נוסטלגיה..............

נוסטלגיה..............

כמה נוסטלגיות יש לנו בפורום הזה........... נופר גניש המטורפת........ ורדים תשים לי על הקבר.............. אסי אדומת השיער............... אוי אוי אוי כמה דברים.............. אז תשרשרו פה- נוסטלגיות של מיכאלה- ושל הפורום. תספרו יך הגעתם, ואיך היה בהתחלה..... והפרקים הראשונים........ עליזה המצחיקה..........

חחחחח נוסטלגיות שלי../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

איייייי הגעתי לפורום בתור: alina41 ורבתי עם המון אנשים
חחחחח הייתי פה מההתחלה..לאחר מכן עזבתי...וחזרתי ומאז ביקשתי מכולם סליחה וכיף לי פה בפורום
חחחחחחחח יש לי המון נוסטלגיות

j e n n y lopez

New member
חחחח אני זוכרת שהגעתי לפה

עוד הערצתי את ג'ניפר לופז ממש הקיצר אמתי לכם "יש לכם מזל שאתם מעריצים מישו מישראל אני מעריצה מחול ואני בחים לא פגשתי אותו אתם יכולים לפגוש אותם בצי'ק אם ההיתי מעריצה מישו מישראל ההיתי בטוח פוגשת אותו..." אז זהו שלא!!!!גרר מטומטמת אני בסוף אני אוהבת ומעריצה את אפרת
ולא פשגתי אותה גררררררררר

זה עוד יקרה נוסטליגה:

"אני רק רציתי להשמיע לך משו.." משמיע..... "שיה! איזה יפה!!! איזה מתוקה!! איך עשית את זה!? איזה יופי!" "הקלטתי דרך המחשב" "איזה טכנאית מחשבים!! את יכולה להיות עם גיא בחברה!...קחי מתוקה גלוייה שלי"!
דיי יש יותר מדיי דברים מושלמים שקראו לי קראו

חייכנית בובונתתתתתת../images/Emo23.gif

סורי שאני לא עונה לך למסרים המחשב שלי מסטול לחלוטין!!!!! חוץ מזה שהיה לי חרא של יום! לאב יו אולווייז

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יעל הרגת אותיייייייייייייייייי
בעעעעעעעעעעעעעעעע

טוב חייכנית מתוקה../images/Emo23.gif

אני חייבת לזוז אני לא אהיה פה יום כיפור אז תזכרי שאיי לאב יו
שנה טובה בובה

משהו נוסטלגי ביותר שפשוט גורם לי לצ

משהו נוסטלגי ביותר שפשוט גורם לי לצחוק כל פעם מחדש http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=922&msgid=29456784 - עצומה לצ'אט עם אפרת ונירו

חחחחחחח הנוסטלגיה שלי...

אני זוכרת שנכנסתי לפה כמה ימים לפניי חופשת פסח ואמרתי לכולם שאני חדשה...אז היו המון אנשים שעכשיו הם כבר לא פה, כמו בר ילדה טלנובלית,גלעדוס, ועוד כמה...והקבוצה הייתה נורא מגובשת וחשבתי שאני בחיים לא יוכל לשתלב פה...אבל כולם היו ממש נחמדים, ושמתי
שגם לאט לאט אני נכנסתי לקבוצה...אחרי כל פרק אני זוכרת ששרשרנו את הדעות שלנו...וככה זה המשיךךך ואנשים עזבו אנשים באו ועדיין היה ממש ממש כיף! ואני זוכרת ת'אירוחים המדהימים של תפוז...כפרה עליהם...חחח וכמובן הפרקים המדהימים של מיכאלה...

i love אפרת

New member
וווווואיי ואני זוכרת

שנכנסתי לפורום וקראו לי "מיכאלה השולטתת" ווווואייייי זה היה כזה מזמןןןןןן ועכשיו אני מנסה לחפש את ההודעה הראשונה שלי שהשם שלי "מיכאלה השולטתת" אם למישו בא לעזור לי הוא מוזמן
וואי ואני זוכרת שביום העצמאות אז אפרת נכנסה וכתבה משו כמו זה בערך- אסי מוסרת שיהיה לכם את החג הכי אחלה בעולם מיכאלה מוסרת שהיא לא יוצאת בחג כי זה המוני מידי ואפרת מוסרת שתהנו הכי בעולם. באהבה אפרת. או משו כזהההההההההההההההה וואי ואני זוכרת שרענן, אז הוא לימד את אסי להיות מיכאלה ווואיי זה היה מזמן אבל שבוע הבא נראה את זה שוווווווווב
כי יש שידורים חוזרים ווהווווווו

למעלה