נועה.

ZVI Z

New member
נועה.

קראתי ת'הודעה שלך על העוני ועל ביקורך המזעזע בת"א.. ומכיוון שזה נכתב כשלא הייתי ומאוד רציתי להגיב אני אגיב פה,כן בהודעה החדשה הזאת שבגללה יש אנשים שלא יוכלו לישון בלילה. כמה הערות. 1.זה שבכית הרבה,אני מקנא בך,ואני שמח שיש עוד אנשים שבוכים,כי אצלנו על בני אדם שמתים אנשים כבר לא ממש שמים לב. 2.וזה מרגיז אותי!מה אתם רוצים מביבי לעזאזל?! לא מתכוון לפתוח פה דיון פוליטי(אבל אם זה יקרה,אני אשמח)אבל המצב הזה היה קיים הרבה לפני שביבי נהיה שר אוצר! בגלל זה אנלא אבוא להפגנה שלכם כי סתם יכפישו את ביבי. 3.וזה הכי חשוב,אני חושב-אני לשלב מסוים תיכננתי לעזוב את הארץ, דודים שלי הציעו לי לעבור לגור אצלם,הכל על חשבונם,אני אלמד בקולג' ליד הבית שלהם שלא עולה שקל ולא צריך אליו בגרות והוא בכל זאת אחלה קולג'. אמרתי לעצמי-אני ישראלי אבל גם אמריקאי,לפעמים אני מרגיש יותר אמריקאי אז למה לי לעזאזל להשאר פה?!שם יהיו לי חיים יותר טובים.ודיברתי על זה עם כמה אנשים והתחלתי לקלוט שהמדינה שלנו אמנם חרא(הכלכלה,ה'ביטחון',ה'שלום',הכפייה הדתית שקיימת באיראן אבל לא במדינות נורמליות,השחיתות,התרבות,הרמה של הכדורגל!!!(טוב זה כבר בצחוק)). אבל זה המדינה שלנו ואנחנו ורק אנחנו צריכים לשנות את המצב וזה באמת לא יעזור לבכות כמה המצב רע וחרא וחרא(לא מאשים אותך!גמאני ככה!)אבל למישהו יש תוכנית כלכלית טובה יותר?התשובה היא-לא.אם יתנו לקבוצה אחת אז קבוצה אחרת תיפגע.זה המצב נכון להיום וכמובן שצריך לשנות אבל עובדה שאין לאפחד פתרונות טובים. 4.עובדים זרים?שיעופו מפה!ועכשיו!אבל לדעתי גם צריך לשים בכלא את מי שהביא אותם ותקע אותם בתנאים המשפילים שבהם הם חיים!זה בזיון שאנלא מבין איך הם יוצאים מזה. 5.ררר היה לי מה לכתוב ואנלא זוכר.. אז לסיכום(אלא אם כן אני אזכר בעוד).זה חרא שזה ככה,אבל זה מצוין שזה אכפת לך,זה מראה שאת אחלה בנאדם(או בנאדמית),ו..כמו שתומר,אני חושב,כתב לך-תחשבי על משהו שאת יכולה לתרום לחברה וזה יהיה הרבה יותר טוב מההפגנה הזאת.זה לא אמור להיות עניין של שמאל או ימין!זה עניין של בני אדם! ושאני רואה לידי ילדים רטנים מחטטים בפחים זה על כך מעציב אותי שאני שוכח שזה בעצם פלסטינים מהכפר עיסוויה שלידנו שהילדים שלהם קבוע מחטטים בפחים,אז נכון הם אויבים אבל בני אדם.

צביקוש אהובי-

בסכמתי מאוד עם הקרטע לסיכום שכתבת. ומה אנחנו רוצים מביבי?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!? אתה לא שם לב למה שהוא עושה?!?!?!? זה ישמע מטומטם אבל זה מה שהולך פה-נותן לעשירים ולוקח מהעניים!!!!!!!! והסכמתי איתך בקטע-שזאת המדינה שלנו!!!!!!! והכפייה הדתית באיראן?!?!?!!?!? כשעברתי ברחובות בת"א ראיתי מודעות משהו כמו-אישה! תתלבשי בצניעות! ומה אתם חושבים?!שלאנשים אין חיים?!מה אתם קובעים לנו! אל תעלב! תודה שהגבת בכל זאת מותק!

ZVI Z

New member
נועה(פעם שנייה).

