נועה המקסימה, תודה.

dadondadon

New member
נועה המקסימה, תודה.

הי נועה קיבלנו את מתנתך, והיא כבר תלויה בחדרם של בניי, תמיר ועומר. אתמול שלחנו בפעם השניה את ההפתעה בשבילך, ונקוה שהפעם זה לא יחזור אלינו. אז רוב תודות, עבודה מקסימה. חוץ מיזה רציתי לשמוע רעיונות: בגן של בני הפעוט 1.10 ביקשו לרגל יום המישפחה, לבנות דגם של בית כלשהו, אז דגם בניתי, עכשו אני זקוקה לרעיונות במה לקשט את הדגם. למשל שנה שעברה היו מס בתים מאוד מיוחדים (שעובדה שאני אותם דוקא זוכרת...) : בית שצופה באטריות, או בשוקלד וכו. ואני למשל חשבתי על ממתקים (כלומר ליצור סוכריות מניר מרשרש, או להדביק עטיפות בזוקה וכו) זקוקה לעצתכם, יום מישפחה שמח לכככככככככלנו !

נילקי1

New member
הרעיונות שציינת מקסימים

אולי הוא יוכל להגביק לבד עטיפות סוכריות, מסטיקים ומה שציינת בעזרת דבק פלסטי, ובעזרתך כמובן. זה יהיה מקסים.

noniy0

New member
תודה.....

אגב... גם אני קיבלתי את העבודה כבר חיממתי את הכרית והיא ממש נוחה וגם המתנה הקטנה יפה.... תודה רבה ועכשיו לעצה:לפי דעתי את יכולה לקשט אולי בפרחים או דמויות מסדרו של טלוויזיה שילדים אוהבים.

אני זוכרת שכשלימדתי בבתי ספר יצאה

הוראה לא לעשות עבודות יצירה מאוכל, אבל אם את אומרת שעשו שנה שעברה, אז אולי היא כבר לא תקפה? בכל מקרה, אני לא אוהבת ליצור עם אוכל. הרעיון של יצירה עם העטיפות (כמו שהצעת עם הבזוקה) הרבה יותר נשמע בעיני. אלא אם כן זו יצירה שעשויה מאוכל ובסוף ניתנת לאכילה, עוגה בצורת בית למשל, רעיון מגניב לא? יש לך אפשרות לצלם את דגם הבית שכבר עשיתם? זה יעזור להציע לך איך לקשט אותו.

noniy0

New member
לאילאיל....

אני קיבלתי את נעבודה שלי מהמשחק לט"ו בשבט והיא ממש יפה.....

נוני יקרה, אני מאד שמחה שקיבלת את

המתנה

למעלה