נועם המסכן.... נתן את החסינות לזו שניצחה אותו....אבל לפחות נעמה לא נטשה את התינוקת בחינם
א אימם New member 18/5/08 #1 נועם המסכן.... נתן את החסינות לזו שניצחה אותו....אבל לפחות נעמה לא נטשה את התינוקת בחינם
א א מ א ש ל מ י ק ה New member 18/5/08 #2 זה תינוק... ואיך שהוא בכה עם כל הבלגן בסוף ועל הבמה פשוט שבר לי את הלב, רציתי רק שיקחו אותו משם.
M maya 26 New member 18/5/08 #3 את כולכך צודקת זה היה פשוט מזעזע שהאישה שחיבקה את האבא מחצה את הילד, ולא הסתכלו עלייו בכלל. ואחרכך במסיבת עיתונים היא התייחסה בקרירות לילד פשוט מסכן הילד. ועוד בכלל איך אפשר לא לראות תינוק חודשים אני הייתי משתגעת
את כולכך צודקת זה היה פשוט מזעזע שהאישה שחיבקה את האבא מחצה את הילד, ולא הסתכלו עלייו בכלל. ואחרכך במסיבת עיתונים היא התייחסה בקרירות לילד פשוט מסכן הילד. ועוד בכלל איך אפשר לא לראות תינוק חודשים אני הייתי משתגעת
ס סמדר ר New member 19/5/08 #4 חבל שהוא לא זכה, אבל אני משוכנעת שכמה פרסומות יסדרו אותו, אפילו טוב יותר ממה שהיה מרוויח: פחות מחצי מליון (רחמנות..חחח) אחרי המיסים .....
חבל שהוא לא זכה, אבל אני משוכנעת שכמה פרסומות יסדרו אותו, אפילו טוב יותר ממה שהיה מרוויח: פחות מחצי מליון (רחמנות..חחח) אחרי המיסים .....