*נוסטלגיה*

liyoko

New member
20

הההפפפססקקהה

liyoko

New member
23- אין לי ממש כוח להמשיך..

אני אמשיך אחר כך -.- אם תרצו....

../images/Emo15.gif רעיון טוב!

אני הולכת להפוך לפעילה באופן מוגזם.... טאיצ'ו! זה מה שקורה כהולך לך גרוע... אני אקטר בזמן שאני אעלה תמונות. נכון שזה סיפתח יפע? גם יוקו, גם קלאו. מושימושלם!

../images/Emo15.gif להעלות תמונות ולקטר תוך כדי-

שליטע. אז קיטור מספר אחת- שיעור אנגלית. מקס. מדבר. יותר. מדי!!! והוא מגיל. את מי מעניין מה הולך עם הפצעים והצלקות שלך פשוט סתום!!! זה היה מאוד משחרר, הייתי חייבת לצעוק את זה. קצת xxxHolic, כי זה שליטע דומוקי וואטאנוקי בפוזה שקסית!

../images/Emo15.gif קיטור- 2

ארוחת בוקר. הזייניקים המזורגגים האלו!!! א- עשו תור מפלצתי. ב- אכלו את כל הסלט! וככה נשארתי רעבה וגם עצבנית כי הלכה ההפסקה! ניאמ. ני לאהוב את היוצרת הזו. כזה כישרון! (הייתי מעלה דברים בדירוג טיפה יותר גבוה, אבל אסור לי. ויש לי גם ספוילרים שגם אותם אני נוצרת). פאי שקסי.

../images/Emo15.gif קיטורים- ההמשך (והתמונה יפע!)

שיעור אנגלית 2- האזעקה מצלצלת לי בראש "תבריזי ממתמטיקה!" אני לאאאאא. חייבת להיות ילדה טובה וללכת. אבל ני להקדים ת'מאוחר. מקס והמוסיקה שלו. ועוד מוסיקה גרועה. לא נתן לי לקרוא את קוני פיקלס! וזה ספר קוטל (וונאבי פאקצה וונאבי צרפתייה עם חברה פרחה וחברה שהיא זנזונת, וידיד נפש שקסי ואמא עם טעם רע בבחורים וחסרת אבא.... מתכון בטוח לערימה של צחוקים) ונכון שזו התמונה הכי יפה שראיתם בחיים!

../images/Emo15.gif קיטור עיקרי

מתמטיקה. אני שונאת מתמטיקה. הראש לי לא אוהב מספםרים. תנו לי מילים, אותיות, הברות, עיצורים, סימני פיסוק! ואני שונאת את שתי האלות. אלה-מייקל ג'קסון (אף. אף סולד ענקי ומכוער וקול חורקני) אלה-גרגרמל (מרשעת אכזרית וסאדיסטית שכולם מקבלים אצלה נכשלים) בחיי! בוחן פתע!~ ידעתי שהייתי צריכה להבריז@ אבל לאאאאאא! ועוד לא מצאתי את המחשבון. אני אומרת לכם לא היה לי אפילו חיובי אחד במתמטיקה מאז תחילת השנה! הן שונואות אותי. ואני שונאת אותן! מוות לכול המורות למטמתיקה ששמן אלה!

../images/Emo15.gif סוף היקוטר

אני שונאת לנקות.ץ אני שונאת ריח של אקווריומים. אני שונאת ריח של חומרי ניקוי. אני שונאת להירטב לגמרי. שלבו הכול. מה יצא? תורנות דגים >< לנקות אקווריומים מזורגגים ומטונפים להחריד! וג'ני הזו השפריצה עלי מים. הילקוט שלי נרטב לגמרי והלכו המחברות לעזאזל! וגם נמחק הפרויקט שלי במחשביפם שעבדתי עליו פאקינג קשה! תודה למי ששמע אותי מקטרת. *חובטת במשהו* הייתי צריכה את זה.

Ruby Moon

New member
^__________^"

את יכולה לבקש מהמורה לקנות את הדג ההוא שמנקה את האקווריומים^^ וכל הכבוד לכל מי ששם תמונות!!!!! הן ממש יפות^___________^ אוףגמנירוצהלהתחרפןולשיםאתכלהתקיהאבלאנילאבביתשלי,לאבמחשבשליולאעםהתמונותשלי*עצובי*

Ayelet chan

New member
כבר הזכרתי כמה שאני שונאת פאנארטים,

כ"כ גרועים? X___X;;;;;; בכל אופן, תודה שהעלאת~ 3> ואני מקווה שיהיו לך ימים יותר ידידותיים בבית ספר. XD

למעלה