תודה רבה לכל המגיבים ../images/Emo140.gif
או ליתר דיוק, לכל המגיבות... אלא אם כל הקוראים שלי הם בעצם קוראות, העובדה שכל התגובות (כאן, בבלוג ובמסרים) הן על טהרת המין הנשי, גם היא אומרת משהו. למעט תגובה גברית בודדת, שמראה על חוסר הבנה של הנושא, לדעתי (איך בדיוק חיכוך במשחק כדורגל הופך את השילוב של מין בטיפול לקביל יותר?). את הרשומה החלטתי לכתוב לעצמי כדי להעלות על הכתב את מה שעברתי, ובכך להבין טוב יותר מה קרה שם, ובכך להשתחרר מהתחושה המגעילה שליוותה את העיסוי ההוא; זה השיג את המטרה, מבחינתי . ומאחר ואני לא רואה בשום דבר ממה שקרה שם משהו שאני אמור להתבייש בו, החלטתי לכלול את זה ברשומה רחבה יותר, מהסיבה השניה שזעזעה אותי: שילוב של מין עם טיפול. העובדה שהגעתי למקום שזה מן סתם שכיח בו, הופכת את זה במידה מסוימת לזבש"י. אבל זה עדיין נורא להגיע מתוך מחשבה שאתה מקבל טיפול, להסיר את ההגנות שלך ולהתמסר למטפל, ואז לקבל מכה מתחת לחגורה. זה הביג דיל שרבים לא מבינים. או אולי יש כאלה שחושבים, שזה דווקא יכול להיות נחמד אם המטפלת תחליט לפנק אותם באקסטרה. עבור אלה, האם הם יגיבו באותו אופן גם אם זה יהיה מטפל גבר? סתם נקודה למחשבה. הנקודה המהותית הרבה יותר היא, שזה בכלל לא אמור לשנות, ושאין כל מקום לעירוב בין התחומים. לכן רציתי להגביר את המודעות למשהו, שאו שמתביישים בו, או שלא מבינים מה עושים מזה סיפור, או לא מודעים אליו בכלל - בדיוק כל הסיבות שמצריכות להגביר את המודעות. לכן גם אין כל צורך להתנצל על לקיחת הדיון למקומות כאלה או אחרים, כי זו בדיוק המטרה של הדיון. הרי לא מזמן היתה כאן שאלה של מטפל, ששואל האם להמשיך בטיפול או לא, כשמתפתחות שם רגשות של התאהבות... כל הדברים האלה חייבים להיות במודעות.