נוסע מחר לוושינגטון !!dc

Yaniv-DC

New member
בוודאי.

מוזיאון השואה ההכרחי (להגיע בבוקר כדי להספיק לקחת כרטיס לפני שנגמר, זה חינם). המעלית במונומנט כבר פתוחה, אבל שוב - להגיע בבוקר לקחת כרטיס, גם זה (כמו כל דבר בוושינגטון) בחינם. מוזיאון החלל אומרים שהוא נחמד (אני לא ממש התרשמתי), לטייל במול מהמונומנט ללינקולן, ה-FDR בלילה יפה, הביקורים בבית הלבן בוטלו, אבל אתה חייב כמובן את התמונה ההכרחית מבחוץ... אפשר גם ללכת לגן החיות לראות את הפנדות שהביאו בשנה שעברה ואת הפיל החדש שנולד לפני כמה שבועות, גם זה כמובן בחינם. אם בתרבות בתי קפה/מסעדות וגלריות אתה מעוניין - דופונט סירקל יספק את מבוקשך, ויש גם את ג´ורג´טאון המהממת/טרנדית/אירופאית.

eli21us

New member
אחלה יניב תודה

דרך אגב היתי בוושינגטון כבר כמה פעמים. הפעם אני הולך לקחת מישהו בתור נהג(400$) מוזיאון החלל באמת משעמם אבל אני הולך לדחוף לו את זה שיהיה לי איזה שלש שעות מנוחה כמובן הבית הלבן המעלית במומנטו זה אני לא מכיר תוכל לאיית לי את זה באנגלית ובאיזה איזור זה נמצא ולגביי המקום שמיצרים ירוקים כמובן דולרים . איפה זה ? ושאלה אחרונה אחרונה האם כל המקומות הנ´´ל פתוחים ב4 לחודש

Yaniv-DC

New member
מה לא מכיר את המונומנט?

האנדרטה של וושינגטון... הפסל עם השפיץ, זה שאנחנו קוראים לו הזין של וושינגטון... מוקף דגלים, בתחילת המול, לפני בריכת ההשתקפויות. לגבי הארבעה ביולי - אין לי מושג לגבי מוזיאונים, המול כמובן פתוח, הוא הרי בחוץ... יש שם במול ליד המונומנט את כל המופעים במהלך אחה"צ והערב ב-4 ביולי, ובערב הזיקוקים שם, אם כי אני כנראה אראה אותם מעמדת התצפית הטובה ביותר בעיר, הגג ממנו מצלמים אותם לטלוויזיה המושכר באותו יום ב-2000 דולר לשעה

eli21us

New member
אההההההההה אתה מתכוון הוויאגרה

בטח שאני מכיר. אבל לגביי המעלית חדשת לי

עלי כהן

New member
רעיון? - במקום וושינגטון - ISRAEL

אולי לא שמעת את רשת ב´ של "קול ישראל", אבל אני שמעתי- יש חשש שוושינגטון על כוונת של טרוריסטים ברביעי ביולי, אז אולי תסע במקום זה ל-ISRAEL ?

aviva243

New member
../images/Emo21.gif

אם אין כרטיסים למונומנט אפשר (זה מה שאני עושה) ללכת לדואר ולעלות במעלית שם ולראות את הנוף היפה ממנו . ואח"כ אתה יכול לאכול להנאתך.

למעלה