נוער מרץ....זה moledet972

ל א ק י

New member
נוער מרץ....זה moledet972

הזכויות על הכתבה אינן שלי. -אם רשום "לאקי", אז זה לא.

ל א ק י

New member
דיי כבר לעלות קבצים!

פשוט אל תעלה קבצים! זה מעצבן שרושמים בשם שלי!

הסיפור האמיתי

בתור מישהו שמכיר את הפרשה יחסית מקרוב. (ואני יכול לבקש מחבריי מסניף ב"ש לתת לך את זה ממקור ראשון) מדובר פה בסילוף תקשורתי מהדרגה הראשונה... נוער מרצ (בלי גרשיים, ועם צ´ לא סופית, אני לא הייתי סומך על עיתון שלא יודע אפילו לרשום את שם המפלגה כמו שצריך) ב"ש ביצע מספר רב של התרמות, חלקן לפני מה שכונה "מבצע הסלים" של נוער מרצ שעליו אסביר מיד. ההתרמות הראשונות שסניף ב"ש ביצע היו לפליטים פלשתינאים, זה נאמר לכל מי שביקש לתרום את האוכל - לא מדובר פה במירמה. האוכל היה מיועד לשיירת של תעאיוש, השיירת בסופו של דבר לא יצא, ולכן נערם האוכל בסניף מרצ בב"ש. התרמות אחרות שביצע נוער מרצ ב"ש, היו למען נזקקים בכל רחבי הארץ כחלק מ"מבצע הסלים" שביצע נוער מרצ. אתה מוזמן לדבר עם ה 300 משפחות שכל חודש מקבלות מאיתנו סל מצרכים בסיסיים. רוני קלדרון מתוך מניעים פוליטיים החליט לעוות את הסיפור ולהציג את עצמו כהמושיע העולמי, וזה נעשה לפני הבחירות להסתדרות אשר נוער מרצ ב"ש סירב לתמוך ברשימת "עם". לגבי התגובה של אורי עמית, עם כל הכבוד שאני רוכש כלפיו (ואני באמת רוכש עליו המון) אני משער שפשוט לא היה לו המידע הרלבנטי בזמן שיחרור התגובה והוא חש צורך לשחרר את התגובה לפני שהעיתון נסגר. מי שיחפש את האמת ימצא אותה. תאמין לי שלא רימנו אף אחד. בתוך מישהו שבילה כמה צהריים ברדיפה אחרי אנשים שיתרמו מוצרים ל"מבצע הסלים" שלנו, סחב מוצרים ברחבי הארץ ועוד, אני אומר לך שזה אחד המבצעים שאני הכי גאה בו בנוער מרצ. התרומה לפליטים פלסטינים נעשתה לפני כחצי שנה ולא הייתה כחלק מזה. חבל שבגלל שעיתון רוצה להשיג סקופ אנו נפגעים בתדמית ויותר מזה אנשים שיראו אותנו לא ירצו לתרום למרות שהאוכל הזה נמסר אישית על ידינו (ללא מתווך) למשפחות הנזקקות ביותר !! על כתבה כזו צריך לקום כל מחאה גם מהימין ההודעה נכתבה במוקור על ידי אלון

מרב מהירות החלפתי משפטים

הנכון - על כתבה כזו צריכה להיות מחאה גם מהימין (עכשיו המשפט כתוב בעברית נכונה )

ntn

New member
מרמים כדי לסיעה לאויב האכזר

מרמים כדי לסיעה לאויב האכזר האם אנשי "מרצ" מסרו לאנשים שאת תרומתם אספו, על כך שעזרה לנזקקים היא עזרה לנזקקים בצד שמפוצץ את אזרחינו בבתי קפה, בתחנות האוטובוס, במרכולים ומקומות אחרים? הפעם נמצא צדיק אחד בסדום-מרצ , רוני קלדרון, בסניף של באר-שבע. מה קורה במקומות אחרים בארץ? האם אתם יכולים לדמיין לכם מצב שכדי לעזור לעניי יפן תוך כדי מלחמה של ארה"ב נגד יפן, מישהו בארה"ב עשה משהו דומה למה שעושים מרצ אצלנו? אולי בריטים עזרו לעניי גרמניה בתקופה ההיא? נתן גפן מסמכים וקטעי עיתונות

EverMan

New member
על זה נוער מרצ כבר הגיב פה

זה היה שני דברים שונים , ואחרי שמבצע אחד נתקל בבעיה הם העבירו אותו לאחר. ~קורה~. מה עוד , שאנחנו לא במצב מלחמה כמו ארה"ב-יפן , או בריטניה-גרמניה. וכן , הם כן שלחו ערכות מזון לשטחים כבושים.

כתבה שיקרית !!!!!!

מהכרות עם הנושא לא דרך מוקומון אני יכול להגיד לך שהתגובה הראשונה היא האירוע האמיתי . קצת הטלת ספק לא כל מה שהתקשורת כותבת הוא נכון . דרך הגב הצדיק אחד בסדום , רוני קלדרון, לא באמת העביר ליד שרה ולא דבר אחד , לעומתו הנוער מעביר מדיי שבוע מספר בלתי מבוטל של סלי מזון אבור משפחות נזקקות ביותר . זהו מפעל של נוער מרצ ולי דעתי אחד המבורכים בארץ . במקום לתקוף על אירוע שלא קרה , במקום לתקוף את התנועה שאינך מסכים איתה תעשה דברים בעצמך !

למעלה