נוספו עוד 2 הופעות ביפן...

AeroTom

New member
נוספו עוד 2 הופעות ביפן...

אז אמרנו שהיפנים מניאקים או לא מניאקים?... אירו הוסיפו עוד 2 תאריכים אחרי חמשת ההופעות שלהם ביפן ב-24 וב-25 ב-Rock Odyssey Festival שיופיעו שם גם בין השאר-להקת The Who,פול ווילר,מישל בראנץ ואחרים... מה שאומר שהם יופיעו 7 פעמים ביפן החל מה-10 ביולי כולל פעמיים גם ב-אוסקה דום (ב-13 לבד וב-25 ב-Rock Odyssey). מה שנראה כתוספת 2 הופעות קטנות זו בעצם קונספירציה הרבה יותר גדולה מזה: הלהקה שמעה על זה שאמזון בריטניה כבר יותר מחודש מנסה לארגן לי את NL היפני אבל נתקל ביפנים עקשנים שלא רוצים להוציא את זה מהארץ שלהם כי הם רודפי בצע.בגלל זה הלהקה הוסיפה עוד 2 הופעות שלה ב-Rock Odyssey כדי ליצור בשבילי פעולת הסחה.בזמן שהיפנים ירוצו כולם בהמוניהם ל-2 ההופעות הנוספות הם לא ישימו לב וביומיים האלה נציגי אמזון בריטניה אמורים לחטוף משם בשבילי את הגרסה היפנית של NL ולשלוח אותה מיד אלי. לפני שהיפנים המושחתים כבר ישימו לב אחרי ההופעות שנעלם להם עותק אחד של זה הוא כבר יהיה בטיסה בדרך לביתי הקט למקום השמור לו ממש מתחת ל-2 הגרסאות האחרות שלי של NL. אני מקווה שהתוכנית תפעל כשורה. במקרה שהיפנים יעלו על זה ויתפסו אותי אז מילת הקוד תהיה-Rattlesnake Red וזה אומר שנתפסתי ומישהו צריך לקחת ממני את אוסף הדיסקים של הלהקה ואת אוסף ה-DVD וקלטות הסיינפלד ולשמור עליהם במקום סגור עד שאברח מהכלא היפני ואחזור למקום מבטחים...

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ועוד פעם... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

the freaky girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...... ../images/Emo6.gif

אתה רציני? באמת? באמת-באמת?............ שלא סתם תעבוד פה על נפש תמימה ובתולה (
), שמעריצה ב"צניעות" את הלהקה הנ"ל... אם זה באמת, אז.. איזה מתוקיייים!!!! איזה נשמות חמודות...
עוד סיבה להעריץ אומנים שמתחשבים כל כך במעריציהם.. וואי.. הגזמתי? כי אם כן, תודיעו לי.. =/

בינג

New member
lol

הלוואי שההופעה הזאת בRock Odyssey Festival תצולם, למרות שאני עומד לקבל עוד Pro Shot מסיבוב ההופעות של HOB

AeroTom

New member
זה לא מצחיק חברים.זה פרל הארבור-2.

הפעם אני בתפקיד ארה"ב אבל אני לא יופתע כמוהם ואני מוכן למלחמת הנגד של יפן. Nine Lives היפני יהיה בידי ויהי מה!! אם זה בסופו של דבר לא יגיע אני לא אשב בשקט! הם לא יודעים עם מי הם מתעסקים. מקבלים את הכל ועוד עושים לי בעיות עם המוצר שהזמנתי במיטב כספי! קחו,קחו עוד הופעות! יא מושחתים רודפי בצע שלא יודעים בכלל מה אתם שרים אלא רק להגיד את המילים! You're not your Nine lives edition. You're not how much money you have in the bank. You're not your Aerosmith Ticket for tokyo dome. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking Aero-Luck. You're the all-singing, all-dancing crap of the world...

בינג

New member
מה בדיוק קרה תומר../images/Emo35.gif שאתה כועס עליה

ם... הזמנת את הגרסא היפנית של NL ו....

AeroTom

New member
היפנים רוצים את זה רק בשביל-

עצמם... הם מפעילים קונספירציות על אמזון בריטניה שימנעו ממני להשיג את זה...עבר כבר חודש וחצי והם לא השיגו את זה ויכול להיות שלא ישיגו בכלל כי היפנים רודפי הבצע חוסמים אותם ולא נותנים לזה לצאת מהארץ שלהם...

AeroTom

New member
תני לי לקבל את זה קודם...

רק אחרי שיהיה לי את זה (אם) תתחילי להתלונן שאת רוצה גם...

Bastet

New member
וכי למה לי להתלונן

אם יהיה לך אני אשמח בשבילך : )

למעלה