את מדברת בסיסמאות!!! ביבי לא לוקח מהעניים ונותן לעשירים!!! הוא לוקח מכווווווווווולם(זוכרת את מר ברק..?)ולא נותן לאפחד.אין לו ממה לתת.הוא חייב לקחת,אין לו ברירה.פשוט לעשירים זה לא מפריע ולעניים זה מאווווד מפריע.אבל אם הוא 'יתחיל' יותר מדי עם העשירים הם יעזבו את הארץ!או ישקיעו במקומות אחרים.לא יהיה להם מה לחפש פה. ותחשבי על זה רגע-רוב העניים הם חרדים וערבים.זה עובדה ברורה(לכן י-ם כ"כ ענייה כי יש כ"כ הרבה חרדים וערבים.אביב גפן היה אומר-אולי יותר מדי..)אז אלה גם המגזרים שלא משרתים בצבא וחיים בעצם על חשבוננו,נכון? אנחנו צריכים לשרת בשבילם,לעבוד בשבילם ואז הם גם מתלוננים שמקצצים. עם כל הכבוד,שאלוהים יעבוד בשבילם ושישבו בשקט. אז אנלא אומר שלא מגיע להם תנאים מינימליים אבל גם בשביל זה צריך לעמוד בכמה תנאים לדעתי ואנשים שמחנכים את ילדיהם נגד המדינה,לדעתי המדינה לא חייבת לתת להם אגורה וזה שנותנים להם הרבה זה מספיק טוב. וכפיה דתית לא הבנת אןתי..אני אומר שאנחנו מדינה מתקדמת ובכל זאת מהמדינות המתקדמות זה קורה רק אצלנו הדבר המגעיל הזה!וזה כמו איראן! ואני יותר סובל מזה ממך..זה בטוח..ככה שממש לא נעלבתי,את כל כך צודקת.

אממממ

אולי הוא לא לוקח מהעניים ונותן לעשירים,אבל הוא מוסיף לעצמו,אבל אם תסלח לי-אני לא יכולה יותר לדבר על הנושא.. מצטערת!אל תעלב! ורגע...למה הוא מקצץ בקצבאות?!?!?!למה הוא לא מקצץ לעצמו ולחברים שלו במשכורת הכבדה הזאת?!

ZVI Z

New member
אז כדאי מאוד שתדעייייייייייי

שמר הנימין נהנינו שאת אוהבת לזלזל בו הציע לקצץ מאוד מאוד במשכורות של הח"כים ושל עוד בכירים והכנסת(כולל האלה שצועקים נגדו)דחתה את זה! והוא הציע לקצץ הרבה מאוד מתקציב המפלגות ושוב שאר חברי הכנסת היו נגד זה.אז בבקשה אל תגידי דברים שאת לא יודעת!ואל תעלבי.. ותאמיני לי שמבחינתו הוא היה מת לקצץ כמה שיותר במשכורות של הח"כים כי זה היה עוזר לו מבחינה תדמיתית אבל זה לא מה שקרה,ולא בגללו!.

נועה

נתתי לך משימה פעם קודמת שדיברנו על זה שלחתי אותך לחקור קצת אפשר למצוא את כל המידע על כל הדברים האלה באינטרנט הלכת לחפש? השכלת קצת? אם את רוצה להיות מעורבת על תאכלי את הלוקשים שכל אחד משני הצדדים ינסה להאכיל אותך - לכי תגבשי דעה לבד!!! אם לא הלכת לחקור הויכוח הזה עם צבי מיותר (נ.ב. אני עם צבי בכל הויכוח הזה)

די די אני שונאת פולטיקה עזבו אותי!

אבל אי מרחמת על העניים ואני אלך להפגין איתם.

ימי התום....

נועה יקירתי, גם אני תומכת בצבי. תראי, את באמת צריכה להבין את כל הצדדים בשביל לצאת באיזושהי הצהרה כזאת...

ZVI Z

New member
נועה,

מפלגה שלמה עומדת מאחורי. המאפיה הפורטו ריקנית של שיקאגו היא המממנת העיקרית וזהו להיום.

חחחחחיייייי

העיקר שסגן ראש המאפיה מת... ושג'ינו חי
!!!!!!! חחח פאן צבי... אף אחד לא מבין מה אנחנו רוציםםםם (אם כן אז ברוגז) אני כבר הצטרפתי לאחוות הבלונדיניות, ואת/ה?

ZVI Z

New member
קצת רקע כללי בשביל חסרי ההשכלה.

