נוסעים לחיפה

מירבי*

New member
נוסעים לחיפה ../images/Emo73.gif

דיברתי עם ריקי עכשיו,היא נשמעת נהדר...כבר לא צרודה מהטובוס, כבר מטיילת לאט לאט במחלקה, היא הלכה עכשיו לראות את התינוק, אני זוכרת כמה התרגשתי כשסילבי באה לחדר שלנו לראות את ליבי..
השעות בהן אין ביקור במחלקה הן 13:00-16:00 ואחרי השעה 21:00, אני חושבת שיהיה נכון להגיע לליידי בסביבות 10:00-10:30. יחד איתי נוסעות סילבי וסיגוש, מה קורה איתך סיגל המקורית אהובתי? אני מבינה שבנדה וציצוש נוסעות ברכב שלהן..מי עוד? שרשרו כאן את התגובות ונוכל להתקדם עם זה.

mondani5

New member
מרבי יקירה

אני אגיע ביום רביעי בערב עם שיר ורון ,מחר אחה"צ הן מקבלות את החיסון ונראה איך תרגשנה. באותה הזדמנות אני מקווה לפגוש את לירון ואמונה 4. אוהבת אירית

milanat

New member
תמסרו ללידי את החיבוקים../images/Emo24.gif ואת

הנשיקות
!

מירבי*

New member
היי אירית חמדתי

מקווה שהן יעברו את החיסון בשלום ובקלות...הצטיידי באקמולי, נרות או סירופ שיהיה לך בבית, לפעמים יש חום אחרי החיסון... מסרי להן נשיקות...

mondani5

New member
הי בנות !!!

לצערי לא אסע לליידי בל ,רון פתחה חום של 39 מעלות ושיר 38.6 ,השריף ואני לא ישנו כל הלילה והבטנו בנסיכות איך שהן "מעופפות " וחלשלושיות אחכה יומיים שיחזרו לאיתנן. הבנתי מלירון שליידי בל משתחררת ביום שישי ותשהה אצל הוריה כמה ימים עד ההחלמה,ומאחר ואינה רוצה להכביד על הוריה,כנראה שאפגוש אותה אולי שבוע לאחר מכן. בכל אופן בעזרת השם אני בשבת עם הנסיכות בחיפה אבקר את הצפוניות המקסימות,אמונה 4 ולירון. אוהבת אירית.

אל דאגה,אמא יקרה../images/Emo24.gif

החלמה מהירה לנסיכות
התגובה לחיסון טבעית ואתן חזקות מהחיים
ותתגברנה יחדיו עם מסירות כמו שלך אירית
אין לי ספק שזה יהיה מהיר וקל
נשיקות
ומקווה לראותכן לפני הנסיעה ולקבל ברכות ומזל..............

מירבי*

New member
אירית...מה קורה איתן עכשיו?

החום בדרך כלל נמשך 24 שעות, אני מקווה שהן חזרו לחייך ושהכל בסדר..

sigush3

New member
אני כמעט בטוח באה!

מירבי אהלן ממי, דיברתי היום עם ריקי היא היתה מאד עיפה אבל בסך הכל נשמעת על הכיפאק. אני מחר בע"ה אדע בטוח מה קורה לגבי הנסיעה בעיקרון לא נראה לי שתהיה בעיה,אני צריכה רק לקבל תשובה מאמא שלי אם היא הצליחה לסדר לה משמרת ערב, אם כן אז אבוא ואם לא אז אני אצטרך לדאוג לביבי סיטר אחר-(משהוא שהוא קצת בעיה עבורי )אבל אני מאמינה שיהיה בסדר,אני אחזיר לך תשובה עד מחר ב-14:00 .תכתבי לי גם באיזה שעה בערך אנחנו חוזרות אני חיבת לדעת. ********************************************************************** אצלנו גם הדברים מתקדמים יפה, אני מקווה שעד יום ראשון הכל יהיה בסדר לפי איך שזה נראה היום אני חושבת שיהיה טוב בע"ה(את יודעת על מה אני מדברת) טוב אז נהיה בקשר אוהבת אותך סיגל

מירבי*

New member
סיגוש...../images/Emo24.gif

אני מקוה שתצליחי להתארגן..הודיעי לי סופית כדי שנארגן את מקומות הנסיעה. נשיקות..ו...בטח שיהיה בסדר..

sigush3

New member
../images/Emo45.gifאני באה-סגור!

מירב סידרתי את העינן והכל בסדר תאספי אותי כמו שסגרנו אם יש שינוי בשעה תודיעי לי אני יודעת על 8:30 בערך,לא? להיתראות מחר סיגל

מירבי*

New member
טוב סיגוש, קבענו, אאסוף אותך.

ומה קורה איתך סיגל המקורית והאהובה שלי? שלחתי לך מסר אתמול ואין תגובה.

למעלה