נוער יקר שלי!!!!!

נוער יקר שלי!!!!!

אני שמחה לבשר לכם כי לאחר משא שכנועים והסברים רבים על חשיבות הנוער , בספטמבר- תחל פעילות נוער !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הנושאים שיעמדו על הפרק: * חוקה * בירוקרטיה * מאבק באלימות נגד נשים * מאבק בתאונות דרכים * ליברליזם אם יש לכם הצעות... אתם מוזמנים להעלות אותם כאן!!!! מתה עליכם!!!מאמינה בכם, אנחנו נצליח!!!

Sashka7

New member
ישששש!!!!! ידעתי שתעשי את זה ../images/Emo13.gif

ואי איזה כיף לשמוע את זה!!! אני בעד להצטרף לארגונים שונים שמתעסקים בנושאים שהעלית וביחד לפעול למענם. זה יכולה להיות פעילות חד פעמית או פעילויות לאורך תקופה מסויימת. ועוד משהו חשוב: סמינר- האם יש אפשרות לסמינר???

תמיר1991

New member
ישששששששששש../images/Emo13.gif

את גדולה, רונית - היה ברור שתצליחי
לנו
תמיר.

דללה

New member
שומרת על זכות השתיקה.

את דעתי רבים מכם יודעים בהצלחה בכל אופן..

דללה

New member
הכל טוב ויפה...

כולכם כל כך מתלהבים אבל להזכירכם, שאת רון לא כל כך עניין מה שהלך בנוער עד עכשיו ומי יודע כמה זה באמת מעניין אותו עכשיו. אל תפתחו ציפיות כל כך גדולות.. שזה לא יתנפץ לכם בפנים..

asafz8

New member
כל הכבוד!!!

אני שמח שהצלחת לנער את רון. ובקשר לנושאים.. כפי שכבר הזכרנו פה, אולי כדאי להוסיף את הקהילה הגאה בישראל וזכויותיה. (כפי שסשה הציעה, השתתפות במצעד הגאווה וכו') באמת, כל הכבוד אסף.

תמיר1991

New member
אני חושב שיש דברים דחופים יותר על

סדר היום, כמו מה שציינה רונית. תמיר.

asafz8

New member
אולי,

ובכל מקרה את נושא הקהילה הגאה ניתן לצרף לנושאים שציינה רונית ולא חלילה לבטלם.

תמיר1991

New member
אני חושב שצריך לבטלם, כרגע...

סורי, יש נושאים שקודמים לזה כרגע - ולדעתי גם צריך לבטל חלק ממה שרונית אמרה. "מאבק בביורוקרטיה" זה בדיוק מה שצריך עכשיו? לא נראה לי...
תמיר.

asafz8

New member
לדעתי

אנחנו צריכים לעסוק בנושאים שיענינו נוער. כי אנחנו נוער. ולא מבוגרים בשביל זה יש את לוינטל ושנים וחצי הפעילים שעוד נותרו בשינוי. מאבק בבירוקרטיה לא קשור לנוער. מאבק בכפיה הדתית, בחוק טל, בנישואין דתיים ובהומופוביה דווקא כן.

תמיר1991

New member
מה עם המאבק הרגיל בכפייה הדתית?

שכחנו את הנושא?
אולי תמיכה במלחמה הצודקת שאנו בעיצומה כעת? תמיר.

ביאטה

New member
סבבה. תודה

לימודים (לקראת הלימודים האמיתיים...) + עבודה....

vladiadom

New member
איזה יופי

אין עלייך...נקווה שיהיה בסדר ויהיו כמה שיותר פעילויות

למעלה