נועם נועם עזרה דחופה

yala75

New member
נועם נועם עזרה דחופה

אם בדיקת דם שלי היתה 365 ביום רביעי זה ועשיתי הזרעה בשעה 11 בבוקר האם זה אומר שאם התרחש ביוץ באותו יום אז הטיפול לא טוב, היה זקיק של 18 וקיבלתי 2 כוריגון ואני אקבל עוד כוריגון היום. זה לאחר שביום ראשון הבדיקת דם היתה 1235 הE2. אני את התוצאה קיבלתי אחרי ההזרעה. תודה

dandushx

New member
yala חמודה מק../images/Emo78.gif

לך את ההודעה מציעה לך לפרט יותר לגבי התוצאות ואולי עוד בנות תוכלנה לענות לך כי אני מבינה שזה דחוף. בהצלחה

yala75

New member
מה שקורה הוא שבעצם

ביום ראשון היתה לי בדיקה דם של E2 והיתה רמה של 1325 ואחר כך הייתי צריכה לעשות בדיקת דם ביום שלישי אבל היה פורים ולא היה איפוא לעשות בדיקת דם ואולטראסונד אז עשיתי אותה ביום רביעי והתוצאה היתה שזה ירד ל 365 והיה לי זקיק של 18 מ"מ. אז הם ביקשו שנבוא ונעשה הזרעה דחופה. ואת ההזרעה הוא עשה לי בשעה 11. אני מבינה שאם היה ביוץ באותו יום לעולם לא אוכל לדעת אם הביוץ התחיל ביום שלישי או יום רביעי. כי לא עשיתי בדיקת דם ביום שלישי. השאלה שלי אם היה ביוץ יום קודם או בבוקר או בלילה, האם זה שעשיתי הזרעה בשעה 11 בבוקר לא מאוחר וזה עדיין בסדר וגם קיבלתי אחר כך 2 כוריגון. והיום כוריגון, אני מקווה שלא פיספסתי את הביוץ. רק באותו יום של ההזרעה היה 365. ואני הבנתי שזה ביוץ. מקווה שזה מפורט יותר. רוצה חיזוקים. תודה וביי.

נועם@בת

New member
יאלה, אני לא יודעת למה היתה ירידה

האם לא עשו לך אולטרסאונד לפני ההזרעה? מה היתה רמת הפרוגסטרון? אם הירידה מראה שהיה ביוץ, אז בהחלט יכול להיות שהביצית שרדה עד השעה 11. נקווה להכי טוב שיש בכל מקרה- הכתובת הטובה ביותר שלאלות האלה זה הרופא המטפל. הוא זה שהחליט על הזרעה דחופה- והוא יודע במה מדובר. כדאי לך להבא לשאול אותו במקום, ואז לצאת עם יותר אינפורמציה.
נועם

למעלה