נוסטלגיה

שריתה10

New member
נוסטלגיה

יש לציין שריקודי הנוסטלגיה בימי ראשון בכפר סבא מוסיפים ערך מוסף לערב.כל הכבוד לך גדי ביטון!

אנדי .נוסטלגיה נטו.איתי מלבנון

דודי לי.תיבת הזמרה,שחרחרת.הינך יפה רעייתי,בשדות בית לחם,בפרדס ליד השוקת,בלילה על הדשא,לילה לילה,עמק שלי,ים ושקיעה,ים השיבולים,ימין ושמאל,ליל גליל,ליל סתיו,ניגונים,לנר ולבשמים,בוא אלי,בין הרי חברון,בעקבותייך,לך ועליך,נעורי זהב ועוד...

את כל אלו הרקיד גדי? אני רוקד שם

מדי פעם (פעם אחרונה לפני חודש וחצי) ואני לא זוכר ריקודים כאלו.... איפה הייתי?

כל אלה ועוד רבים בסטודיו

עם המרקיד הנפלא והצעיר ספי ברלב שנמצא הרבה במרכז המעגל עם בת זוגתו המקסימה שרוקדת במיומנות ב-11:20-12:00

אנדי. כיום אנו חיים בשנות האלפיים.

אתה באמת היית תמים. אם גדי היה משמיע את הריקודים האלה באולם הגדול, אז לא היו לא 800 רוקדים , אלא רק 40 רוקדים ואחרי שבוע ,גדי היה רוקד רק עם ירון בן שמחון.

../images/Emo91.gifהייתי אתמול...

קודם כל צדקו מי שכתבו כאן - השעה של ה'נוסטלגיה' מתקיימת באולם אחר, לא באולם הגדול המרכזי ולא עם גדי. בזמן הסיבוב השני של המעגלים באולם הגדול, יש אופציה למי שרוצה לרקוד ריקודי זוגות ישנים לעבור לסטודיו שנמצא לא רחוק משם. זה רעיון נחמד מאד, ובאמת כל הכבוד לגדי על המחשבה. כל הכבוד גם לבחור שניהל את השעה הזאת (מישהו הזכיר כאן קודם את השם שלו אבל אני לא זוכר): אני יכול להגיד על הרבה הרקדות שהן נחמדות וכייפיות וכד', אבל מזמן לא הייתי בהרקדה שיכולתי להגיד עליה שהיא גם מעניינת. בחלון זמן הבא שיהיה לי במשך היום אני אסביר... זה היה באמת משהו קצת יוצא דופן יום טוב לכולם

danielia1

New member
אמריקה ורסנו.... זה קיים בהרקדות

אחרות. נא לא להתפלא. למשל.... ירון כרמל.

למעלה