נוסטלגיה

מצב
הנושא נעול.

8991801

New member
נוסטלגיה

נוסטלגיה
מישהו או מישהי יודע היכן ישנים האוטובוסים הישנים של דן

846

Active member
חניון דן

נוסטלגיה
חניון דן
צמוד לחניון אגד בחולון ( הבית של מוזיאון אגד ) בק.בן גוריון ישנו חניון של דן ובו המון אוטובוסים מושבתים. כמו כן באזור התעשיה של לוד ישנו מגרש סגור שבו חונים אוטובוסים כאלה.

שני החניונים הנ"ל התרוקנו

חניון דן
צמוד לחניון אגד בחולון ( הבית של מוזיאון אגד ) בק.בן גוריון ישנו חניון של דן ובו המון אוטובוסים מושבתים. כמו כן באזור התעשיה של לוד ישנו מגרש סגור שבו חונים אוטובוסים כאלה.
שני החניונים הנ"ל התרוקנו
רק בבן-גוריון עוד נשארו מכונות בודדות ממש.

אורי404

New member
מקווה שזה יעזור לך.

נוסטלגיה
מקווה שזה יעזור לך.
אני מטייל לא מעט, אך לצערי אין לי מצלמה דיגיטלית, לכן אין לי תמונות. ליד פארק רעננה יש "וספה" זרוקה. במושב גבעת אלונה בצפון ראיתי גם "וספה", המשמשת כמחסן. בכביש 40 (הכביש המהיר בין צומת ירקונים לכפר סבא מזרח) ראיתי גרוטאה של "דן", סמוך לצומת אלישמע. בכביש 444 בין אלעד לשוהם, ראיתי מקום בו מספר אוטובוסים של "דן" משמשים כמחסן, ככל הנראה. אני זוכר שראיתי את ה-3613 (כמעט בטוח שזהו SL גרמני מוגמר). בכביש 40 ביציאה מרמלה ראיתי אוטובוס של "דן תיור", מספר פנימי 711. ליד המושב נחלה (איזור קרית גת), ראיתי ליילנד של דן זרוק. ליד הטייילת של נתניה ראיתי אתר בנייה, והייתה שם גרוטאה של כרטיסנית ליילנד מספר פנימי 274. יש עוד, אבל נראה לי שזה ארוך מספיק. בכל מקרה, אני מקווה שזה קצת עזר לך.

טוארג

New member
בכניסה למושב שילת יש אחד

נוסטלגיה
בכניסה למושב שילת יש אחד
נדמה לי שזה ג'מבו (נתתי לאנדי את הפרטים כולל המספר הפנימי שברח מזכרוני - מה קורה לי היום? הסניליות חוגגת) מול מושב סתריה יש את ה-711 שצולמה כבר ותמונותיה הועלו לפורום בצומת גינתון עומד SL מרובע עדיין בצבעים של "דן" בתור קיוסק, בהזדמנות אני אסע לשם ואצלם אותו אנקדוטה - בשדה שמדרום לישוב רעות היה פעם O302 של אגד מנוקב כולו מחורים של ירי, אבל עדיין היו בו כסאות וחלק מהחלונות, וסמלים של אגד... הייתי אז יחסית קטן (10-11) ככה שלא השכלתי לצלם אותו, אני לא יודע אם הוא עדיין שם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה