נוסע - גש הלום !!

שרון-ב-

New member
נוסע - גש הלום !!

עמוד דום !! (לא אתה הוא) אמרת שאיבר המין הגדול ביותר הינו הראש. מבדיקה ראשונה (ושניה) עולה שהינך משתמש בו על הצד הטוב ביותר (לעת עתה) שאלתי היא (אתה יכול לעבור לנח, וגם לנשום) איך אתה מתפקד עם הראש של האיבר מין הכי קטן שרון מתלמדת

החנון

New member
מעניין אם גם בו אפשר לבצע 2 בדיקות

מעניין אם גם בראש הקטן אפשר לבצע שתי בדיקות רצופות בלי הפסקה כמו שעשית בראש הגדול....

שרון-ב- , אני ניגש והולם!!!....

.........עם הראש הגדול של האיבר הקטן או עם הראש הקטן של האיבר הגדול או עם הראש הגדול של האיבר הגדול או עם הראש הקטן של האיבר הקטן בחרי את המתאים לך!!! ובקשתך תמולא, אייך אני עוד לא יודע. נמצא פתרון. :) דרך אגב, אני עומד נוח וחזק

שרון-ב-

New member
מממ.....נח וחזק זה אומר..

שאתה נח והוא חזק או שאתה חזק והוא נח ? שרון בוחרת את ד. כל התשובות נכונות למען הגיוון ;-)

את יודעת מהו הדבר הקשה בעולם?....

..... להכניס אותו רך :) את רוצה להוריד אותי מהפסים? סקס סקס סקס, זה כל מה שבראש שלך כי אצלי זה רק סקס סקס מעשה בבחור עדין שרצה להכניס את הפין רק האיבר הדל לא רצה בכלל לראות את החושך הנ``ל אמל`הההההההההההההה חושך, לא רואה כלום!!!!!!!! B-(

שרון-ב-

New member
אתה יודע מה הדבר הכי קל בעולם ??

להעלות אותך על הפסים ולהשאיר אותך שם סקס סקס סקס זה כל מה שלא בראש שלי עכשיו שרון אתה לא צריך לראות רק להרגיש

על הרציף ציף ציף, רק קטר אחד בודד

האיש הרגיש שלשרון לא בא התאבון הוא חשב וחשב ולבסוף, הרעיון נעזב כי מה כבר אפשר לבצע עכשיו? הנוסע השמיני, ניחן ביותר מחוש מישוש אחד, יש לו הרבה יותר. ;-)

שרון-ב-

New member
ככה זה...

גם כשאוכלים יותר מדי מתוק יש אחר כך בחילה אז עושים דיאטה ומרגישים נהדר ;-) שרון, כל הג`ינסים עולים עליה רוצה מישוש ?

טוב, אני בא!!!.......תתכונני

נוסע רצה למשש את הגוף של שרון בשש איחר בשעה והיה מופתע נורא כאשר ראה את שיפולי שמלתה נעלמים במונית במהרה... :-( המפקד!!! אפשר לקבל הארכה, בבקשה. משה לא הספיק לנעול נעליים.

למעלה