נוסעים לת"א וובחינם!!!!

yossi018

New member
נוסעים לת"א וובחינם!!!!

אוקיי, אז ההנהגה החדשה של התנועה מתחילה כבר לפעול!!! ב 10.11 (עוד שלושה שבועות) מארגנת תנועת בית"ר הופעות (כמובן רק ישראליות - כי כולנו כחול לבן!) בת"א - פרטים בקשר למקום בהמשך... ליום הזה הוזמנו בית"רים מהארץ ומחו"ל (כן, גם אלה שהתארחו אצלנו השנה!) זה אמור להיות אירוע ענק, ויש שמועות בקשר לאנשים ולהופעות שיהיו - אני לא יזכיר שמות כי עדיין לא בטוח כלום! וכן! הכל בחינם, גם ההסעות (חבר'ה יש לנו אוטובוס רק לבית-שמש!!!!) בקיצר מי שרוצה להירשם יכול לפנות אליי או להגיע למעו"ז כבר בפעולה הקרובה ולהודיע על הצטרפותו לטיול. בברכת תל-חי תנועת הנוער בית"ר, ההנהגה העולמית.

yossi018

New member
פרטים נוספים

קודם כל זה בבנייני האומה בי-ם - סליחה! זה לא רק של תנועת בית"ר - זה גם עוד כמה תנועות מוזרות מחו"ל (כמו הבונים - יריבים של בית"ר בדרום אפריקה) ודרך אגב יעל הורידה להם את השלט של המחנה קיץ שלהם בשנה שעברה שנסעה לדרא"פ (חחחחחח). אז ככה, מי שרוצה חולצת בית"ר ניתן להשיג אצלי (את החולצה החדשה כמובן!) אנחנו נוסעים עם מעו"ז פ"ת (יששששש נראה את עדי, מורן, אילנה ואורית הקטנה!).\ בתוכנית: הפנינג ענק של בית"ר, אח"כ נכנסים לבנייני האומה יהיה סטנדפיסט והופעות של להקות מהארץ ומחו"ל - כן מוכרות! והכל במחיר סימלי של - כלום! הכל בחינםםםםם!!!! הייתי כותב את זה בפורום של המעו"ז אבל אני רואה שכולם כבר כאן....

MS6

New member
היי עדי באה?!?!

יוסי שובב!!! אתה סידרת שהם יצאו איתנו?

yossi018

New member
אני מקווה...

לםפי דיבור קצר איתה (אחרי הפעולה האדירה אתמול) היא אמרה שאם לא יהיה לה לחץ של בגרויות אז אנחנו ניראה אותה! ובשבת תל"ת שתהיה אח"כ היא מדריכה אז כנראה שגם יחיבו אותה להגיע ב10.11 לך תדע מה יהיה...

A m i r 17

New member
תהנו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני אוהב מוזיקה ישראלית

למעלה