"נוער הגבעות" האלים...

iKilledKenny

New member
זה צד אחד שהתקשורת בחרה

להתעלם ממנו... לענבר- אני לא מצדיקה אלימות כלפי שוטרים וחיילים אבל אף אחד (עד עכשיו) לא בדיוק הזכיר את הצד של המתנחלים בסיפור.

אני לא מבין מה ההצטדקות הזו?

אם יס"מניק מגיע לפנות מתנחל (גם אם הוא ימני קיצוני, פנאט, מזיל ריר עם 2 קרניים אדומות על הראש ועוזי ביד) ובמקום להרים אותו מהרצפה ו/או לגרור אותו החוצה משטח החווה, הוא מפיל אותו לרצפה ובועט לו בצלעות - שלא יתפלא אם הבחור יחזיר לו. אם אני הייתי במקום אותו בחור - גמני הייתי מחזיר לו! הגעת כדי לפנות אותי, לא כדי לפרוק את יצר האלימות שלך.

CANDY MAN

New member
מה בא קודם? הביצה או התרנגולת?

ברגע שהשוטרים והחיילים רק התקרבו לחווה המתנחלים היו אמורים לעזוב בשקט ולהשמע לשוטרים - כלומר, לחוק! ברגע שהם התנגדו הם הפכו לעבריינים ועם עבריינים נוקטים ביד קשה ותאמין לי ששום שוטר לא ישר בא ופוצץ מתנחל במכות! ברגע שהשוטר בא למתנחל והמתנחל לא עושה מה שהשוטר אומר לו זכותו המלאה של השוטר להשתמש באמצעים שלו כדי להזיז משם את העבריין (המתנחל). אם המתנחל מחזיר בחזרה מכות לשוטר אז הוא מחמיר את העבירה וצריך לעצור אותו ולהכניס אותו לכלא! המתנחלים ירקו לדמוקרטיה ולחוק בפנים ועל כך הם צריכים לשלם את המחיר - פושעים ועבריינים צריך להכניס לכלא ולהעלים מהחברה שלנו.

EverMan

New member
לא יודע אם שמת לב אי פעם

(לכל השמות תפוסים). אבל למג"ב וצה"ל יש שיטות עיכוב ותפיסה. אחת מהם היא דרך הצוואר , זה לא חניקה וזה לא העיוות אמת שהצגת קודם. זה פשוט תפיסה למען מניעת התנגדות. אפשר היה באותה מידה לעקם את ידו אחורה או לשים עליו אזיקים. פורעי חוק- לא יעזור - נוהגים בהם ככה. שיגידו תודה שלא הביאו אלות וזהו .! אם אלו היו ערבים הם היו מוצפים בגז עצבים , כדורי גומי ואלות ברזל.

וואלה...

תפיסה תמימה שלא הכאיבה. הילד הזה סתם הפיל את עצמו, הכל הצגה. גם כל המתנחלים שהגיעו לטיפול בבתי החולים עשו הצגות! השוטרים הם הקורבנות האומללים. רואים שהנער הוא ביריון אימתני עם ריר נוזל מהשפתיים, 2 קרניים על הראש ועוזי שמוחבא מתחת לחולצה, והשוטרים נראים כמו עלים נידפים ברוח ורק מגינים על עצמם. אם אפשר באותה מידה לעקם את היד אחורה ולשים אזיקים - למה שלא יעשה את זה? וואלה, באמת תודה. שמעתי שהשלב הבא זה להכריז על החווה כשטח צבאי סגור ולדפוק כדור בראש למי שנכנס אליו.

EverMan

New member
וואלה !

