נוער יקר

נוער יקר

לאן נעלמנו? על רקע השביתה, הסכסוך של ארגון המורים, רמיסת זכויות האדם, העם מתגייס, המורים ברחובות- אנחנו שותקים. רבים מהערכים שמייצגים אותנו באים לידי ביטוי במאבק, ואנחנו לא מתייחסים! החינוך לא חשוב גם לנו? הוא לא על סדר היום? מדוע אנו לא מצטרפים להפגנות, לעצומות, למאבק? (ובינתיים בלי להתייחס לעובדה שאנו יכולים לקבל כאן קידום רציני, פרסום- אנשים סוף סוף יראו שאנו עושים משהו, כי כרגע אף אחד לא יודע שאנו קיימים.) אני מתכוונת להיות בעיצומים, למעשה אני כבר נמצאת. מי שרוצה לתאם: שנים-שלושה אנשים במוקדים שונים גם יספיקו בדוחק, אבל העיקר שמישהו יהיה, שיראו שאנחנו מתגייסים, שחשוב לנו לעשות ולא רק לדבר (או שאנחנו מעדיפים לשבת בשקט ולהתמרמר על מר גורלנו?..). בואו למחות ולשנות!!

ל שכזו

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בשבוע הראשון לשביתה ההפגנה של סניף ירושליים נכנסה לערוץ הראשון (ואפילו קצת ל10), והכנו שלטים לעצרת התמיכה במורים. מאז כולנו פעילים עצמאית בעיקר, וזה הרבה פחות יעיל. אם נפעל כתנועה ונתארגן להגיע ביחד להפגנות, לא רק שהאקטיביזם יהפוך להיות כיף יותר עבורנו, אלא שנביא הרבה יותר אנשים להפגנות האלו. אנחנו נוער מרצ, הנוער של המפלגה שהשקיעה הכי הרבה בחינוך, אצל כל שר חינוך שהיה ממרצ. הנוער של המפלגה הסוציאל-דמוקרטית היחידה, שלא מאמינה בלשבור התארגנויות של עובדים לטובת רפורמות שהן לא בהכרח יעילות. ואנחנו גם נוער, אנחנו עצמנו סובלים ממערכת החינוך וכשליה בשנים האחרונות, ולחלקנו יש עוד דרך ארוכת שנים לעבור במערכת החינוך. אז אני יודעת שפעילים מירושליים ופעיל(ים?) מתלאביב מנסים לארגן הפגנות, ואני יודעת שהמאבק הזה עקרוני לא רק להם. אבל זה לא יעזור אם לא כולנו נצטרף אליהם, אם לא ננסה להתארגן על הגעה בכל הפגנה שאנחנו יודעים שיש (למשל, יש אחת בב"ש השבוע ע"פ זואי, מישהו שמע עליה?), ובאופן כללי- אם נבין את החשיבות שיש בהצטרפות למאבק באופן פעיל יותר. הנהלת מרצ ממלאת את תפקידה במאבק הזה וקוראת, הדרך שלנו לעזור היא להיות אלו שמפגינים (חוצמזה שזה ממש כיף אם שכחתם, כי אנחנו אנרגטיים והורסי מיתרי-קול בהפגנות, ויש לזה השלכות של הופעות רק בלי הקטע של להוציא כסף אלא עם כיוונים חיוביים יותר). וחוצמזה, ~התמוגגות כללית מההודעה של נעמה~.

כפי שאמרתי,

אם אהיה היחידה שלובשת חולצה של הנוער בב"ש, לא ישארו ממני הרבה יותר מכמה חוטים. אני מבקשת בכל מי שיש לו מידע על חניכים מאיזור דרום\אמצעי ליצירת קשר עם חניכים מאיזור דרום להעביר את זה אלי! אנחנו יכולים ממש לבלוט בשטח, בואו נעשה את זה!

StrengthHonor

New member
כרגיל שחכתם

שברוב בתי הספר התיכוניים בארץ כל מה שנוער מרצ מפגין עבורו משרה התנגדות מרוב האנשים שנובעת מהתפשטות ממטית מאותו אחד בכל קבוצה חברתית טיפוסית שיש לו ידע בפוליטיקה.

StrengthHonor

New member
אתה צריך פסיקים בשביל להבין משפטים?

אולי גם לנקד לך? או אולי להשתחוות לאגו הגדול שלך שבוודאי הוא אפילו חושב בפורמט רשמי? דיי נמאס למערימת דגנרטים האלה שכשאין להם מה לענות הם פונים לדקדוק אפילו על שטויות כמו טייפוז טיפוסיים של הקלדה.. בקיצור אני צודק , כרגיל.

StrengthHonor

New member
ובקשר לאלה שלא הבינו

יופי חוכמולוגים , השתמשתי במילה לא ידועה כ"כ "מים" (meme) הכוונה לרעיון שמתפשט אצל אוכלוסייה כמו אופנה וכו' אין שום קשר לדקדוק או שטויות אחרות , פשוט אוצר מילים מוגבל ואתם מוזמנים ללכת לבקר בויקיפדיה האנגלית לראות כמה המילה הזאת היא "פלצנית" ונדירה אם אתם חושבים על זה עכשיו.

סלח לי, אני בת.

ובאשר לשאר ההודעות שהואלת לכתוב, אלו הנוגעות לאוצר המילים המוגבל כביכול שלי, אני מתכבדת להבטיח לך כי סביר מאוד שאוצר המילים שלי גדול משל מרבית דוברי השפה, ואכן, אני חושבת שלסימני פיסוק חשיבות מכרעת בכל הקשור להבנת טקסט. כמו כן, אודה לך אם תכיר באת אי היותי דגנרטית, ותפנים את המשפט "אין הנחתום מעיד על עיסתו", מאחר ואין כל ספק כי אתה לא צודק באופן אבסולוטי ובלתי ניתן לערעור. ולסיום, אתה מוזמן לעוף לכל הרוחות. עוד על הנושא:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=276&msgid=95092294

StrengthHonor

New member
אני כן צודק

בסופו של דבר מרצ היא האנטיפודה של ההצלחה של ישראל.

נהרג.

יש בב"ש משמרות מחאה כל יום בין 10 ל13. אני מסיימת ללמוד ב12 וחצי. וביום היחיד בו אני לא לומדת אני נוסעת מוקדם כדי להגיע לסמינר. זהלא משהו.

StrengthHonor

New member
כי תכלס לאף אחד לא אכפת

ממוסדות החינוך הרקובים שצריכים מילאל עבור ליברליזציה עצומה. מה שהולך בכיתות הנמוכות שמצלמים ומעלים סרטונים ליוטוב איך שהם מתעללים בילדים בשכבות שלהם זה כבר נראה לי צריך להיות פרישה בשיא. (וכמובן לנו בכיתות הגבוהות יש את הבגרויות המטופשות האלה שאלוהים יודע מי המציא את ההגיון שלהן , אם כי לדעתי בכלל מדובר באבולוציה שהתחילה מרעיון הגיוני עדיין והגענו למצב שהבגרות הפכה למטרת על ולא לאמצעי , במילים אחרות ילדי ארץ ישראל שהיו בוחרים בכך היו מצליחים יותר בלעדיה בממוצע)

למעלה