נוסעים לאילת:)

נוסעים לאילת:)

זה התחיל בזה שחברה סיפרה לי שבוע שעבר שבספונטניות היא והמשפחה שלה נוסעים לאילת ואז אמרתי לחבר, הוא קפץ על הרעיון.. חח אבל אני לא כל כך רציתי. אז שכחנו מזה. והיום היה לי 3 שעות עם אותה חברה והיא סיפרה לי בפרטי פרטים לאיזה מלון הם הולכים ואיך ומה יש שם ואין בא לה כבר ללכת.. ונתקפתי רצון לנוסע גם אז התקשרתי לויטל ואמרתי לו שממש בא לי באתי הביתה שאלתי את ההורים וכבר הזמנו מלון:) קטן אבל חמוד. אז רק תקוו בשבילי שיהיה חם ולא יירד גשם (כי שנה שעברה הייתי בפסח עם ההורים וירד טפטוף!!). אני יודעת שזה כולה אילת אבל אף פעם לא נסענו שנינו לבד (ואנחנו כבר שנה ו8 חודשים היום!) אז ממש בא לי ואני קצת מתרגשת כמו ילדה קטנה:) אז זהו. אני לא אהיה כאן מרביעי(כי אני נוסעת אליו) ובחמישי בבוקר מוקדם מוקדם נוסעים עד שבת:) אז מעכשיו שיהיה לכן שבוע נעים וסופשבוע מקסים
אה ואם למישהי יש איזה המלצה טובה לאן ללכת אז אני אשמח. למרות שנראה לי שזה אילת אז הזמן מתמלא מעצמו:)

Clueless Maiden

New member
המלצות

היינו באילת לפני כמה חודשים. היה מ-ד-ה-י-ם! פחות או יותר היומיים הכי כיפיים בתקופה האחרונה. בכל מקרה, הייתי ממליצה על ספורט ימי, מצנח ים - אפשר גם זוגי. זה ממש גבוה, ממש כיף, ובכלל לא מפחיד (אומרת לך את זה בחורה עם פחד גבהים). כמו לעוף. וסתם, הסתובבנו, קנינו דברים, שיחקנו טאקי על הדשא, ישנו מחובקים במיטה זוגית, מלא ים. אם אפשר סעו ליותר מיומיים, כי כ"כ מדכא לעזוב שחשבנו כמעט ברצינות על להזמין את המלון לעוד כמה ימים. יש גם את הצוללת הצהובה, המוזיאון התת ימי וכל האטרקציות הרגילות שלא הספקנו ללכת אליהן, אבל עדיין שווה, למרות שבטח תראי את זה בפעם המליון. אה, ותצלמו. ממש חשוב. לנו יש משהו כמו 2 תמונות משם, וממש חבל. תהני :)

תודה:)

זה יוצא שלושה ימים כי זה חמישי מהבוקר מוקדם עד שבת בערב. ואין לנו זמן ליותר מזה כי זאת לא רגילה. וספורט ימי וכל אלה קצת קר מדי נראה לי ואני פחדנית מטורפת(אף פעם לא עליתי על רכבת הרים או אפילו גלגל ענק..) ותודה על ההמלצות:)

Clueless Maiden

New member
האמת

שהספורט ימי לא כזה יקר. ניראלי יצא לנו בערך משהו כמו 200 שקל לאדם. ועושים לך מן כזאת קומבינה של מלא דברים ככה שזה יוצא משתלם. ותאמיני לי, אני פחדנית כמוך, אם לא יותר (למשל על הכדור הענק אני בחיים לא אעלה), ולא היה שם שום דבר מפחיד... תהנו בכל אופן.

וואו איזה כיף!!!

תהנו תהנו תהנו! איך בא לי גם... הממ לגבי המלצות? אני ממליצה בחום ללכת לשמורת אלמוגים ולשנרקל שם קצת. זו אחת החוויות הכי טובות שזכורות לי מאילת עם אמיר

../images/Emo23.gifחזרתי:)

היה ממש ממש כייף:) באמת מומלץ לכל זוג שרוצה קצת שקט לעצמו (לא רק אילת, אלא לנסוע ככה לכמה ימים).. עלינו על האוטובוס ביום חמישי ב6:30 ולפניי 12 בצהריים כבר היינו באילת. נכנסנו למלון(שעשה קצת בעיות בגלל הגיל שלי=\) ונכנסו לחדר אחריי אישורים מההורים. וסתם יצאנו להסתובב בדוכנים ובקניון קנינו דברים. ואחר הצהריים היינו בבריכה של המלון. והאמת שבערב כבר לא יצאנו מרוב עייפות. נרדמנו מול הטלוויזיה. ביום שישי קמנו בבוקר והחלטנו שדבר ראשון הולכים לקנות מוצרים לחדר,היה לנו מקרר וטוסטר אובן, ואמרנו שחייבים לנצל את זה.. ודבר שני הלכנו לimax:) אני כבר הייתי. אבל גם הפעם היה ממש כייף ומלהיב:) והבונוס היה שעכשיו מארחים שם את מוזיאון השעווה אז לפניי הסרט הצטלמנו עם כל הסלבס חחח וגם יש שם משעווה שיאי גינס (האנשים הכי נמוכים, כל מיני אנשים מחוברים..) ובשבת הלכנו בבוקר לים וכמובן שנשרפתי אבל היה שווה את זה. וב5 כבר עלינו חזרה על האוטובוס הביתה. חח האמת שכל יום הסתובבנו בדוכנים וכל פעם מגלים משהו חדש והלכנו להמון חנויות וקנינו שטויות לבית. אוייש זה ארוך חח אבל הייתי חייבת לשתף מישהו. אז באמת:) תיסעו מתישהו עם החבר לנקות את הראש ולדבר על הכל וגם להנות.

למעלה