נוסע גש הלום! כן, אתה!

נוסע גש הלום! כן, אתה!

אתה עשר בלפלרטט תשע בסקס (חסר האחד החשוב) אבל הלשון שלך, על הפנים (במקום...) שים לב - לחריזה שים לב למקצב ואולי סוף סוף תדע שלא מספיק להתרברב בסקס צריך גם לדעת איך כותבים חמשיר - מעשה בנוסע שובב שלכתוב סתם חמשיר הוא ישב אך מרוב זיונים איבד כיוונים ורק על שרון הוא חשב נא לכתוב חמישים חמשירים לתירגול ו...עכשיו!!! מיכאללה עשר בלשון ועשרים ושתיים בסקס

אבו-דני

New member
סקס, זיונים? אילו מילים? מזעזעים..

מזוייני הפורום אופס..מזועזעי הפורום שלום, אילו מילים נכתבים על המסכים..כל כך מזעזעים את אמות הסיפים..של אנשים תמימים כמו האבואיים.. שיושבים וצופים בלשונות חלקים..של אנשים .. מיושבים..נשים חסודות שבלקרוא מעולות.. לגברים חסרי און,מעוף וכישרון אותן להרטיב... את............שפתיהן. והאבו חשב לעצמו כמובן איך היה זה להיות המתרגל התורן של האתגר החפץ.. כמו הפרה שרוצה בעגל יונק ומוצץ.. נ.ב. פורום פליטלשון מעניין וחשבתי שעם לשון אפשר רק ל... שלכם האבו.....שעדיין לא סיים את האקדמיה ללשון...

למה מה קרה? למה ההתלהמות?

כולו שיעור בלכתוב חמשיר נראה אתכם! הרי קצב נכון הוא מהות החיים אחרת לא נפגשים אלא מתנגשים מי כמותכם, שני הפלרטטנים, יודע מיכאללה עם אצבע בפה (בודקת את הלשון)

מחלקת ציונים, הא? אני בכלל.....

בוגר המחלקה הימית כל היום בחוף הים מביט מה איכפת לי, אני מציונים והערכות העיקר שהן באות שורות שורות הבחורות..........:)

אכן אני הלום ``קרב`` ממך מיכאלה-לה-לה

לה-לה-לה-לה-לה איפה? היכן? מי? למה? כמה? אבארבאנלללללללללללללללללל בארבאנלללללללללללל ארבאנללללללל רבאנלללל באנלל אנלל נלל לל ל

שרון-ב-

New member
אוי, נוסע, מסכן שלי :-(

ההורמונים עלו לך לראש סתמו לך את מעבר החמצן למח לך מהר לעשות חוקן אצל מיכאלה מממ...לא לא...זה כמו לשלוח את הכבשה לשוחט... תשאר פה אקרא ליערית מומחית בשאיבות לילה טוב שרון

אפרופו שאיבות, קבלי בדיחה שרון

גבר אומר לגברת שלו: תעשי לי טובה, אל תמצצי כל כך חזק!!!!!!!!! הסדין נכנס לי לתחת!!!!!!!!!!!! הנוסע השמיני עדיין לא חווה חויה כזו של סדין בתחת.

שרון-ב-

New member
תעשה טובה, ביום שהסדין..

ישאב לך לת.... קח ת`בחורה תעשה ממנה המון כסף פתח מכון לשאיבת שומן שרון תיכף נופלת מהכסא סע לאט !!!!!!!

לנסוע לאט? מי בכלל נוסע? אני בחניה

המונה דופק בלי הכרה, אוףףףףףףףףףףףףףףףף כמה כסף!!! הנוסע שנסע נסיעה עם נשואה לא הבין א`תנקודה שבכלל העסק מת כי שכח הוא לתדלק!!! שמעתם שחלליות מהדור החדש טסות על עאראק? איזו גנב`ה!!!!!!!!!!! :) ;-)

למעלה