המאפיה הפורטו ריקנית של שיקאגו-הביוגרפיה.חשיפה ראשונה! שם רשמי-המאפיה הפורטו ריקנית ע"ש פיסארו.(שם קוד-FX) שמה של המאפיה כבר מסגיר אותה,האירגון נוסד ע"י מהגרים מפורטו ריקו שמתגוררים באיסט סייד בשיקאגו, שהחליטו לשים קץ לשחיתות.האירגון פועל במס' מישורים,והם: 1.אפיית לחם וחלוקתו לעניי הסביבה, 2.עזרה במתן הכרה בזכויות עכברי הים, 3.שליטה על מקורות התחבורה של האיסט סייד בשיקאגו, 4.מלחמה בכנופיות השונות, 5.חיסולים ממוקדים של אנשים שמוגדרים כאויבים(הסטטיסטיקה הרשמית של האירגון טוענת שבכל שנה יש כ-25 אלף אנשים שמחוסלים כי נכנסו תחת ההגדרה. 6.והחשוב מכול-הקמת אגודת אחוות הבלונדיניות(שמשווע לשם אחר). אוקיי,מה הקשר של ענבל ושלי למאפיה? הקשר פשוט מאוד,אני זכיתי להכיר את ג'ינו ואחרי מס' חודשים שבהם עברתי בדיקות משונות התקבלתי כחבר באירגון,הראשונה שידעתי שתתאים בוודאות הייתה ענבל ולה היה מזל גם שהיא הכירה את פאולו שאף הוא פעיל מרכזי באירגון. לצערנו!סגן ראש המאפיה הפורטו ריקנית מת לפני יומיים וג'ינו נסע למסור את תנחומיי מש' המאפיה במזרח התיכון.ג'ינו עבר נסיון התנקשות מצד המאפיה היריבה(המאפיה הקובנית או בשם הקוד שלה-GX) אך יצא ממנה בשלום ועל כך רבה שמחתנו,ואפילו נחגוג את האירוע בהרמת כוסית מיד עם שובו למזרה"ת. אגב,אגודת אחוות הבלונדיניות זה פרויקט בינלאומי שיתחיל בישראל וגם זה עוד סיבה למסיבה.בקיצור ימים טובים עוברים על משפחת המאפיה הפורטו ריקנית ע"ש פיסארו.כמובן,למעט המוות הטראגי של סגן ראש המאפיה,קציינטו פלאוטו,אך כמו שפיסארו ז"ל(האב המייסד)היה אומר-לכל חבר יש מחליף.ועל כל חיסול ממוקד יש סיבה להוציא בירה. אז יאללה זזתי בינתיים.הבירות בדרך.ענבל זה מספיק טוב?

ZVI Z

New member
אוי שיט

זה לא אמור להיות ממש ככה. פשוט שיתנו כבוד,ושנועה תבין מי עומד פה מולה.

ofir78

New member
צבי תתביש לךךךךךךךךךךךךךךךךךך

עכשיו קראתי את ההודעה ואני ממש כועס חהעיף את העובדים זרים? לשים אותם בכלא? אני בן לעובדים זרים. אמי עובדת מאוד קשה במספר משרות ואבי סתם מבשל חתולות במסעדה. אתה חושב שזה נעים לשים קטטר לזקן בן 78 (אין קשד לכינוי שלי) ואז זה כזה מתחלק לו והוא עושה לך פיפי על הפנים????????!!!!!!!!!! אז זהו זה ממש לא נעים אתה חושב שזה נעים שאמא שלך צריכה לקשור את הנעליים של הבן של ג'ודי ניר שלום מוזס ואז הוא נותן לה בעיטה בעין ושובר את הראש ואמא לך צריכה לנקות את זה???????.. אתה חושב שזה נעים שאומרים לאמא שלך "סינג סינג" ומי שאומר לה את זה בנתיים מבטל פגישות בכל מיני פורומים, זורק כל מיני חברים לא נאים, וצועק "אופיר תעשה לי ילד" בחוצות העיר. ואז היא שרה כל מיני שטויות באיזה שיר שאף אחד לא מבין. ואז אנשים ניכנסים לפורות עברי לידר ושואלים מה הפוסטמה אומרת. אז זה לא נעיםםםםםםםםםםםם אל תקלל עובדים זרים לפני שעבדת עבודה זרה!!!!!!!

Ez sLeeP

New member
אופירו'ש..

איך הייתי נרדם באושר ללא הסרקזם ההומוריסטי הזה. Didn't know you have it in You. :) נשיקות. לילה טוב.

למעלה