נוער מרצ

פינגו

New member
אתגר

קודם כל הבהרה לאיש הלילה: מי שכתב על דובוני אכפת לי, ירד עלייך שאתה כותב "אכפעת". זה עצוב שבן 17 כותב ככה, לכן לאמלפיא שלא הבנת את השנינות. אלפי אנשים לא הקריבו את עצמם כדי שיהיה לי איפה לגור. אם עוד לא הפנמת- אנשים הם אגואיסטים מטבעם ואם הם נהרגים זה בטח לא בשבילי או בשבילך זה בשביל שלהם ולמשפחות שלהם יהיה איפה לגור. אתה צדקת בדבר אחד, אני באמת לא נמנה על הדת היהודית. אני אמנם רשום כיהודי במשרד הפנים, על אף שביקשתי לא להירשם כזה, אך לא נתנו לי. אני לא מאמין באלוהים ואין לי תחושת שייכות לדת היהודית- אני נטול דת (אתאיסט, אם זו לא מילה שתבלבל אותך בתחכומה...) אדם חילוני הוא אדם חופשי. כלומר, החלטותיו הן פועל יוצא של בחירה חופשית ומודעת וודאי אינן מוכתבות מספר שנכתב לפני 3000 שנה. ולכן אדם חילוני לא יכול לגור בהתנחלות מתוך אמונה בחזון ארץ ישראל השלמה. אולי הוא חי אורח חיים שנראה לך כאורח חיים חילוני- אבל בעיניי הוא ינו יכול להיות חילוני גמור בהשקפתו. המתנחלים הם אליטה. הם לא מסכנים. בסביון שאתה כל כך אוהב חיים 5000 איש, ביש"ע חיים 200,000! בבקשה תחשוב לפני שאתה מגיב, לטובת הפורום

מ....תיכנס ותיקרא

אז יש לי משהו בשבילך שיגרום לך לשוק רק תזכור לשים תמזרק עם הסם שלך בצד כדי שהוא לא יפול לך! אז במהלך מלחמות ישראל השתתפו הרבה ניצולי שואה שלא היו להם משפחות פה ולא כלום!, והם נלחמו למען המדינה!!!!!! די לחשוב בצורה מגעילה שלכל אחד אכפעת רק מהמשפחה שלו!!!!!!!!!!!!!!!!1 יש פה אנשים שנלחמים בשביל יוסי הקטן כדי שלא יחיה מפחד מאחמד הקטן שלא יוכל לגדול ויהפוך למחבל ואז יהרוג את יוסי! אז די לחשוב בצורה כזאת! אולי אתה אוגיסט שחושב רק עליו אבל יש אחרים כמוני שאכפעת להם מכוללללללללללללללללללללל המדינה!!!!!!! אז תפנים את זה טוב טוב!!!!!!!! אתה דפוק! וגם אומר שטות! ובנוגע לזהות שלך תאמין לי לא צריכים אנשםי כמוך לא רוצה להיות יהודי תחזור לחור שממנו באת! לא צריכים אנשים כמוך לך תיהיה מוסלמי! שבת שלום שלך איש הלילה.

lionalx

New member
זה לא עובד, תפסיקו לבזבז את האנרגיה

אם עוד לא הבנת איש לילה לא בא לכאן כדי לדיין, אלא כדי להוציא את העצבים שלו. אז תנו לא. לא נראה שמשהו שתגידו יוכל להשפיע עליו כרגע. נקווה שהוא יתבגר יום אחד... ויגלה שיש דבר כזה סימני פיסוק...

יודע מה

לפני שתתלהב ותתחיל לכנות אותי בכינוים של פעילי כך והשד יודע מה לך סתכל ותראה הודעות שלי בפורמים אחרים ותראה שאני בחור לבבי עד כמה שהמילה הזאת אומרת לך משהו אני בחור נחמד פשוט פה אתם מעצבנים אותי בדיעות שלכם לך שתאל אנשים שמכירים אותי והם יאמרו לך מי אני אז אל תשפוט אותי סתם ערב נעים!

פינגו

New member
תרד מזה

אין לי כוונה להגיב על דברייך (אני בכוונה לא כותה- טענותייך, משום שאין בנמצא כאלו...). אני כן רואה לנכון ליידע אותך שאני במקרה לא משתמש בסמים- לא מזריק ואפילו לא עישנתי סיגרייה בחיים שלי. ככה שתרד מהקטע של הסמים כי הוא בולשיט וגם לא רלוונטי בעליל.

אוי בחייך תירוץ עלוב

לכך שאין לך מה לומר על הקטע של ניצולי השוואה כי אתה יודע שאני צודק אז תהיה בשקט ותאמר כמו גבר שצדקתי! יום טוב.

adidas^

New member
אולי אני לא צריכה להתערב אבל...

