 4 חילים משאירים גיפ עם נשק בלי השגחה!!!!!! אני אומר צריך להפסיק עם זה! ולעשות משפט צבאי לכאלו! אבל תעזוב סטינו מה הנושא מה שבאתי לומר זה שיש לנו ארץת מאוד קטנה אתה לא חושב שגם ככה יש לנו ערבים בארץ שיהפכו אותנו ממדינה יהודית למדינה ערבית? ותוסיך את קצב הגידול של הערבםי ותגלה שהם כמו גוקים גדלים בקצב מפחיד! אנחנו חייבםי לשמור לע עתודות קרקע בשבילנו! בנוגע לציונות זה השאפיה לבית לאומי בארץ ישראל על כל שטחה!!!!!!ושמירה על ערכי מולדת וגאאות מולדת כמו שהיה רשום בהכרזת המדינה בית לאומי לעם היהודי! ולגבי הגבולות זה מה שרשום בתנך מי הגולן ועד אילת זה שזה לא רשום בהכרזת העאצמות זה כי דוד בן גורין היה חכם וידע שיום אחרי תיהיה מלחמה

Aeroguy

New member
על מה אתה מדבר???

עתודות קרקע?? יש לי חדשות בשבילך: ביהודה, שומרון ועזה איו עתודות קרקע. למעשה, עזה היא המקום השני בעולם בצפיפות אוכלוסין (יחס נפש\קרקע) אחרי הונג-קונג. וגם ביהודה ושומרון, בין 3 מיליון פלשתינים, לא שוכנות הקרקעות שבהן העם היהודי יתקיים ויתרחב. הקרקעות האלה שוכנות בנגב. זהו, להזכירך, היה גם חזונו של דוד בן גוריון. "הערבים הם כמו ג´וקים"??? מי אתה, ג´וזף גבלס??? ...ואם אתה כ"כ מודאג מהיחס היהודי-ערבי בישראל, איך סיפוח שטחים שבהם 3ץ5 מיליון פלשתינים יעזור לך? והציונות היתה תנועה פוליטית שקמה בשלהי המאה ה- 19 באירופה, בעקבות אביב העמים, ותבעה (ובצדק) את זכותו של העם היהודי למדינה עצמאית, ככל העמים האחרים. התנועה הגשימה, למעשה את ייעודה ב- 48´, עם הקמת המדינה. אם אתה תומך, כמוני, בתנועה הציונית בהבנה שליהודים- כמו כל העמים- מגיעה מדינה, אתה צריך לתמוך גם בהקמת המדינה הפלשתינית! מה ההבדל??

ל"איש הלילה" ../images/Emo19.gif

דבריך אינם מדוייקים. התנועה הציונית רצתה למצוא בית לאומי לעם היהודי בשביל לפתור את בעיית היהודים הבינלאומית כאשר עדיף שהבית הזה יהיה בישראל אבל לא בהכרח. ובטח שלא דובר על "כל" ישראל... האם אתה מתכוון לשטחי התנ"ך? ועובדה היא שבשאלת הבית הלאומי היו חילוקי דיעות פנימיים מאד נוקבים. אפילו הרצל שאפילו לך יהיה קשה להאשימו בחוסר ציונות היה מוכן ללכת על אוגנדה ולפני כן אף חשב על אל-עריש בסיני.

okok4

New member
איזו כתיבה קלוקלת, אלוהים!

כמה טעויות. תקרא קצת ספרים. אפשר לשאול בן כמה אתה?

עופר ב.ה

New member
לדעתי

תגובות כאלה אינן מועילות. במקרים כאלה, עלינו לתקוף את התוכן ולא את הסגנון. זאת מכיוון שכולנו מודעים לדלות השפה בקרב הנוער של ימינו, ללא הבדל דעה פוליטית. עופר

אני מסכים......

מה גם שיגידו כל אלו שיצא להם לדבר איתי, שפתי אינה דלה... אבל לעיתים כי אני כותב הרבה, סתם שם לב או שלל סל התירוצים הקטן שהכנתי לי פה... גם לי יש שגיאות כתיב (מתבטא בעיקר בעם ואם)... בכל מקרה, אנחנו לא מכירים אחד את השני, הגיוני שביננו ישנם דיסלקטים למינהם ככה שלהתחיל עם משפטים בסגנון של "איזה שפה קלוקלת!" "כנראה שנכשל בלשון (ואז מתחיל שלל ההשווצות על הציונים השונים של כוווולם)". בכל מקרה... כמו שעופר אמר הגיבו על התוכן ולא על השגיאות כתיב (אלא אם מישהו מבקש מכם שתתקנו אותו) וגם אם מתקנים יש דרכים.... (תשמע... קצת קשה לקרוא את מה שאתה כותב, יש סיבה מיוחדת לשגיאות כתיב? כי אם אין וזה סתם נובע ממהירות, אשמח אם תנמיך את קצה הכתיבה - כן. יא אידיוט, בטח נכשלת בלשון, רמת המשכל שלך אינה עולה על 24.9 נקודות אי קיו, ואני גאון מגניב שקיבל 100 בבגרות בלשון - לא. קאפיש?

okok4

New member
איזו כתיבה קלוקלת, אלוהים!

כמה טעויות. תקרא קצת ספרים. אפשר לשאול בן כמה אתה?

