נוסטלגיה..............

נוסטלגיה שלי וסוד שאני מספרת לכם!!!

אוקיי הגעתי לכאן בערך אחרי 3 שבועות שמיכאלה התחילה ... (לא זוכרת איך הגעתי לכאן..) אבל בהתחלה הגעתי בשם אחר לא זוכרת מה ... אבל החלתי לריב פה עם אנשים כי פתחתי הודעה חדשה כל שניה ולא הבנתי מה הבעיות של הפורום הזה!! אבל אחרי כמה ימים חזרתי בשם אחר כדי שיקבלו אותי מחדש ... וזהו אני כבר כאן כמעט חצי שנה אתם כמו המשפחה השניה שלי !!! ואני חולה לכם על התחתתתתתתתתתתתתתת!!!!! חחחחחחח אני זוכרת שבהתחלה חלתי על טלי שרון אבל אחרי כמה זמן כבר לא כל כך עדיין אהבתי אותה אבל לא הכי... ואני זוכרת שאיזה ילדה מוכשרת עשתה לי את זה (תמונה שבצד שמאל..) אני לא זוכרת מי וכל כךל אהבתי את זה ששמתי את זזה כקרע במחשב שלי!! קיצררר אני אוהבת את הפורום הזה כמו שאני אוהבת את עצמי חחחח סתם סתם!! אני זוכרת שהראשונה שהחברתי איתה הייתה בר "ילדה טנלובלית" ואחרי זה הכרתי את הילה "אפרת ונירו המדהימים" (חולה עלייך הילוש!!) וזוה ואחרי זה כבר התחברתי עם כולםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!

נוסטלגיה שלי...../images/Emo141.gif

הממ.. הגעתי לפורום בערך בפרק 50 (קצת באיחור כי חיפשתי אימייל להרשם איתו) ואני זוכרת שהראשונות שקיבלו אותי בברכה היו חופית, הדר, והילה או שאני טועה.. ואז לא ממש ידעתי את החוקים ופתחתי איזה 3 הודעות על היום הראשון שהצטרפתי, עד שבא מישהו והעיר לי על כך, ואז התנצלתי והפסקתי להתנהג כמו בהמה.. במיכאלה התחלתי לצפות בעצם רק מפרק 9, ולא מהראשון, כי לא ידעתי מתי הטלנובלה התחילה ממש..לא ידעתי ממש באיזה תאריך בדיוק.. אז יצא שראיתי רק מפרק 9 ועד הסוף.. הסצינה הראשונה שראיתי זה שגיא ורענן יושבים בניו-יורקי ואסי נכנסת פתאום כאילו בתור מיכאלה, וגיא המום לגמרי וחושב שהוא הוזה.. כאילו אחרי שנתיים לראות את מיכאלה...

יש עוד כמההההההההההההההה

1. שהכרתי את הילה קבלו קטע ממסרים: היי מאיה תודה רבה שמחה שאהבת ! אפרת מלכה מגניב לך שפגשת את כולם !! ועוד ביום צילומים האחרוןאפרת בטח כזאת מלאכית במציאות ========================================== הודעה מ: אפרת וטלי השוות אל: אפרת ונירו המדהימים תאריך: 19/07/2004, שעה: 15:18:12 היי קוראים לי מאיה ואני בת 13 רציתי להגיד לך שמה שעשית על הארוח היה פשוט מ-ה-מ-ם! כמה השקעתתת =) את בטח ממש אוהבת את אפרת כמוני חח פדיחות.. לא נורא זה שרק הכרתי אותה! ושרק הכרתי אותכם!! זה הייה רגע מושלם בשבילי ואני פשוט אוהבת אותכם אין לכם מושג כמה! אביטל: ישששששששששששששששששששששששששששששש אני חמודה!! חחחחחחח אני בת 16, 9 חודשים ו- שבוע!! את?? אה, ויש לך שם יפה!! ========================================== הודעה מ: אפרת וטלי השוות אל: בילבי ע ל ספידים תאריך: 25/07/2004, שעה: 23:41:06 חחח לא סתם, את נראית לי נורא נחמדהה=) בת כמה את? ========================================== הודעה מ: בילבי ע ל ספידים אל: אפרת וטלי השוות תאריך: 25/07/04, שעה: 23:38:07 אמממממממממממממממממממממממממ כן, יש לי, אבל למה את מבקשת דווקא ממני?? ואל תגידי לי סתם, כי אני קמבלת רק תשובות מנמוקות!! סתם, באמת, אני רוצה לדעת למה, מצאתי חן בעינייך?? חחחחחחחחחחחחחחחחח ========================================== הודעה מ: אפרת וטלי השוות אל: בילבי ע ל ספידים תאריך: 25/07/2004, שעה: 23:36:09 היי קוראים לי מאיה ורציתי לשאול אותך אם יש לך אייסיקיו או מסנג´ר? ואם את רוצה אז את יכולה להכנס לקומונה שלי: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=3386 אני ישים עודג בהמשך אבל אני כל כך אוהבת אותכםם

BaByGuRrRl

New member
אחחח..נוסטלגיה ../images/Emo9.gif

הגעתי לפורום בסביבות פרק 50...כי ההתמכרות שלי התחילה בערך שם
נוסטלגיה נאמבר וואן: המפגש פורום המושלםםםם בעזריאלי. נוסטלגיה נאמבר טו: לשיר על הבמה עם פרתוש ונתן ונירו וכולםםםםם. נוסטלגיה נאמבר טרי: כל הבלוג טי ויייייייייייייייי...

i love אפרת

New member
אוי כה מרגש. בר.

כל כך מרגש הרי זאת בר. והיא מלכת הפורום. יאו איזה שטויווווווווות

i love אפרת

New member
מה סתומה...../images/Emo35.gif

אני לא באה לריב עם אף אחד וידעתי שעכשיו פתאום כולם יכעסו עלי. למה
כי אמרתי משו רע על המלכה
שיט תהרגו אותי..... מה הבעיות שלכם
בר היא לא מלכה ולא צריך כל כך לסגוד לה.

למעלה