נוער מג"ב <שאלות>

saiaro

New member
נוער מג"ב <שאלות>

מה זה נוער מג"ב ומה ההבדל בינו למשא"ז רגיל? האם אפשר להיות בו במסגרת מחוייבות אישית? יש יחידות כאלה באזור ת"א? מקבלים מדים או חולצות של מג"ב אם מצטרפים? תודה לעונים SAIARO

england king

New member
לפי מה שאני יודע

ההתנדבות במג"ב אפשרית רק במקומות שבהם קיים מג"ב - ת"א ? לא נראה לי.. נוער מג"ב? שם מוכר..רק לפי מה שאני יודע ההתנדבות במג"ב הינה במסגרת מתמי"ד מג"ב, כידוע- מתמי"ד=יח"מ מגיל 21 ומעלה או לאחר שנת שירות צבאי פעיל.

שלום30

New member
מתמי"די מג"ב

מתמי"די מג"ב (מתנדבים במדים), תושבי מרחב התפר והמגזר החקלאי, מבצעים סיורים בג'יפים למניעת פעילות חבלנית עויינת ולצמצום היקף גניבות חקלאיות וגניבות רכוש קישור מצורף

יש נוער מג"ב

אהלן יש נוער מג"ב, אפשרות להצטרף בבסיסי מג"ב מתמי"ד. לא מקבלים מדים. נוער מגב כמו מגב, ההבדל בין מגב למשאז הקלאסי הוא בטריטוריה ובסוג הפעילות. מגב עוסקים בעיקר(!) בגניבות חקלאיות ובסיורים בגבולות ישובים ערבים. לדעתי אפשר להיות במסגרת מחוייבות אישית במגב, צריך רק לבקש. מקווה שעניתי, שבוע טוב.

נ.ב אני לא שייך לקטגוריה של נוער.אב

אבל עדין (-: ואגב,בטח שצריך להיות מעל גיל 18 או עם חתימת הורים לא? כי בכל זאת מדובר כאן בהתנדבות יותר מסוכנת מאשר התנדבות משא"ז

לא חושב

לא חושב שצריך אישור הורים אבל תשאל בבסיס או את הרמק"מ. אין דבר כזה יותר מסוכן, הכל אותו סיכון.

tab3

New member
נוער מג"ב דרום השרון

למי ששאל אם יש דבר כזה נוער מג"ב אז קיים כרגע רק באזור הישוביים של מועצה אזורית דרום השרון אבל כיום נפתח קורס גם בשוהם של נוער מג"ב ומקווים גם באזור עמק חפר הפעילויות של נוער מג"ב ה מגוונות כגון סיורים על קו התפר עם מתמידים בוגרים פריסת מחסומים במקרה של התרעות ובמועצה אזור דרום השרון בבית הספר התיכון שלה הם משמשים גם בתור כיתת כוננות לא חמושה לינק של תמונות נוער מג"ב דרום השרון

למעלה