נוסף סקר חדש.

מישהו קיבל צעצוע חדש.. (;

והתשובה שלי: תלוי! (כמה צפוי) כשיש אינטרנט, עושה סבב עידכונים (מייל,אייסי,פורום,עוד כמה דברים ש"לא תדע"...) כל רבע שעה. ואז בדיוק כשפיספסתי שעה כי הייתי שקוע ביו-טוב או משהו בסגנון אני מגלה שמישהו שאני מחפס שנה שלח לי מייל\מסר\הודעה כלשהיא- ופספסתי את ההתראה והבן-אדם כבר התנתק! ואז אני עושה סבב עדכונים כל 3 דקות ומתייאש ואחרי רבע שעה חוזר לסורי... טוב, די. לילה טוב.

לא שמעת?! המשטרה החלה בגיוס... (;

מאסיבי בעקבות התמנותו של ליברמן ל"יועץ לענייני אסטרטגיה". מעכשיו על כל מסטיק\עצם בלתי מזוהה שיעוף מהפה שלך במקום ציבורי (ובהמשך גם בבית) יקפוץ עליך שוטר משום מקום וישלך אותך ישר לכלא בלי לעבור ב"התחל כאן" ובלי לקבל 200 שקלים. בהמשך מתוכנן מבצע רחב היקף לאכיפת החוקים החדשים במסגרתם על כל מטר מרובע באזור המרכז (ובהמשך גם בפריפריה-דופקים תשחורים..) יוצב שוטר. וכל זה כמובן רק לרווחת אזרחי המדיה שכל-כך חשובים לשרי הממשלה ולחברי הכנסת. ועד כאן מערוץ 99. -הערוץ היחידי(!!!) שמביא לכם עדכונים לייב היישר מהמשכן הקדוש בירושלים.

הווו יעע !!

גם אני שם רק עתה לב, כי הוא צבוע בכחול.. ככה, באמצע היום בלי שום הודעה מוקדמת (או שכן ?), מה ? כמה ? למה ? יפה לך בן אדם הצבע, הוא הולם אותך הצבע, סחוק !! אז ב-ה-צ-ל-ח-ה ! בתפקיד רם הדרג - הוא 'מחייב' (מלעיל), יו נואו. (עכשיו רק נותר לי לתהות, האם זה אומר שעכשיו אני 'מקושר בחלונות הגבוהים של הפורום'..?)

the breezer

New member
עזוב אותך, הוא פשוט מצא ערוץ הפצה

לביזנס שלו. מה אני לא מכיר אותו זה?, חתיכת בנאדם שיודע לעשות ביזנס, חושב כל היום ביזנס אין לו בחורות בראש, תן לו CPU חדש והוא באורגזמות \ קאראחאנות \ טריפים שחבל לך על הזמן. אבל מה? אני מת על הבנאדם הזה. יודע לדפוק ת'ראש עם כוס שוקו עצבנית. איש אשכולות.

ערוץ הפצה יעיל יש לומר

43% של הגולשים באתר שלי באו מהלינק שבחתימה. ה44% הנותרים באו מגוגל. (לפני שנקטתי אי אלו פעולות קידום לאתר) השאר מכל מני מקומות תמוהים. סטטיסטיקות עוגה זה דבר יפה >>

the breezer

New member
טמבל, אתה עוד עם הסטטיסטיקות האלה?

תטמיע כבר את GOOGLE ANALYTICS, זה בחינם! וזה נותן לך יותר מידע ממה שהדרעק הזה נותן לך. בוא תלמד מהגדולים: http://www.websense.co.il

babylon_a1

New member
שהם ימכרו לו את החברה

ב30% נראה אותך מדבר

R a c h e

New member
מתברר שזה היה רעיון טוב

אם זה מביא אותך לפה, מה דעתך להישאר....

babylon_a1

New member
לא נמצאה קטגוריה מתאימה

נכנס פעם בשעה אבל אני גר עובד / עבדתי מבלה/יוצא/הולך/נוסע/בא עם הפורום או רכיבים מתוכו

מתלבט13

New member
הסקר מוטה לטובת המכורים

1) מי שמכור יותר סיכוי שיענה לסקר, ולכן יש איזה 25% במעדכן כל 5 דקות. בכלל מי שנכנס רק פעם בחודש או "תזכירו לי איך קוראים לפורום לא יענה לסקר. 2) זה שאין משהו בין 5 דקות ליום מושך דברים לצד מסוים (איזה צד?)

צודק

א. נשאיר את הסקר לפחות חודש כדי שאלה שמגיעים פעם בחודש יוכלו לענות. ב. לפחות נדע כמה מכורים יש. ג. להבא אני אתייעץ עם הסטטיסטיקאים דפה איך לנסח את השאלות (לא מתחייב).

למעלה