נוסעים לאילת
זה התחיל בזה שחברה סיפרה לי שבוע שעבר שבספונטניות היא והמשפחה שלה נוסעים לאילת ואז אמרתי לחבר, הוא קפץ על הרעיון.. חח אבל אני לא כל כך רציתי. אז שכחנו מזה. והיום היה לי 3 שעות עם אותה חברה והיא סיפרה לי בפרטי פרטים לאיזה מלון הם הולכים ואיך ומה יש שם ואין בא לה כבר ללכת.. ונתקפתי רצון לנוסע גם אז התקשרתי לויטל ואמרתי לו שממש בא לי באתי הביתה שאלתי את ההורים וכבר הזמנו מלון
קטן אבל חמוד. אז רק תקוו בשבילי שיהיה חם ולא יירד גשם (כי שנה שעברה הייתי בפסח עם ההורים וירד טפטוף!!). אני יודעת שזה כולה אילת אבל אף פעם לא נסענו שנינו לבד (ואנחנו כבר שנה ו8 חודשים היום!) אז ממש בא לי ואני קצת מתרגשת כמו ילדה קטנה
אז זהו. אני לא אהיה כאן מרביעי(כי אני נוסעת אליו) ובחמישי בבוקר מוקדם מוקדם נוסעים עד שבת
אז מעכשיו שיהיה לכן שבוע נעים וסופשבוע מקסים
אה ואם למישהי יש איזה המלצה טובה לאן ללכת אז אני אשמח. למרות שנראה לי שזה אילת אז הזמן מתמלא מעצמו
זה התחיל בזה שחברה סיפרה לי שבוע שעבר שבספונטניות היא והמשפחה שלה נוסעים לאילת ואז אמרתי לחבר, הוא קפץ על הרעיון.. חח אבל אני לא כל כך רציתי. אז שכחנו מזה. והיום היה לי 3 שעות עם אותה חברה והיא סיפרה לי בפרטי פרטים לאיזה מלון הם הולכים ואיך ומה יש שם ואין בא לה כבר ללכת.. ונתקפתי רצון לנוסע גם אז התקשרתי לויטל ואמרתי לו שממש בא לי באתי הביתה שאלתי את ההורים וכבר הזמנו מלון