נוסטלגייה...

נוסטלגייה...

זהו זה ולא אחרת מים סוף עד ים כנרת... מישהו זוכר? תודה!!! כתובה

N@talie

New member
בטח....

אם אני זוכרת טוב, זה הולך בערך ככה... זהו זה, ולא אחרת מים סוף עד ים כינרת בקיבוץ, בכפר בקרת זהו זה..ולא אחרת. אל תהייה הוזה, אל תהייה כזה קום וצא מזה את האויר הזה שאף מלוא חזה זכור שאם תרצה גם אתה תוכל לשנות את סוף המחזה.. בזהו זה! ולא אחרת זהו זה! ("צלצלו לארבע אחת, ארבע אחת ,ארבע אחת..."-גם כן משם, לא??)

HiGhWaVe

New member
אז מאיפה המספר הזה ???

ארבע , שתיים , שש , אחת , ארבע , ארבע ? 426144 ? זה לא מ"זהו-זה" ??? ואם לא , אז למה זה מוכר לי ???

הדונס

New member
זה כן

זהו "שיר הטלפון". מה שכתבת הוא שיר הפתיחה ואת "שיר הטלפון" שרו אחרי החידה, ומי שמיתקשר יכול לזכות ב..... (זהו אגב, "שיר הטלפון" החדש. היה מספר אחר לפני כן) (וכמובן יש גם את "שיר המיקוד" המפורסם: ".. שישאר ביננו הטלויזיה הישראלית. רוממה ירושלים. .. מיקוד, 91903.. 91903? 91903!!!!..."

אמירש

New member
תיקון

הטלויזיה הישראלית רוממה ירושלים מיקודדדדדדדד: 91071 אויההההההההההה ולא 91903

אמירש

New member
טעות בידיך!!!

הטלווזיה הישראלית רוממה ירושלים מיקוד (צעקה) 91071 אוייייייה בוודאות

אמירש

New member
יכול להיות שאנחנו מדברים על...

שיר שונה לגמרי? אבל זה לא הגיוני נכון!?! מישהו חייב להיות צודק והפעם זה לא אתה!!

הדונס

New member
נון. עם נון.

הדונס. לא דוכס. ואני לא טועה בענין הזה. שנתקשר לדורון נשר ונשאל אותו?

אמירש

New member
כנראה שיש כמה גרסאות...

אני מכיר את הגרסה שרצה כבר בערך 8 שנים שהיא: מועדון התוכניות לילדים ולנוער הטלויזיה הישראלית רוממה, ירושלים מיקודדדדד 91017 אויההה אבל אתה בטח מכיר גרסה מוקדמת יותר

omri972

New member
גם אני זוכר 91903,91903,91903

כל פעם יותר בלחישה וזה היה בשישאר ביננו וזו היתה תוכנית מזה מגניבה(אבל לא יותר מזהוזה)
שישאר ביננו הטלוויזיה הישראלית, רוממה ירושלים מיקוד 91903...
אגב, מתי מקבלים תקליט וחולצה???

התמ-ים

New member
יש לציין,

שלטלפון 414155 יש שני לחנים לפחות (השני הוא "אבעעעע אחת, ארבעעעע אחת, חמש-חמש")

ord12

New member
אמירש צודק

רוממהף ירושלים. מיקוד: 91071 אווויה

אנשים, אתם נהדרים!

תודה על העזרה ועל האיזכור השל שיישאר בינינו... איך אפשר לשכוח? נטלי כתבה: בקיבוץ בכפר בקרת עכשיו: האם זה בקר את? בקרת כמו קריה? תוכלו לעזור???

למעלה