בכל זאת. הפסקתי להיות בנוער מרצ מלפני כמה חודשים בגלל כמה סיבות. אבל רציתי לשאול אותך אתה באמת חושב שאנחנו רוצחים אותם? אני מצטערת אבל החיילים שלנו עושים את זה למען הגנה עצמית בלבד. וכן, עדיף לי לאבד פלסטיני מאשר חייל ישראלי - האם זאת דעה אנוכית ולא הומנית? אולי, אבל זאת דעתי. ועוד שאלה לי- באחת ההודעות הקודמות אמרת שאנחנו הולכים להלחם בשביל המתנחלים, אמנם , גם אני נגד ההתנחלויות אך כאזרחים ישראלים זכותם לקבל הגנה כמו כל אזרח אחר, עד שיחליטו לפנותם משם. אתה למשל, לא מתכוון להתגייס? עדי

אוי סוף סוף ילדה עם קצת שכל!!

כמו הדוגמא שנתתי על אחמד הקטן ויוסי הקטן! עדיף שאחמד הקטן ימות מאשר שיגדל ויהרוג את יוסי כל והמשפחה שלו! תעזבו אותכם מהדיאולוגיה שלכם! יש מצב מלחמה וכל עם מגן על עצמו!!!!!! תלמדו כבר הערבים מוכנים להקריב אותכם בשביל עוד 2 מטר למדינה שלהם!

CHOFA

New member
אז ככה-

בס"ד א.זו בדיוק הבעיה שלנו היום שאנשים יכולים לטעון שאין יותר ציונות-מטרת הציונות היתה להקים מדינה בא"י אבל למה לפי דעתך הם התעקשו דווקא על א"י???מה הרצל לא שם לב שיש באזור"טיפה" יותר ערבים מיהודים ושהם לא יקבלו את נוכחותנו כאן אף פעם???? ואתה יודע מה אל תקרא לזה ציונות קרא לזה אהבת המולדת(מותר להשתמש פה במושגים פטריוטים שכאלו???) ב.אין זה פשוט מרגש הלבנונים המסכנים שיושבים כבר 13 שנה ללא משפט-קורע לב ממש אולי כדאי שנזכיר את שמות החטופים שלנו באותה הזדמנות(לא אלו החדשים יש עוד כמה ששבויים כבר ממלחמת לבנון זה יוצא כמעט 20 שנה.....) ג.אני לא באמת מאמינה שאתה חושב שהחינוך הישראלי מטיף לרצח ערבים ושהחינוך הפלשתינאי הוא מודל לאהבת האדם ולכן על זה אני לא אטרח להגיב. ד.היהדות בניגוד לשאר הדתות לא באה לעולם במטרה לגרום לכולם להיות יהודים או למות.והייתי רוצה שתביא לי דוגמאות לשנאה שגורמת הדת היהודית (ודי עם "שפוך חמתך"כן זה יוצא נגד הגויים אבל אם קוראים את כל הקטע גם מבינים למה זה נכתב!) ד.למה הזכות הזו שלהם לא התעוררה לפני שישראל שלטה ביש"ע???האם יתכן שתחת שלטון ירדן ומצריים לא היה עם פלשתינאי ושרק פתאום הוא"נוצר"??? ה.עוד פעם(בערך פעם רביעית בפורום הזה) ההגדרה שלך של המתנחלים היא ממש מגעילה וגובלת ברוע לב. די עם המילה הטיפשית הזו!!!

Flickerman

New member
בושה וחרפה שיש אנשים כאלה...

מוכנים להשפיל את עצמם למען האוייב.... אין גבול לבושה? לא מספיק שבאירופה הנאצית השפילו אותנו קשות, אתם מנסים בכוח לגרום להם גם להשפיל אותנו???????

הצילו את המדינה!

הצילו את המדינה! הישארו בבית! אנחנו עם כובש ואכזרי... עלינו לעזוב בכבוד ולשמור על אחינו המחבלים שפשוט רק לוחמים על מה שמגיע להם! בושה! עלינו להתבייש ולצאת להפגין נגד צבאנו הכובש!

astrix

New member
לכולם

אני מבקש בזאת מכל מי שכותב בפורום: די עם הסיסמאות ודי עם הסטיגמות . אין טעם להתווכח על נושאים שמקורם בסטיגמות או באיזה סיסמא שמישהו כתב אם למישהו יש איזה נקודה שהוא רוצה להתדיין עליה בפורום אז בבקשה, אבל מי שסתם פה כדי לכתוב שהשמאלנים הם אוהבי ערבים והימנים הם פאשיסטים אז שיפנה את זה למקום אחר. בקיצור- בבקשה תעלו רק נקודות עקרוניות לדיונים. עופר

איילג

New member
שכל השמאל ילך הביתה

דפוקים כמוכם הורסים את המדינה בזה שאתם יוצאים נגד הצבא ונגד השלטון שנבחר בצורה דמוקרטית....לכו לעזה לחברים שלכם ותראו כמה הם "ידידותיים"

למעלה