פינגו

New member
כמה שטויות בטקסט כל כך קצר

ראשית, הכתיבה שלך מזעזעת. אנחנו למדנו גיאוגרפיה וקיבלנו ציון טוב, אבל לגבי לימודי הלשון שלך אני מסופק... שנית, ולגופו של עניין, הטיעונים שלך הם רדודים וסימני הקריאה המרובים אינם מצליחים ליצור רושם מלבד הרושם שהם מחפים על טפשות ובערות. אני אתייחס בקצרה לכמה מהנקודות שזרקת בהנף יד ובלי שום מחשבה: 1. מערכת החינוך הפלשתינאית היא אמנם מסיתה. אך מערכת החינוך הישראלית לוקה באותה מידה. פתחתי במקרה היום את ספר הלימוד בחיבור של אחותי הלומדת בכיתה י´. אחד הטקסטים הוא: "מי צריך את האו"ם" (חיבור כהלכה/מרדכי רון ובינה דיבון, עמ´ 74- לפירוט פנו למייל). 2.אילו מן שטויות אלו נושא החופשים? רמת החיים התנחלויות היא מן הגבוהות בארץ. לכל משפחה יש שם וילה שהמדינה נתנה להם חצי חינם. וזה עוד בלי לדבר על הנחות במיסים, בשכר לימוד וכיו"ב. 3.באמת תגלית- יש מתנחלים חילונים! מה זה חילונים? אדם שלא שם כיפה, הוא חילוני בשבילך. מצטער, לא בשבילי. 4. הטיעון הלוגי הדטרמיניסטי של "זה קורה בצפון-זה יקרה במרכז" נשגב מבינתי. מה גם שהוא מבוסס על שקר ביסודו. 5. אני אמור להרגיש עלבון מזה שהמתנחלים יותר ציונים ממני? אני לא ציוני. ציונות זו אידואולוגיה שאני לא מחזיק בה.

חופשי תהיה גאה לא להיות ציוני

רק תעשה טובה אל תגיד גם שאתה יהודי כי להזכיר לך שאלפי אנשים הקריבו את עצמם כדי שהיה לך איפהל גור אולי לא אכפעת לך מהמדינה שלך זאת אומרת לא משנה לך למסור את כל השטחים של הארץ שלך העיקר שהיה לך שקט בחדר מתי שאתה מסניף תסם שלך אבל יש כאלו שכן אכפעת להם מהמדינה שלהם!!! ואל תתן לי הרצאות שלו כי ציוני זה דבר מאוד חשוב במיוחד בזמן זה מה שווה למסור שטחים עם לפני כמה עשרות שנים אנשים מתו בשבילהם?! ולגבי חילוני מתנחל זה כיף כי עם אין לו כיפה והוא לא שומר מצוות אז הוא חילוני כי הוא לא דתי ובטח לא חרדי! אז הוא חילוני ויש חילונים שגרםי בשטחים תחיי עם זה!!! ומה ההבדל בין הצפון למרכז? בצפון החייזבאלה טוען שחוות שיבא(עם אני לא טועה) חלק מלבנון והם ממשיכים להנקל לנו בגלל זה למרות שהאו"ם אומר שזה לא קשור ללבנון וזה בעצם חלק מסוריה! אז מה ימנע מהחמאס לטעון דבר כזה נניח על תל אביב או כפר סבא?(אתה יודע זה יפריכ לך להסניף תסם שלך בשקט) ובנוגע לטעויות הכתיב שלי זה קורה מכמה סיבות 1)כשאני עצבני אני לא שם לב מה אני כותב 2)אני לא מסתכל על המסך רק על המקלדת 3)אני מתקתק מהר ואין לי זמן לעשות בדיקה 4)הגיל 17 ובלשון הייתי בסדר גמור אה כן! בנוגע להתנחלויות מה רמת חיים? אתה לא חושב שהאנשםי שגרים סביון ועוד מקומות לא נהנים מרמת חיים גבוה יותר? ותאמין לי שגם הם מקבלים הטבות חוץ מזה שזה אזור פיתוח אז יש הטבות ובשביל הכלל שלא יגידו שאני חיי בשכונת עוני אני גר בישוב מבוסס מאוד באזור השרון ככה שדעתי לא מכורה ואני מדבר במחשבה צלולה!. שיהיה לך יום טוב ופורה!.

okok4

New member
טוב, לכבוד יום כיפור:

איש לילה יקר, אבקש שתקפיד על עברית נכונה. קשה מאוד לקרא את הודעתך שנושאת את הכותרת "אהמ אהמ אהמ". לפני שאתה "שולח" את פרי עמלך לחלל הפורום מומלץ לעבור שוב על התוכן ולבדוק שאין שגיאות, טעויות ושאר ירקות. זה רק יועיל לך ולנו בהבנת משנתך. קח את הזמן, לא למהר. אין מה להתעצבן. תודה מראש.
ובנוגע לשאלתך המקורית: אין צורך ב-ע´.

okok4

New member
טוב, לכבוד יום כיפור:

איש לילה יקר, אבקש שתקפיד על עברית נכונה. קשה מאוד לקרא את הודעתך שנושאת את הכותרת "אהמ אהמ אהמ". לפני שאתה "שולח" את פרי עמלך לחלל הפורום מומלץ לעבור שוב על התוכן ולבדוק שאין שגיאות, טעויות ושאר ירקות. זה רק יועיל לך ולנו בהבנת משנתך. קח את הזמן, לא למהר. אין מה להתעצבן. תודה מראש.
ובנוגע לשאלתך המקורית: אין צורך ב-ע´.

למעלה