(נועה)

לינקנית

New member
האחרון מואההההההההההה

ילד מז5 שלנו צייר לי אותו ובוריס שלח לי אותו באייסי איזה מאמי כפרע עליו

RegiNona

New member
יההה איזה חמווודים!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif

איזה חמודיייים תודההה זה באמת מעלה ת'מצב רוח!

RegiNona

New member
והכי הרבה תודה לרג'י אהובתייייי../images/Emo23.gif

תודה אהובתייייי איי לאב יוווו קבלי תמונה מהממת לאביווו

לינקנית

New member
האמ את צריכה לראות את חברה שלי מצ

מציירת .......היא מציירת אנימה פצצותתתתתתתתתתתתת מזהה יפההההה איזה יפה היא ציירה לי את צסטר ומייקקקקקקקקק אההההההההההה ממש בול אותו דבר יפה פיקסו...........חחחח אבל חבלך שאין לי תציור של זה במחשב

לינקנית

New member
האמ אני ינסה להשיג בישבילך

זה פה אפשו שעברתי דירה זה היתערבב לי עם הדברים.... אבל ממש ממש ממש יפה היא ציירה את זה

עיליתוש

New member
חח

מה זאת השאלה הזאת? אם את שונאת מישהו מהלהקה אז למה את שומעת את השירים שלהם? אל תשמעי ותשמרי את השאלות האלה לעצמך! כל אחד מהלהקה עושה תפקיד חשוב.. וזהו. תשמעי - תהני - תסתמי.

crysania

New member
לידעת.. שאלה קשה.

אני לא ממש מתעמקת בלהקה.. אותי יותר מעניינים השירים שלהם- אחלה של דבר. אבל דבר אחד אני יכולה לומר לגבי ה*אנשים* ולא התוצרים.. שצ'אסטר הוא אליל ויש לו קול שאקסי ושאם היה אפשר לזיין קול אז כבר הייתי עושה את זה מזמן (ואין ספק שלא רק אני..). ו..אני אוהבת את שם המשפחה של מייק (פחחח..שינודה...פחחח). פעם בכלל חשבתי שזה "שינדוזה"... כמו הכלב השמן ההוא. נו, איך קוראים לו? אה! מנדוזה וליטל קסטיום באדי... שם מאגניב
שינדוזה...

giant G

New member
פיניקס אפעם לא אהבתי אותו ואני אפעם

לא אוהב עזבו סיפור ארוך...

Paffon

New member
האמת

מצטער מאוד, אבל זה חייב להיות בראד דלסון. ידעתם שהוא יהודי???

לינקנית

New member
ברורררררררררררררר

לא רק הוא יהודי גם רוב יהודי האמ רוב בראד וגם גוזף שמעתי .....יהודים!!ממזמן ידענו על זה אה ושמעת אנסו את צסטר והוא לקח סמים וניסה להיתאבד אפילו

איזה אנסו בראש שלך

התעללו בו מינית כשהיה יותר צעיר ומאיפה לקחת שהוא ניסה להתאבד? בלאט שיהיה.. וג'וזף לא יהודי..

למעלה