תפיסה תמימה שתופסים אדם שמכה שוטרים. הילד הזה הפיל עצמו ? ספק .. אבל ספק רב לי אם הוא נפל מחנק של שוטר. וברור שהגיעו מתנחלים לבתי החולים ! שמכים שוטרים וחיילים - אתה חוטף חזרה ! תאמין לי שהנער הזה מסוגל בקלות לזרוק אבן ולפתוח לשוטר את הראש. לא היו תופסים אותו כך אלמלא היה עושה בעיות ! ואני בתור אדם שהיה בהפגנות שפיזרו (בכפרים מחוץ כרמיאל) שכל מה שהם עשו זה להפגין מחוץ לבית שעמד לההרס , ראיתי את השוטרים באים עם אלות , רובים , וכוחות מג"ב מיוחדים. למה לא לשים לו אזיקים ? כי שיש סביבך עוד מאה פורעי חוק כמוהו - זה בלתי אפשרי ומסוכן בעליל !

עזוב,

אתה לא היית שם. לא ראית את האש בעיניים של היס"מניקים. כמו כלבים רעבים ששוחררו לטרוף. עזוב... אין טעם אפילו להסביר לפי תמונות.

CANDY MAN

New member
אני רק יכול להבטיח לך...

שאם אני הייתי אחד מהשוטרים\חיילים שהיו שם, המתנחל שהיה נוגע בי היה מסכן (ואני בחור דיי בריא אם אתם מבינים למה אני מתכוון - חדר כושר עוזר... תאמינו לי...) בקיצור, ברגע שהמתנחל מתנגד לפינוי הוא עבריין ועם עבריינים נוקטים ביד קשה! כמו שהייתם רוצים שייתפסו אנסים ויעצרו אותםויחנקו אותם אם צריך ככה צריך גם להתייחס לשאר העבריינים הפושעים - המתנחלים!

מה שאתה לא מבין פה..

זה שאם אני אהיה קטנוני ואבדוק מי התחיל במכות, אלה היו השוטרים. המתנחלים התנגדו פסיבית, ז"א, שכבו על הארץ ולא נתנו שיפנו אותם. אני גם לא רוצה שתחנוק אנס - אם הוא לא הרביץ לך קודם. תפוס אותו ושים לו אזיקים. ובקשר לשרירים שלך, אם אתה ממש רוצה לדפוק למתנחלים מכות - אל תשכח שגם ביישובים ביש"ע יש חדרי כושר לא רעים.

La Gamba

New member
כן ואיך בדיוק הם היו מפנים אותם

פאסיבית??? ד"א, ההערה הזאת מקודם על חדרי כושר הייתה לא במקום. (מה הקשר???)

כמו שהחיילים פינו,

(לא היס"מניקים, החיילים). ארבעה מרימים מתנחל ומוציאים אותו מהשטח. וההערה היתה בתגובה למה שכתב קנדימן בהודעה שלפניה: "המתנחל שהיה נוגע בי היה מסכן (ואני בחור דיי בריא אם אתם מבינים למה אני מתכוון - חדר כושר עוזר... תאמינו לי...) "

CANDY MAN

New member
הם התנגדו לפינוי = עברו על החוק!

ומי שעובר על החוק ומתנגד להעצר צריך לקחת אותו בכוח! וזה בדיוק מה שהעבריינים המתנחלים עשו! ברגע שהם הרימו אצבע על השוטרים הם החמירו את העבירה שלהם ולכן צריך כל כוח דרוש כדי לפנות אותם. מתי תכניס לשכל שלך שהם עברו על החוק! המדינה קבעה משהו והם הפרו את המשהו הזה! מחר יילכו וישדדו אותך והמדינה תגיד לך שכמו שאתה עברת על החוק ככה הם לא רוצים לעצור את העבריין שפגע בך... מעניין מה היית אומר אז. המדינה קבעה משהו ולכן עלייך לציית לחוק. אסור לרצוח, אסור לעבור באדום, אסור לבנות התנחלויות לא חוקיות ואסור להכות שוטר או חייל במדים. אתם בושה לדמוקרטיה ואני באמת המום שלא צילמו את כל המפתרעים ודאגו להכניס אותם לכלא להרבה זמן - מה ימנע ממכן מחר מלפתוח מרי אזרחי ולרצוח סתם ערבים או סתם לשרוף את בניין הכנסת... אתם פושעים וצריך לטפל בכם.

למעלה