נוספה גלריה חדשה

ו ר ד ב

New member
נוספה גלריה חדשה

נוספה גלריה חדשה של פסטיבל הפסנתר ,כולם מוזמנים לראות למעלה בסרגל בקטגוריה *גלריות*

אי י ל ת

New member
זאת גם הייתה אחלה הופעה

הופעה אקוסטית, אבל שונה לגמרי מהמופע שרץ עכשיו. נדב ניגן על פסנתר כנף גדול. השילוב של גידי ועמיר היה מקסים. הם שרו יחד את "שלל שרב" ואת "יורם". שני ביצועים מדהימים, שראוי שיגיעו לידינו, ובמהרה. היו מצלמות טלביזיה שצילמו את המופע. למה לא ראינו אותו בטלביזיה???

ckshooni

New member
נשמע ממש יפה

לפני כמה ימים ראיתי את הקליפ של גידי החדש. ואני חושבת שגידי נראה ונשמע רגיש מתמיד.... אבל האמת שקשה לי לדמיין מה למשל הייתי חושבת על השיר אם לא הייתי יודעת שעמיר עומד מאחוריו... בטח הייתי אוהבת אבל האם באותה המידה? חוץ מזה אני גם חוטאת (?) במחשבה איך היה נשמע עם עמיר היה שר...

yoav האחד

New member
המופע בפסטיבל הפסנתר היה המופע...

שהכי נהניתי בו בחיים שלי. עמיר ריגש ברמות מדהימות, וגידי גוב היה שילוב מתאים. הם שרו שם כמה שירים, ביחד ולחוד,שהיו משהו משהו. אם מישהו מצליח להשיג הקלטות מההופעה ההיא - הוא מלך (או מלכה כמובן)

אין ספק ש.....

זה שעמיר כתב והלחין ת'שיר,עושה אותו הרבבבהה יותר יפה (בעיני לפחות),למרות שאני חושב שהייתי חושב שזה שיר יפה גם אם לא,כמו שיש עוד שירים שכיף לשמוע,למרות שאין לעמיר שום נגיעה אליהם,אבל במקרה הזה,זה ההבדל בין סתם עוד שיר יפה,לשיר מיוחד

גרציה פ

New member
סליחה, אבל ממש לא אהבתי את האוירה

שם, משום מה הרגשתי מנוקרת, כשצעקתי "בראבו" לעמיר, כולם התחלחלו להם, כאילו פחדו שהשכן יתעורר מהסיאסטה ויכעס, הכי אהבתי את הביצוע של גידי גוב לשיר "אפילו", עמיר נשמע לי מאוד עצור,ושר בטונים מאוד נמוכים שלא מתאימים לא במיוחד,מה לעשות, כך הרגשתי!

ו ר ד ב

New member
ההופעה הזאת

הייתה ממש יפה ,הכל היה מושלם, עמיר וגידי בכלל שילוב הורס לטעמי , עמיר עם הקול העמוק והעבה ומנגד גידי עם הקול הקטן והצרוד ,בדואטים ההפכים עשו תעניין למושלם, הפסנתר של נדב הוסיף המון , הכל היה סוג של מופע אקוסטי רק יותר מגוון .

למעלה