נוסעתתתתת

נוסעתתתתת

זהו חברייהה שלי אני נפרדת ממכם עכשיו באמת כי היום בלילה אני נוסעת ולא יהיה לי זמן להיות פה יותר בגלל הארגונים!! אני נוסעת לאילת עם חברות עד יום חמישי ובטח אני אתחבר בשישי בבוקר!!! תשמרו על עצמכם ותהנו מהחופשש!!!!! אני בטוחה שתסתדרו בלעדיי אני אתגעגע המון!!!!! חופש נעים לכולם, אוהבת, דיקלה ;)

RaZiK4

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo181.gifתהני../images/Emo181.gif../images/Emo24.gif

תיזהרי לא להעקץ מיתושים
ושיהיה לך כייף
תזהרי מהשמש
וזהירות בדרכים
נתגעגע

דיקוש נשמה שלי תהני לךךך

ותשמרי על עצמך במיוחד מהשמש ותשתדלי להנות כמה שיותר אנחנו כבר מחכים לך שתחזרי!!!!

מאמי שלייייייייי.........!!

תהני באילת.... תכייפי ותהני מהחופש.... תשמרי על עצמך ותחזרי אלינו במהרה.... נתגעגע אלייך המון!!!! אוהבת.., הגר

דיקוש שלי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני מאוד יתגעגע אני לא בטוחה שניסדר בלעדייך אבל ננסה מאמי תיזהרי משמשֻ
והכי הכי הי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב תהניייייייי יאללה חופשה נעימה בייי מותק

הדרוס

New member
חחחח....מה שלי יש להגיד במכתב! אבל

למה את לא במסנג'ר??..חחחח... מסרתי לחברתך את הדיסקים..חחחחח...הנפיחות ירדה...חחחחחחחח
תחברי כבר!! ואל תשכחי לקרוא ב 5 בבוקר את המכתב....חיחיחיחי

חחחח תודה תודה לכולם!!!

אוהבתותכם!! חח הדרי תהיי בקשר!! ובכלל תהיו בקשר כולם!! אה ועוד משוו ביום שני הדר עוזרי המדהיהמ שלימתחרה בכוכב נולד תעשו לי טובה ותתבחרו בה היא הכי טובה בעולם!!!!!! אני אראה אותה מאילתת !! אבל תצביעו כי היא בן אדם מקסיםםםם ומגיע להו בכל ליש לה קול מרגש ומהממםםם!! שבוע נפלא לכולםםםםםםםםם זזתיייייי ביי ביי אוהבתותכם!!

הדרוס

New member
חחח סבבה נהיה בקשר ../images/Emo8.gif ואמממ הדר

עוזרי הזאת באמת מותק... אולי בגלל שקוראים לה הדר??...המממ...חחחחחחחחח....סתאאאאם

k a b o o k

New member
לא, לא להצביע להדר.. להצביע לרועי..

רועי חיים זינר
, הדר גם ככה תעלה.. תעזרו לפחות לרועי שיהיה בגלגל ההצלה

אהבת חיייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!

לא לאאאאאאא אני אתגעגע המוניםםםםםם!!! בווווווו ....=( אבל אני רוצה שהכי הרבה תהני ותעשי חיים ובאלגנים וגם תשמרי על עצמךךךך!!! אני אתגעגע ...נהיה בקשר מן הסתם .. ותקראי את המכתב בנסיעה;)...!!! אוהבת הכי הכי שבעולם!!!!!!!!!! מואה מואה מואה!!!! יאללה שיגיע חמישי;)

אאאאאאאאאאאאאאאאא

פיספסתי את המועד להגיד לך בייייייייייי אוףףףףף טבו עם את רואה את ההודעה הזאת אז תהניי ושהיה לך כיף חח בה ביי מאמיייייי

דיקלה כנסי../images/Emo70.gif../images/Emo160.gif

דיקלה,אני נורא אתגעגע אלייך
אני
אותך מאוד,דיקלה
שיר

למעלה