אתה יסתום הומו אף אחת לא תרצה אותך אתה צודק שאתה אומר שאתה מכוער
P pookacha1 New member 28/6/05 #45 סתמי!!!! אם הייתי רואה אותו הייתי אונסת אותו ממזמן!! וחוץ מזה.. מה היו כל הזיוני שכל של "ארתור אהובי"... יאללה סתמי כבר ולכי ת'חפשי ת'חברים שלך!! {אם יש..}
סתמי!!!! אם הייתי רואה אותו הייתי אונסת אותו ממזמן!! וחוץ מזה.. מה היו כל הזיוני שכל של "ארתור אהובי"... יאללה סתמי כבר ולכי ת'חפשי ת'חברים שלך!! {אם יש..}
G giant G New member 25/6/05 #41 שאלה לי אלייך ילדונת איך גו' האן!!! שם מהמזרח הרחוק ליתר דיוק קוראיהההההה יכול להיות יהודי?!?!?!?!?! דאמ אוףףףף איזה שטויות הולכים פה קראתי איזה עשר הודעות בשרשור הזה ואני נדהם כל פעם מחדש מסהרת המוחות שקורת פה wtf???
שאלה לי אלייך ילדונת איך גו' האן!!! שם מהמזרח הרחוק ליתר דיוק קוראיהההההה יכול להיות יהודי?!?!?!?!?! דאמ אוףףףף איזה שטויות הולכים פה קראתי איזה עשר הודעות בשרשור הזה ואני נדהם כל פעם מחדש מסהרת המוחות שקורת פה wtf???
ל לינקנית New member 25/6/05 #43 כוסון בכל זאת בישבילי נאנס או נתקף מינית זה אותו דבר...... ואם אתה מדבר על ג'ו אני אף פעם לא חשבתי על זה
כוסון בכל זאת בישבילי נאנס או נתקף מינית זה אותו דבר...... ואם אתה מדבר על ג'ו אני אף פעם לא חשבתי על זה