נועה ?!

Alfa156 GTA

New member
נועה ?!

למה לעזאזל את מנהל את הפורום הזה?? TOO MUCH SPARE TIME ?!

nypx

New member
הלו אלפא

במקום לבוא בטענות אולי תענה לי על שאלה אחת: למה אתה לא לקחת את הניהול? ולכל המלעיזים והקנטרנים שבאים בטענות של כן יש נסיון או אין נסיון אז תסלחו לי מעניין את הסבתא לדבר הכי קל, לעשות קצת יותר קשה. אז שקט בבקשה תהיו תהנו ותפסיקו להפליץ שטויות
בהצלחה נועה

בוקר טוב יא אלפא, התעוררת? ../images/Emo8.gif

באמת הגיע הזמן! אתה כנראה עמוק מידי ב- 57

Alfa156 GTA

New member
חס וחלילה לא בא בטענות...

סתם מופתע... ואכן...תקוע עמוק מדי...

זאביקDR

New member
טוב אלפא ... הגיעה הזמן ...

החורף נוחת עלינו ואנחנו צריכים להכפיל את כמות הגלגלים ... אך מכיוון שחולי שטח אנחנו ... לא נראה לך להגיע לדבר האמיתי ? אחרי שהיתנסתה במכוניות ספורט ... ואחרי שלמדתה את יסודות השטח על גבי גו"ג גו"ש ... גדיע הזמן לדבר האמיתי ... תחליך את הגו"ג לרכב 4X4 אימתני ותתחיל לצאת לשטח ... אה כן ... לגבי המנהלת החדשה ... אני מאמין בה שהיא תצליח לעשות את הבילתי יאומן ולהחיות את הפורום הזה שכמה מחברי עשו עליו חרם (כולל אותי) אבל בזכות המנהלת החדשה אני נותן לפורום היזדמנות שניה ... אז יאאלה ...קדימה ... בוא ונתחיל לטפס עליות בצורה קצת יותר טכנית וקצת יותר קשה ... כי אופנוע עובר הכול .. אבל ג'יפ צריך גם נהג מיומן

Alfa156 GTA

New member
אין סיכוי ידידי.

הקופסאות פח האלו לא בשבילי, עזוב אותך אתה כבר אמור לדעת שTS עובד מה שכל ג'יפ עובר... לא בשבילי זה, ואכן גם בזה התנסיתי... האלפא

אלפא יקר

בו נראה אותך לוקח את האישה הילדים החברה והחותנת על הדו גלגלי המפואר שלך נגיד רק לנחל נקרות.

Alfa156 GTA

New member
../images/Emo12.gif את מי לעזאזל מעניין לקחת

את כל אלו שציינת לטיול ?!? אני עושה את זה בשביל עצמי.... וזה הכיף שלי

Alfa156 GTA

New member
כנראה אם אני לא שם אייקון של סמיילי

אני לא מובן אה? טוב NEVER MIND. האלפא

זאביקDR

New member
אז אני מזמין אותך ביום שיש ל"בור"

בתל ברוך ... אתה מוזמן להגיע עם ה400SC ולנסות לטפס את מה שהחבר'ה מטפסים בכלות אני אישית לא הצלחתי לטפס חלק מהדברים על הDR שלי אבל כניראה שבשבילך אני לא נחשב נהג טוב ...
סתם לידע כללי ... כמו שאתה בטח יודע אני יותר אוהב אופנועים מגיפים ... אבל לכל אחד מהם יש את היתרונות שלו וזה כולל את היתרונות עבירות ... את הטיולים שאני עברתי בשנה וחצי שהיה לי סמוראי לא הייתי יחול אפילו לחלום על לעשות אותם עם האופנוע ... (סתם לידע כללי ...)

Alfa156 GTA

New member
תראה,

SC כבר מזמן אין לי, אבל חפיף בקרוב יבוא הRACING או הEXC, ונקבע. אין דבר שסמוראי עובד שאופנוע לא עובר, (ואני יודע אני מכיר את הסמוראי טוב מאוד.....) האלפא

למעלה