נוסעת צפונה לחיפה

נוסעת צפונה לחיפה

אני מסע צפונה אליך יקר נדמהלי שהרכבת זוחלת ידעתי שמחכה אתה לי הבטתי בעננים שעל הים דמותך חייכה אלי מהענן דוד יקר שלי מחייך איש מקסים שנכנס לחיי אנחנו כבר במבואות חיפה לב שלי פועם נסער ונרעד מה לך אומר וכיצד אנהג הרי את דמותך יודעת אני ואתה טרם ראית את דמותי ירדתי מהרכבת והתרמיל על הגב צועדת לכיוון שלך והלב נסער יודעת שהדרך לא פשוטה עבורנו ניצבת מולך , כי את פניך הכרתי שמעתי את קולך מעבר לפינה דוד אני פה אמרתי בשקט החיוך שלך שבה את לבי יופי הגעת קראת אלי וחיבוק קליק עטפת אותי בואי נשב פה לרגע קט אני הרגשתי שבאתי הביתה אוהבת את חיפה והסביבה העיר שעושה לי טוב על הנשמה עכשיו יש גם את האיש הנפלא עוד חיפאי קסום נוסף לחיי עבורי ל48 שעות מצאתי בית מצאתי אנשים שהיו לי למשפחה קבלתי שם את האהבה שאני חפשתי שבועות וחודשים של קשר וירטואלי הדמיון הפך למציאות נעימה מצאתי שם את הלב החיבוק החם מצאתי שם את האני והתחברתי אליו

כשפים של אהבה

קסם לי היא עשתה מעשים של אהבה כשפיים טובים של אמא אוהבת מקשיבה לי באוזניה ובלבה היא יודעת את המילה הנכונה כי אותי היא ילדה אמא קשובה היא לילדיה לכן קסמים היא עשתה בחן בחסד אותנו עטפה כי את מכשפה טובה אמרת את המילה הנכונה שאת הלב שמר באהבה אמא אותך תמיד אוהב את הפייה הקסומה שלי

כמה יפה. שיר לאמא.

היא יודעת? היא ראתה את זה? זו אימך, או ש"אמא" מטאפורית? או שאולי זו את?

אמא אמתית

לא ראתה את השירים שלי התחלתי לכתוב שיצאה לבית האבות לפני כן טפלתי בה לא היה זמן לכתוב שהיה לה יום ההולדת לפני שנה הדפסו לי שיר שכתבתי לה (לא היתה לי מדפסת) והקראתי את זה בבית האבות ביום ההולדת שערכנו לה , והאחיינית שלי עשתה תרגילי התעמלות לחברים שלה. בעקרון המשפחה שלי יודעים שאני כותבת אבל לא מכירים את הכתיבה שלי המעט שמכירים מאד מתלהבים מהמעט שחשפתי להם זה פן נסתר שהתפרץ אחרי גיל 45 .

למעלה