נוסעת מחר לאינגלוט

נוסעת מחר לאינגלוט

למישהי יש המלצות מה לקנות? האם יש להם פריימר? יש לי תקציב גדול מאוד ( בסביבות 6000 שח) ואני מקווה שזה יספיק בשביל לחדש את רוב תיק האיפור אני צריכה המלצות על הכול חוץ מצלליות פריימר. מייקאפ. פודרה האם יש להם פודרה שקופה? ברונזר שימר. עפרונות מברשות את המברשות שלהם אני לא מכירה אז אם מישהי יכולה להמליץ אשמח. וכו׳.... תודה על העזרה

irisw2

New member
מנסה לעזור..

הצלליות שלהם מעלפות, כנ"ל לגבי המברשות.. לגבי המייקאפ אני לקחתי דוגמית וממש ממש לא התחברתי עם המייקאפ שלהם לא עמיד בגרוש וגם יש ריח ממש לא נעים של תרופה.. הפריימר ממש חמוד רק סילקוני לידעתך.. אם המטרה לחדש תיק איפור אז המלצה לקנות את המייקאפים של רבלון ולערבב גוונים תמיד יש מצבעים.. יש להם שימר בסגנון של בובי בראון רק יש כמה מוצרים שנגמרו להם במלאי והם מחכים למלאי חדש והבנתי שהסחורה הבאה אמורה להגיע רק ב 8 לינואר..

למה דווקא אינגלוט?

לא שיש לי משהו נגדם, כמובן. לצערי לא יצא לי עדיין לחזות בפלא, אבל מכל הביקורות שקראתי אני בטוחה שיש להם מוצרים נפלאים. עם זאת, אם הייתי צריכה/רוצה לרכוש עכשיו איפור ב-6,000 ש"ח במטרה לחדש תיק איפור (לא הסברת אם זה לשימוש אישי או מקצועי) לא הייתי קונה הכל במקום אחד. לכל חברה יש מוצרים שבהם היא מצטיינת ומתבלטת במיוחד. הייתי ממליצה לך לקרוא בפורום, לצפות בסרטונים ולקרוא בלוגים וביקורות על מוצרים וכמובן גם להתנסות במוצרים עצמם בעצמך ולהחליט מה הכי מתאים לצרכים שלך, לטעם שלך, לסוג העור שלך וכו'. לא כל חברה שיש לה צלליות נפלאות (כמו אינגלוט) מצטיינת גם במייקאפים ולא כל חברה שמייצרת מייקאפים מעולים מצטיינת גם במסקרות או פריימרים או שימרים וכו'.... אם כבר יש לך הזמנות נהדרת שכזו, הייתי מציעה לך לברור ולבחור לך את המובחר והמתאים ביותר מכל חברה ולא לרוץ לקנות הכל במקום אחד. בפורום תוכלי לקבל המלצות למוצרים ספציפיים, ובבלוגים וביוטיוב תוכלי לקרוא ולראות ביקורות והדגמות לשימוש במוצרים שונים, וכך לבנות לך את התיק המתאים והאיכותי ביותר עבור הצרכים שלך. כך אני הייתי עושה, במקומך, בכל אופן.... בהצלחה ובהנאה, ותחזרי לספר (-:

חבל להתמקד רק שם

lilo4

New member
מסכימה לגמרי

לדעתי כשמוציאים סכום כזה עדיף לעשות את זה לאט לאט ובחלקים, להתנסות כמה שיותר לפני שקונים

תודה על התשובה המפורטת

אני מחר כל היום באזור ראשון ופתח תקווה המטרה שלי זה לחדש תיק איפור מקצועי כי אני מאפרת ובעזרת השם עוד מעט פותחת מקום משלי עם מגוון תחומים עד היום עבדתי בעיקר מבית לבית את רוב המוצרים שלי רכשתי מבית גיורא שביט עכשיו הגיע זמן לחדש .... האמת שעד היום עבדתי עם מייקאפ סטיק אבל בפלטות עכשיו אני רוצה לגוון גם בנושא זה התקציב כמו שאמרתי בסביבות 6000 שח צלליות כבר חידשתי הרבה בחודש האחרון אבל בגלל שאני נוסעת לאינגלוט אני כמובן ינסה גם שם כי שמעתי מלא דברים טובים על הצלליות אשמח להמלצות בעיקר בנושאי מייקאפ. קונסילר. שימר. פריימר. וברונזר אם למישהי יש המלצות על חברה מסויימת זה יעזור לי מאוד האם מישהי יודעת אם למאק יש הנחת מאפרים על מוצרים?

דידו24

New member
ניתן לעשות כרטיס מאפר במאק

יש להציג דברים דומים כמו באינגלוט, הוא עולה 180 שח לשנה ומקבלים 35% הנחה.

irisw2

New member
כמו שעדי אמרה לך ואחרות אמרו

גם אני אגיד שלכל חברה יש יתרונות ויש חסרונות, את צריכה לבד למצוא מה נראה לך הכי טוב מה המאסט בדברים לכן את צריכה לבדוק בעצמך גם לא כל משהי שתמליץ לך יהיה על מוצר יהיה טוב בשבילך, יהיה טוב אצל אחרת הרבה למשל ממליצים על מייקאפים של רבלון או של אסתי לאודר שנחשבים טובים ומחזיקים מעמד גם למאק יש את המייקאפים הטובים שלהם שאפשר לאערבב, כנ"ל לגבי שימרים.. גם לכל אחד יש סוג אחר של עור מרגיל עד יבש בגלל זה אף אחד לא יכול להחליט בשבילך מה כדי את צריכה ללכת ולנסות. גם לבדוק מה כל אחד אומרת בפורום בהמלצות ולנסות..

Dior Girl

New member
הייתי שם וקניתי וקניתי וקניתי..

בסכום של 1062 לפני הנחת מאפר.. אז ככה: הצלליות טובות קניתי 10+ פלטה הסמקים טובים קניתי 4+ פלטה רק מ1 אני לא מרוצה כי הוא בהיר מידי והנצנצים לא ניראים.. אני אכתוב לך את המספר כי אני לא זוכרת כרגע האיליינרי ג,ל מעולים מעולים מעולים אני לא חושבת שיש איליינר ג'יל כזה בכל העולם קניי שחור וחום בהיר שהוא פשוט מעולה!! ממליצה בחום! קניתי גם את הפריימר אבל לא ניסיתי.. לפי מה שהבנתי הוא סיליקוני ממלא נקבוביות ומונע ברק. ניראה לי שזהו.. אבל אני בוודאי אחזור לקנות עוד צלליות וליינרים. ליפסקיטים ועוד. לגבי כל הקניה שם לא בטוחה שזה חכם לעשות.. מייקאפים טובים את יכולה לקנות של רבלון או אסתי לאודר פודרה טובה של סשיידו, מוצרים טובים יש גם למאק ולאיל מאיאג' לא חסרות צלליות איכותיות ומעולות. עשי קניה חכמה תרענני את הקולקציה שלך בכל מיני מותגים והכי חשוב תאהבי לאפר:)

למעלה