נוסלטגיה מיקה.................
מ מיכל שמ New member 8/1/10 #2 צביקה ,במיוחד בשבילך נוסטלגיה אישית ../images/Emo9.gif ממה שאני יודעת אתה בטח תאהב את זה .... The Young Ones שתהיה שבת מקסימה לכולנו
צביקה ,במיוחד בשבילך נוסטלגיה אישית ../images/Emo9.gif ממה שאני יודעת אתה בטח תאהב את זה .... The Young Ones שתהיה שבת מקסימה לכולנו
B brandoz New member 8/1/10 #4 ../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif
../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif
מ מיכל שמ New member 9/1/10 #5 זוכרים את מריו המעריץ שמתמודד בכוכב נולד../images/Emo35.gif מריו,מעריץ שרוף של מייק שמתמודד בתוכנית כוכב נולד בצרפת , נאחל לו בהצלחה כי בהחלט מגיע לו . אתם חייבים לראות את זה אני הצטמררתי ערב של שושנים נסו להתעלם מרעשי הרקע אע"פ שזה קשה .
זוכרים את מריו המעריץ שמתמודד בכוכב נולד../images/Emo35.gif מריו,מעריץ שרוף של מייק שמתמודד בתוכנית כוכב נולד בצרפת , נאחל לו בהצלחה כי בהחלט מגיע לו . אתם חייבים לראות את זה אני הצטמררתי ערב של שושנים נסו להתעלם מרעשי הרקע אע"פ שזה קשה .
D daliat1 New member 9/1/10 #7 הבחור יגיע לגדולות, מרגש לשמוע אותו ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif
S shunit4 New member 11/1/10 #9 אוי, איזה יופי! באמת נשמע כאילו הוא מחקה את מייק, אותה אינטונציה, אותה הטעמה של המילים, אותו היגוי... ואפשר לנחש ששפת אמו איננה עברית...
אוי, איזה יופי! באמת נשמע כאילו הוא מחקה את מייק, אותה אינטונציה, אותה הטעמה של המילים, אותו היגוי... ואפשר לנחש ששפת אמו איננה עברית...